Meniu

Radiologie pulmonara Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul de familie ti-a dat bilet de trimitere pentru efectuarea investigatiei de radiologie pulmonara in Baia Mare, astfel incat sa afli care este problema de care suferi? Daca te-ai confruntat in ultima vreme cu simptome alarmante cu privire la starea de sanatate a plamanilor (tuse persistenta, durere in piept, dificultati de respiratie), cel mai bine ar fi sa tii cont de indicatiile medicului de specialitate si sa faci investigatiile necesare. Un diagnostic corect stabilit la timp te va ajuta sa primesti un plan eficient de tratament, asa ca nu amana vizita la medic si nu neglija indicatiile pe care ti le ofera. Inainte de a te prezenta la cabinetul medicului pneumolog sau radiolog, nu uita sa mentionezi toate simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme, mentionand si daca in familia ta au existat cazuri care au suferit de afectiuni care pot fi mostenite genetic, cum ar fi cancerul la plamani.

Citeste pana la final si afla care sunt cele doua unitati medicale din Baia Mare catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a fi investigat si diagnosticat corect. Afla, de asemenea, si care sunt preturile percepute pentru investigatiile imagistice.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Baia Mare?

Vrei sa fii la curent cu preturile practicate pentru investigatiile de radiologie pulmonara in Baia Mare, dar nu stii care sunt sursele de incredere de unde te poti informa? Atunci te invitam sa te consulti cu tabelul de mai jos, unde vei afla care este bugetul estimativ pe care trebuie sa il pregatesti inainte de a merge la centrul imagistic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 80 Ron
 • Amabilitate
 • Atentie la detalii
 • Implicare si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical exemplar
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Mediu steril
Regina Maria
165 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 165 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Experienta vasta
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Baia Mare?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii cu privire la centre de imagistica din Baia Mare, te incurajam sa citesti mai departe pentru ca afla care sunt cele doua unitati specializate in radiologie pulmonara la care iti recomandam sa mergi:

1. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o unitate multidisciplinara din Baia Mare unde pacientii pot veni cu incredere pentru a beneficia de investigatii de radiologie pulmonara la standarde ridicate. A fost infiintata in anul 1999, fiind prima Societate Civila Medicala din tara. Inca de la inceput, policlinica a cunoscut o dezvoltare semnificativa. In prezent, dispune de un ambulatoriu de specialitate, laborator de analize, centru de imagistica si radiologie, unde pacientii pot beneficia de investigatii CT, osteodensitometrii, radiografii efectuate si interpretate de un echipaj medical pregatit in universitati de prestigiu, cu o experienta vasta in domeniu.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 80 lei. In cazul in care ti se recomanda sa faci o investigatie CT, tariful perceput este de 320 lei nativ si 540 lei cu substanta de contrast.

Amabilitatea, empatia, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile definitorii ale echipei de medici, care se asigura de fiecare data ca actul medical este unul exemplar, iar atmosfera primitoare. Pentru ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este de fiecare data corecta, fiind urmata si de un plan personalizat de tratament. In plus, unitatea medicala este atent curatata si sterilizata.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Campus Medical Somesan se afla in cadrul retelei de sanatate private Regina Maria din Baia Mare, fiind locul potrivit catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de investigatii de radiologie pulmonara la o calitate superioara. Echipa este formata din medici instruiti in universitati prestigioase si antrenati in unitati spitalicesti de renume, unde au intalnit o multime de cazuri de pacienti. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie (RMN Siemens Magnetom Essenza 1,5 T, CT pe sistemul Siemens Emotion Excel 16 slice), diagnosticarea este intotdeauna corecta, multumita imaginilor generate la o rezolutie ridicata. 

Pretul aplicat pentru o radiografie cardio-pulmonara, fata si profil este de 165 lei. In cazul in care medicul te indruma catre investigatia CT, tariful perceput pentru aceasta este de 430 lei nativ si 780 lei cu substanta de contrast. De asemenea, in cadrul clinicii se pot face si investigatii RMN la plamani, care costa 875 lei nativ si 1.190 lei cu substanta de contrast.

Echipa de medici este bine pregatita, implicata, empatica si atenta la necesitatile pacientului, depunand toate eforturile necesare pentru ca atmosfera sa fie primitoare de fiecare data. Fiind vorba de medici profesionisti, cu o experienta vasta in domeniul imagistic, planul de tratament este elaborat in concordanta cu diagnosticul stabilit, in functie de istoricul medical al pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa fii vazut de un medic competent si sa faci investigatii de radiologie pulmonara in Baia Mare? Atunci cele doua institutii medicale amintite anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a fi corect diagnosticat si tratat.