Meniu

Radiologie pulmonara Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile de radiologie pulmonara din Constanta sunt de mai multe tipuri: radiografii, tomografii computerizate (CT) sau rezonanta magnetica (RMN). Aceste examinari se efectueaza in clinici si spitale private de renume, care au investit in aparatura de ultima generatie, cu care se pot efectua teste de mare acuratete, rapide si in siguranta. 

Centrele in care sunt investigatii de radiologie in Constanta vor fi prezentate in acest articol. Afla ce servicii pun la dispozitie, in acest domeniu, si cat costa examinarile de radiologie si imagistica. 

Cat costa serviciile de radiologie pulmonara in Constanta

In acest tabel, iti prezentam costul serviciilor de radiologie pulmonara din municipiul Constanta, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti pentru investigatia de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 120 Ron
 • Consultatii medicale in diverse specialitati
 • Centru de radiologie echipat cu aparatura moderna
 • CT, RMN, radiografii
 • Medici cu experienta
 • Bun raport calitate-pret
 • Investigatii radiologice cu doze reduse de radiatii
 • Servicii medicale complete
 • Personal amabil
 • Nu sunt locuri de parcare
Medicover
130 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 130 Ron
 • Investigatii radiologice decontate CAS
 • Gama variata de examinari radiologice si imagistice
 • Aparatura la standarde europene
 • Curatenie si atmosfera linistita
 • Numeroase specialitati medicale
 • Laborator de analize propriu
 • Servicii de recuperare medicala
 • Nu se respecta orele de programare
Heka Hospital
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 120 Ron
 • Radiografii, ecografii, CT
 • Portofoliu variat de specialitati medicale si chirurgicale
 • Medici cu experienta
 • Compartiment de primiri urgente
 • Spitalizare de zi sau continua
 • Ambulanta proprie
 • Timp mare de asteptare la receptie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Regina Maria
165 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 165 Ron
 • RMN cu sedare
 • Radiografii digitale
 • Echipa numeroasa de medici radiologi
 • Investigatii decontate de CAS
 • Aparatura performanta
 • Programari decalate
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde te poti programa la radiologie pulmonara in Constanta

Sunt 4 clinici si spitale private in Constanta care au in oferta de servicii radiologia pulmonara. Descopera in continuare care sunt aceste unitati medicale!

1. Clinica Doctor Med

La clinica Doctor Med din Constanta sunt disponibile numeroase servicii de radiologie, inclusiv radiologie pulmonara. In centrul de radiodiagnostic si imagistica medicala se realizeaza RMN, CT si radiografii, toate cele trei tipuri de investigatii fiind utile in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor de la nivelul plamanilor. Aparatura utilizata in acest centru este performanta si permite  efectuarea in conditii sigure si confortabile pentru pacienti a numeroase examinari radiologice si imagistice, pe langa cele pulmonare. Aparatul RMN este printre cele mai avansate in domeniu: Siemens Somatom Sempra Elite Edition 1,5 Tesla, care permite examinari mai rapide  si performante. Aparatul de radiologie este tot de tehnologie noua, fiind prevazut cu o camera de pozitionare si un detector ce protejeaza contra radiatiilor inutile. In aceasta clinica, pe langa investigatiile de radiologie, mai sunt si cabinete medicale de diverse specialitati, la care te poti prezenta pentru o consultatie.

O radiografie de torace costa 120 de lei in aceasta clinica, o investigatie RMN torace costa intre 700 si 1.300 de lei, iar un CT torace costa intre 700 si 1.000 de lei. 

Despre aceasta clinica, pacientii au notat numeroase impresii placute, de la buna organizare si medicii cu o vasta experienta, amabili si empatici, la curatenia si aspectul modern din intreg spatiul. Dotarile din centrul de radiologie sunt, de asemenea, considerate un plus important pentru aceasta clinica. Daca te deplasezi cu masina la clinica, trebuie sa ai in vedere ca nu exista locuri de parcare in zona. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medicover

Exista un departament de radiologie, unde este abordat si domeniul radiologiei pulmonare, si la Iowemed Medicover Constanta. In aceasta unitate se pot efectua radiografii diverse, de la radiografia cardio-pulmonara, la cea abdominala sau de: mana, picior, craniu, coloana vertebrala, articulatii, precum si investigatii RMN, CT sau ecografii. Din 2023, investigatiile imagistice sunt decontate de CAS. Acest centru medical ofera o gama diversificata de servicii medicale, pentru toate varstele. Iowemed si-a inceput activitatea in 1995, s-a dezvoltat continuu, iar in 2017 a fost preluat de reteaua internationala Medicover, diversificandu-si cu aceasta ocazie, serviciile si lansand servicii de spitalizare de zi atat pentru adulti, cat si pentru copii si achizitionand aparatura la standarde europene. 

