Meniu

Radiologie pulmonara Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Senzatia de lipsa de aer si durere in piept pot fi un semnal de alarma ca te confrunti cu o problema de sanatate la nivelul plamanilor, situatie in care medicul de specialitate te poate indruma catre efectuarea unei investigatii de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 5. Sanatatea nu trebuie sa fie neglijata. Din pacate, in prezent, tot mai multe persoane sunt diagnosticate cu afectiuni oncologice pulmonare, pe care le-au dobandit fie genetic, fie ca rezultat al unui stil de viata neadecvat sau din cauza conditiilor de munca nefavorabile. Daca exista in familia ta si alte persoane care au suferit de cancer la plamani, asigura-te ca faci periodic investigatii. Din fericire, pentru ca medicina a avansat atat de mult, o astfel de afectiune are toate sansele sa fie tratata in mod corespunzator daca este depistata in timp util.

Citeste mai departe si afla care este unitatea medicala din sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia pentru a efectua investigatiile necesare. Afla, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru aceste examinari in Capitala.

Care este pretul unei investigatii de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 5?

Inainte de a te prezenta la cabinetul de imagistica medicala, te incurajam sa te informezi cu privire la preturile practicate pentru o investigatie radiologica pulmonara in sectorul 5. Pentru a te scuti de o grija, ti-am pregatit un tabel in cele ce urmeaza cu tarifele pe care trebuie sa le iei in considerare cand vine vorba de o astfel de investigatie imagistica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
ScanMed
Clinica-Verificata
130-250
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara variaza intre 130-250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism
  • Act medical corect
  • Aparatura moderna
  • Solutii personalizate de tratament
  • Rezultate excelente
  • Curatenie impecabila
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 5?

Iti este teama ca ai putea sa te confrunti cu o afectiune severa la nivelul plamanilor, asa ca ai convenit impreuna cu medicul de specialitate sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in sectorul 5? Atunci citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am pregatit despre clinica din Capitala la care poti merge cu incredere pentru a obtine un diagnostic precis:

ScanMed

Unitatea medicala specializata in imagistica medicala ScanMed din sectorul 5 a fost infiintata in anul 2021, compania fiind cu un capital integral romanesc, unde pacientii au sansa de a alege dintr-o gama variata de investigatii radiologice pulmonare de calitate. In cadrul echipei de doctori isi desfasoara activitatea profesori universitari, medici primari si specialisti, care au la dispozitie aparaturi moderne de imagistica medicala, marca Siemens, prin intermediul carora acuratetea diagnosticului este ridicata. De mentionat ca in cadrul clinicii se pot efectua si analize de sange, pe care pacientii trebuie sa le efectueze in functie de recomandarile medicilor.

Pretul pentru o investigatie radiologica pulmonara este de 130 lei pentru o radiografie care vizeaza o singura incidenta si 170 lei pentru radiografia cu doua incidente. Daca medicul te indruma catre o investigatie mai amanuntita, catre CT la torace, pretul pe care il ai de achitat este de 250 lei.

Centrul de diagnostic imagistic se remarca prin servicii de calitate, dar si printr-o echipa profesionista de medici, care isi da toata silinta ca actul medical desfasurat sa fie unul corect. Solutiile de tratament sunt intotdeauna adaptate in functie de patologiile pacientilor, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, curatenia este impecabila, iar atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre ScanMed
Vezi Pareri

Concluzii

Ti-a recomandat medicul de specialitate sa faci o radiografie pulmonara in Bucuresti, sectorul 5 pentru a afla in mod concret care este afectiunea sau problema de sanatate cu care te confrunti? Atunci centrul de imagistica pe care ti l-am prezentat anterior in articol este exact ce ai nevoie pentru a primi un diagnostic corect, dar si pentru a fi tratat adecvat.