Meniu

Radiologie pulmonara Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Lipsa de aer, tusea cu expectoratii sau seaca, durerile la nivelul toracelui pot anunta prezenta unor afectiuni la nivelul plamanilor, caz in care medicul de familie sau de specialitate te poate indruma sa faci o investigatie de radiologie pulmonara. In Bucuresti, sectorul 6, exista cateva unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de investigatiile necesare, dar si pentru a obtine un diagnostic precis. Avand in vedere ca tot mai multe unitati sunt dotate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, standardul rezultatelor primite in urma investigatiilor efectuate este unul ridicat. Astfel, indiferent cat de complexa este o problema de sanatate, medicii o pot identifica in timp util, asigurand tratamentul corespunzator. 

Citeste pana la final si descopera care sunt unitatile medicale din sectorul 6 la care poti merge cu incredere pentru a depista care este problema pulmonara de care suferi, dar si cum o poti trata eficient. In plus, fii la curent si cu preturile practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 6?

Desi multe dintre investigatiile de radiologie pulmonara in sectorul 6 sunt decontate de CAS, cel mai bine este sa fii la curent si cu tarifele percepute pentru aceste examinari, pentru ca numarul de locuri este deseori limitat. Iata cat costa sa faci investigatii la plamani:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
190 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 190 Ron
 • Investigatii de inalta calitate
 • Aparaturi performante
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Rosana Medical
70 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 70 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Servicii de calitate
 • Nerespectarea programarilor
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 6?

Cu toate ca numarul de clinici specializate in radiologie pulmonara in sectorul 6 este limitat, tot ai posibilitatea sa gasesti o unitate medicala competenta in zona pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi pe distante mult prea indelungate de la domiciliu. Citeste mai departe si afla care sunt cele doua clinici pe care ti le recomandam, dar si cat de bine pregatite sunt:

1. Regina Maria

Centrul de imagistica Dr. Taberei care se afla in cadrul retelei private de sanatate Regina Maria este o varianta catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a efectua o investigatie de radiologie pulmonara in sectorul 6. Colectivul este format din medici primari si specialisti, pregatiti in universitati de prestigiu si unitati spitalicesti de renume, avand competenta de a stabili un diagnostic corect indiferent cat de complexa este afectiunea de care suferi. Echipamentele din cabinet sunt de o performanta inalta, asigurand imagini clare, la o rezolutie ridicata, indiferent de tipul de investigatie efectuat.

Pretul pentru o investigatie de radiologie pulmonara este de 190 lei pentru o radioscopie cardio-pulmonara. Daca medicul iti recomanda sa faci o radiografie la torace (grilajul costal), trebuie sa stii ca aceasta costa 215 lei, iar radiografia la torace si abdomen este de 250 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic este bine cotat datorita serviciilor si investigatiilor de inalta calitate puse la dispozitia pacientilor. Echipa de medici da dovada de atentie la detalii, o buna pregatire, implicare si profesionalism, depunand toate eforturile necesare pentru ca pacientii sa se bucure de o atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

2. Rosana Medical

Rosana Medical este o unitate medicala multidisciplinara din sectorul 6 care dispune si de un centru de imagistica unde poti efectua investigatii de radiologie pulmonara la standarde ridicate. Echipa este formata din medici cu multiple specializari, competenti in abordarea si diagnosticarea corecta a fiecarui pacient in parte, mai ales datorita faptului ca au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi. De asemenea, imaginile obtinute in urma investigatiilor sunt de o rezolutie ridicata. 

Pretul pentru o investigatie radiologica pulmonara este de 70 lei pentru o radiografie cu o expunere. In cazul in care esti interesat de doua expuneri sau asa iti recomanda medicul de specialitate, pretul practicat este de 120 lei.

Echipa medicala este alcatuita din doctori bine pregatiti, implicati, atenti la necesitatile pacientilor si orientati catre obtinerea celor mai bune rezultate. Atmosfera este una primitoare, curatenia impecabila, iar amenajarea placuta, serviciile acordate fiind de o calitate superioara. Cu toate acestea, comunicarea telefonica dintre pacienti si personalul de la receptie este uneori deficitara.

Concluzii 

Stim ca iti doresti sa apelezi la ajutorul unei echipe profesioniste in efectuarea investigatiilor de radiologie pulmonara in Bucuresti, sectorul 6, tocmai de aceea cele doua unitati pe care ti le-am prezentat anterior sunt de incredere in furnizarea de servicii si investigatii de calitate. Ai grija de sanatatea plamanilor tai si fii la curent cu toate investigatiile recomandate de medicul de specialitate pentru a preveni aparitia unor afectiuni severe.