Meniu

Radiologie pulmonara Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile de radiologie pulmonara din Bistrita sunt variate si joaca un rol foarte important in evaluarea sanatatii plamanilor. In acest articol iti facem cunostinta cu aceste servicii si cu o unitate medicala privata in care acestea sunt puse la dispozitie, in beneficiul pacientilor din intreg judetul Bistrita-Nasaud.

O radiografie pulmonara poate detecta anomalii importante, cum ar fi pneumonia, pneumotoraxul sau tumorile pulmonare, pe cand CT si RMN pot identifica anomalii mai mici si oferi indicatii cu privire la stadiul bolilor pulmonare, la tesuturile moi si vasele de sange. Descopera, asadar, in continuare unde poti beneficia de servicii de radiologie pulmonara avansate si rapide, in municipiul Bistrita. 

Cat costa investigatiile de radiologie pulmonara in Bistrita

Tabelul de mai jos prezinta o situatie exacta a preturilor percepute pentru serviciile de radiologie pulmonara din Bistrita.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
100-560 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara variaza intre 100-560 Ron
  • Numeroase investigatii radiologice si imagistice
  • Echipamente de radiologie moderne
  • Confort si curatenie
  • Atmosfera placuta
  • Medici de exceptie
  • Numeroase specialitati medicale
  • Servicii decontate de CAS
  • Laborator de analize medicale
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile servicii de radiologie pulmonara in Bistrita

Exista posibilitatea de a efectua investigatii de radiologie pulmonara in Bistrita intr-o unitate medicala moderna, pe care o vei descoperi in continuare.

Policlinica Noua Sanovil

In Policlinica Noua Sanovil din Bistrita se efectueaza examene radiografice pulmonare (Rx) cu un aparat performant de radiologie digitala. Este vorba de echipamentul Siemens Multix Select DR, care este complet digitalizat si este capabil sa deceleze modificari foarte mici ale structurii osoase. Pe langa aceste explorari, aparatul mai este utilizat si in sfera urologica sau ginecologica si in multe alte investigatii, facilitand un diagnostic radiologic rapid si precis. In policlinica se mai pot realiza: histerosalpingografii, uretrografii, urografie minutata sau cistografie retrograda, precum si investigatii RMN, CT, osteodensitometrie DEXA, ecografii de sold pentru nou-nascuti. Prin contractul cu Casa de Asigurari Bistrita-Nasaud, in aceasta policlinica se efectueaza si radiografii gratuite, in limita fondurilor disponibile. De asemenea, exista o gama vasta de specialitati medicale in aceasta unitate: cardiologie, alergologie, chirurgie generala, ortopedie, dermatologie etc. Echipa de medici este alcatuita din cadre universitare si medici primari si specialisti cu experienta. 

Pretul pentru o radiografie toraco-pulmonara standard este de 100 de lei. Un CT de torace poate costa intre 330 si 540 de lei, iar pentru un RMN de abdomen superior tariful este de 560 de lei. 

Medicii din aceasta policlinica sunt apreciati pentru pregatirea, experienta si buna comunicare, in relatia cu pacientii. Pacientii se pot bucura aici de avantajul deosebit, in diagnosticare, oferit de aparatura de ultima generatie. In plus, se mai remarca aici: conditiile moderne si confortabile, atmosfera placuta si curatenia impecabila, avantajul serviciilor decontate de CAS, pe baza biletului de trimitere. Sunt insa unele nemultumiri legate de faptul ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Desi nu sunt multe clinici care ofera servicii private de radiologie pulmonara in Bistrita, in policlinica prezentata in acest articol sunt puse la dispozitie numeroase investigatii de acest tip. Astfel, pentru a evalua sanatatea plamanilor, exista atat radiografia clasica sau digitala, cat si investigatiile RMN sau CT, efectuate cu aparatura moderna, cu care se obtin rezultate rapide si precise.