Meniu

Radiologie pulmonara Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dificultatea de respiratie a inceput sa se accentueze din ce in ce mai tare, iar medicul de specialitate iti recomanda sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 2 si nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci ai ajuns la articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta trei unitati medicale la care poti apela cu incredere pentru a obtine un rezultat sigur. Avand in vedere ca tot mai multe clinici din Capitala sunt echipate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, imaginile generate sunt de o rezolutie ridicata, fiind de ajutor pentru o interpretare corecta si, deci, pentru stabilirea unui diagnostic corect. 

Ramai pana la final pentru a descoperi care sunt cele trei clinici din Bucuresti pe care ti le recomandam si afla care sunt, de asemenea, si preturile practicate pentru aceste investigatii cu raze X.

Care este pretul unei investigatii de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 2?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu preturile actualizare pentru investigatiile de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 2, asa ca iti vom prezenta un tabel cu toate tarifele percepute pentru aceste examinari:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
122-328 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara variaza intre 122-328 Ron
 • Seriozitate si implicare
 • Experienta vasta
 • Empatie si interactiune excelenta
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Nord
150-350 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara variaza intre 150-350 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Tratament personalizat
 • Amenajare placuta
 • Curatenie impecabila
Hipocrat
130-200 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara variaza intre 130-200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Servicii de calitate
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 2

Sanatatea plamanilor nu trebuie neglijata, asa ca, daca medicul de specialitate te indruma sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in sectorul 2, indiferent ca e vorba de o radiografie sau CT la plamani, cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din Capitala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a efectua investigatii precise:

1. Medicover

Spitalul Medicover Pipera din Bucuresti, sectorul 2 este o unitate medicala multidisciplinara, dotata cu un centru de imagistica, unde poti beneficia de investigatii de radiologie pulmonara, specialitati chirurgicale, centru de endometrioza, bloc operator complet digitalizat cu sapte sali de operatie si camera de primiri urgente, care functioneaza 24/24, 7 zile din 7. Sectia de imagistica are in componenta aparaturi si echipamente de ultima generatie, cu un sistem de radiologie varf de gama, Definium 646 HD, produs de compania General Electric Healthcare, care contribuie semnificativ la obtinerea unor imagini la o rezolutie ridicata, astfel incat pacientii sa fie corect diagnosticati, indiferent cat de complexe sunt afectiunile de care sufera. 

Tariful aplicat pentru o examinara radiologica la plamani porneste de la 122 lei, pentru o radiografie la plamani si ajunge la 328 lei pentru o radiografie pulmonara incidenta Fleichner (varfuri pulmonare).

Seriozitatea, implicarea, experienta vasta in domeniu si empatia sunt doar cateva dintre aspectele apreciate la interactiunea cu pacientii, medicii avand intotdeauna ca scop obtinerea unor rezultate excelente. Doctorii radiologi au si competenta de a elabora un plan personalizat de tratament care sa se plieze perfect pe necesitatile fiecarui pacient, astfel incat procesul de vindecare al acestora sa fie unul sigur. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Nord – Grupul Medical Provita

Nord – Grupul Medical Provita din Bucuresti, sectorul 2 cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si imagistica medicala (unde se pot efectua investigatii radiologice pulmonare), medicina fizica si reabilitare, terapia durerii, chirurgie generala, chirurgia obezitatii, chirurgie plastica si estetica, gastroenterologie, ortopedie etc. Departamentul de imagistica este echipat cu o aparatura performanta (Magnetom Skyra de 3T, este primul sistem 3T Tim + Dot) pentru efectuarea investigatiilor RMN, CT, radiologie conventionala, DEXA, mamografie si ecografie. Multumita echipei formate din medici pregatiti in universitati de prestigiu, diagnosticarea este intotdeuna corecta.

Pretul pentru o investigatie radiologica la plamani incepe de la 150 lei pentru o radiografie cu o singura incidenta si ajunge la 740 lei pentru un CT cu substanta de contrast, cel nativ fiind de 440 lei. Daca medicul de specialitate te indruma catre o radiografie la torace cu doua incidente, pretul aplicat este de 220 lei, iar cea cu trei incidente costa 350 lei.

Interactiunea dintre pacient si medic este intotdeauna excelenta, colectivul asigurand o atmosfera primitoare si rezultate excelente. Pentru ca medicii dau dovada de o buna pregatire si profesionalism, pacientii pot beneficia de un tratament adaptat perfect pentru problemele de sanatate cu care se confrunta. Clinica este amenajata placut si dotata cu echipamente performante, iar curatenia impecabila.

3. Hipocrat

Hipocrat este o clinica medicala infiintata in anul 1996 in Capitala, sectorul 2, fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator unde poti merge cu incredere pentru investigatii de radiologie pulmonara. Colectivul este format din medici primari si specialisti cu o vasta experienta in diagnosticarea corecta a pacientilor, avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, dotate cu tehnologii avansate. In cadrul departamentului de imagistica poti opta pentru investigatii CT, RMN, radiologie generala, ecografie si mamografie.

Pretul pentru o investigatie radiologica la plamani este de 130 lei pentru o radiografie cardio-pulmonara cu o incidenta, 170 lei pentru doua incidente si 200 lei pentru trei incidente. Daca medicul iti recomanda sa faci investigatii mai amanuntite, poti opta pentru un CT la regiunea toracica. Acesta costa 340 lei pentru investigatia nativa si 550 lei pentru cea cu substanta de contrast.

Activitatea desfasurata de medicii din cadrul acestui spital privat este ireprosabila, iar interactiunea pe care o asigura cu pacientii este intotdeauna excelenta. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, serviciile sunt de calitate, fiecare persoana beneficiind de o interpretare corecta a rezultatelor investigatiilor si un tratament eficient. In plus, atmosfera este primitoare. Din pacate, exista situatii cand se decaleaza programarile.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 2, clinicile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Nu amana vizita la medic si tine cont de indicatiile sale pentru a te insanatosi.