Meniu

Radiologie pulmonara Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un test de radiologie pulmonara in Bucuresti, sector 3 poate fi recomandat de medicul specialist pentru a diagnostica sau monitoriza diferite afectiuni ale plamanilor: pneumonie, tuberculoza, emfizem pulmonar, pneumotorax, fibroza pulmonara, tumori, embolii pulmonare.

In acest articol iti prezentam o clinica privata din sector 3, Bucuresti, la care te poti programa, daca ai un bilet de trimitere pentru o investigatie de radiologie pulmonara. Vei avea ocazia sa afli si care este tariful acestor teste si ce alte servicii mai sunt oferite. 

Cat costa investigatia de radiologie pulmonara in Bucuresti, sector 3?

Pretul investigatiei de radiologie pulmonara, practicat in cadrul clinicii din Bucuresti, sectorul 3, este prezentat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Clinica Gral
Clinica-Verificata
120-800 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara variaza intre 120-800 Ron
  • Numeroase investigatii pulmonare radiologice
  • Medici cu experienta
  • Echipamente medicale performante
  • Portofoliu extins de servicii
  • Nu se respecta orele de programare
  • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile teste de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 3?

Descopera, in continuare, o clinica privata de radiologie, din cadrul unui grup medical de renume, in care poti beneficia de teste de radiologie pulmonara in sectorul 3 din Bucuresti.

Clinica Gral

In Centrul de radiologie si imagistica medicala Gral din Bucuresti, sectorul 3 sunt puse la dispozitie si teste de radiologie pulmonara. Mai exact, pentru problemele sau patologiile plamanilor, se pot efectua atat radiografii, cat si computer tomograf si RMN. In cazul radiografiilor, rezultatele se primesc dupa 10 minute, iar in celelalte teste imagistice dureaza cateva zile, pana ce imaginile sunt interpretate de medicii radiologi. Gral Medical este un nume de referinta pe piata serviciilor de diagnostic si tratament din tara, fiind o companie cu capital 100% romanesc. In prezent, reteaua dispune de 17 laboratoare, 76 de centre medicale, 5 spitale oncologice si 16  clinici. Clinica de radiologie Gral din sectorul 3 este dotata cu aparatura de ultima generatie, cu care se pot realiza numeroase investigatii, pe langa cele deja mentionate: spectroscopie, RMN Whole Body, mamografii.

In cazul tusei persistente, precum si pentru evaluarea generala a plamanilor, se recomanda, in general radiografia pulmonara, al carei pret este de 120 de lei (cu o incidenta), la clinica Gral. Pentru cazurile mai complexe (tumori pulmonare, embolii, fibroza pulmonara, tuberculoza), se recomanda CT toracic, al carui pret este situat intre 400 si 800 de lei.

Opiniile pacientilor sunt destul de impartite in privinta serviciilor de care au beneficiat in cadrul acestei clinici. Nemultumirile se refera in special la intarzierile in livrarea rezultatelor de la testele imagistice, la faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii si la nerespectarea orelor de programare. Aprecierile vizeaza profesionalismul si experienta personalului medical, diversitatea investigatiilor radiologice si echipamentele medicale de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gral
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In Bucuresti, sector 3 se afla o singura clinica in care sunt oferite servicii de radiologie pulmonara. Aceasta dispune de medici cu experienta vasta in acest domeniu, este dotata la standarde inalte si ofera posibilitatea efectuarii de radiografii, CT si RMN pentru a evalua sanatatea plamanilor.