O radiografie cardio-pulmonara costa 130 de lei, fata sau profil, sau 200 de lei, in cazul radiografiei cardio-pulmonare fata + profil. Pentru un consult la pneumologie, tariful este de 274 de lei.

Faptul ca in acest centru medical sunt oferite numeroase servicii medicale la un loc reprezinta un avantaj major pentru pacientii din Constanta si din imprejurimi. Atmosfera placuta, spatiul generos, echipamentele ultramoderne, pentru investigatii si tratamente, precum si calitatea personalului medical sunt motive pentru care pacientii aleg sa-si verifice sanatatea si sa se trateze la Medicover. Au fost semnalate insa si cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta sau ca se anuleaza programarile.

3. Heka Hospital

Heka Hospital este o alta optiune populara in Constanta in randul serviciilor de radiologie pulmonara. Aici se realizeaza atat radiografii, cat si tomografii computerizate, pentru evaluarea sanatatii plamanilor si pentru alte regiuni ale corpului. Tot in centrul de imagistica medicala si radiologie conventionala se mai efectueaza si ecografii, dar si punctii mamare ecoghidate, diagnostice sau terapeutice. La Heka functioneaza numeroase cabinete medicale cu specialitati medicale si chirurgicale, inclusiv neurochirurgie si chirurgie pediatrica. Spitalul dispune de un bloc operator cu doua sali de operatie, de sectie ATI si de un compartiment de primiri urgente 24/7 si serviciu de ambulanta.

Costul unei radiografii toraco-pulmonare este de 120 de lei, iar o tomografie computerizata de torace costa 400 de lei sau 600 de lei, daca este realizata cu substanta de contrast.

Sunt multe lucruri pe care pacientii le apreciaza in aceasta locatie: diversitatea specialitatilor medicale, personalul amabil si dotarile moderne. Insa, sunt si cateva minusuri semnalate de cei care au beneficiat de serviciile spitalului privat Heka, si anume: ca nu se respecta programarile, ca este timp prelungit de asteptare la receptie sau faptul ca nu se raspunde la telefon.

4. Regina Maria

Te poti programa la o investigatie de radiologie pulmonara in Constanta si la Spitalul Pozimed Regina Maria. Aici exista un centru de imagistica, in care se realizeaza numeroase investigatii: ecografii, radiografii digitale, RMN. Examinarile RMN se fac cu un aparat performant de 1,5 Tesla si se pot realiza cu sedare, pentru persoanele care sufera de anxietate sau claustrofobie. Exista posibilitatea de a efectua investigatii de radiologie digitala, ecografie si RMN si decontate de CAS. Rezultatele investigatiilor sunt interpretate de o echipa numeroasa de medici specializati in radiologie si imagistica medicala. 

Pretul pentru o radiografie cardio-pulmonara este de 165 de lei, iar in cazul RMN-ului de abdomen superior, acesta are un tarif de 925 de lei sau de 1.190 de lei, in cazul in care este realizat cu substanta de contrast.

Sunt opinii diferite in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de acest spital privat din Constanta. Unii pacienti sustin ca medicii sunt foarte bine pregatiti, iar conditiile din spital sunt moderne si confortabile. Alte persoane sunt nemultumite ca nu se respecta programarile si ca exista decalari si de peste o ora sau ca nu se raspunde la telefonul spitalului. Au fost notate inclusiv nemultumiri in legatura cu primirea cu intarziere a rezultatelor unor investigatii.

Concluziile noastre

In situatia in care ai nevoie de anumite servicii de radiologie pulmonara in Constanta, poti apela cu incredere la una dintre unitatile medicale private prezentate in acest articol. In aceste clinici si spitale se pot efectua investigatii variate, de la radiografiile cardio-pulmonare, la CT si RMN de torace. 

Examinarile radiologice sunt o metoda rapida si eficienta de a evalua sanatatea plamanilor. Prin ele pot fi depistate afectiuni precum: pneumonia, tuberculoza, emfizemul sau cancerul pulmonar, precum si acumularea de lichide sau aer in plamani. Faptul ca exista posibilitatea de a efectua numeroase investigatii in Constanta, cu raze X sau prin rezonanta magnetica, reprezinta un plus pentru diagnosticul si tratamentul problemelor de plamani.