Meniu

Radiologie pulmonara Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea plamanilor este esentiala pentru starea ta de bine si este bine sa apelezi la cele mai eficiente metode de diagnosticare atunci cand respiratia nu se desfasoarea in cele mai bune conditii, situatie pentru care medicul curant iti poate recomanda o investigatie de radiologie pulmonara in Iasi. In articolul de fata vei gasi informatiile necesare, cu ajutorul carora vei identifica un centru de imagistica in care sa faci examinarea de care ai nevoie.

Citeste textul pana la capat si afla tot ce vrei sa stii despre conditiile in care se desfasoara investigatiile de radiologie in Iasi, la cele mai bune clinici din oras.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Iasi?

Iata o intrebare la care va trebui sa gasesti raspunsul inainte de a suna pentru o programare la radiologie pulmonara in Iasi. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ai putea sa te adresezi pentru o investigatie de acuratete a plamanilor, precum si tarifele practicate pentru aceasta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Dorna Medical
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 90 Ron
 • Standarde inalte de lucru
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti, cu pregatire impecabila
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Punctualitate in onorarea programarilor
 • Solutii eficiente de tratament
Scanexpert
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic imagistic precis
 • Profesionalism si seriozitate in interpretari
 • Rezultate comunicate prompt
Dr. Vanda Panaite
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara este 90 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatura moderna
 • Medic profesionist si amabil
 • Rezultate precise ale investigatiilor imagistice
Spitalul Providenta
150 Ro
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 150 Ron
 • Spital modern
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente performante
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Programari nerespectate
Neolife
400 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 400 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie pulmonara din Iasi

Vrei ce este mai bun pentru sanatatea ta, incepand cu o investigatie precisa de radiologie pulmonara in Iasi, de aceea trebuie sa te convingi ca iei o decizie inspirata in alegerea clinicii in care o vei realiza. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicii, despre echipamentele disponibile, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor diagnosticati sau tratati aici. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Dorna Medical

Daca iti doresti examinari de acuratete, cu tehnologie de varf, de radiologie pulmonara, la Dorna Medical Iasi vei gasi un Centru de imagistica medicala performant, care pune la dispozitia pacientilor rezonanta magnetica (RMN), radiologie digitala, tomografie computerizata (CT), mamografie 3D, osteodensitometrie si ecografie. Echipamentele din dotare sunt: computer tomograf Siemens, RMN Magnetom Sola 1.5T, mamograf cu tomositenza si alte dispozitive marca Siemens, toate achizitionate in anul 2022. O echipa de medici imagisti din Iasi, Cluj si Targu Mures, cu o vasta experienta si nivel ridicat de pregatire, asigura interpretari si rezultate precise ale investigatiilor imagistice in cel mai scurt timp posibil. Prin contractul clinicii cu Casa de Asigurari, se pot accesa examinari RMN cu bilet de trimitere. Dorna Medical este o retea medicala de traditie in zona Moldovei, functionand inca din anul 1998, care include policlinici, laboratoare de analize si centre de imagistica in orasele Iasi, Radauti, Suceava, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Targu Neamt s.a.

Pentru radiografie pulmonara, pretul investigatiei este de 90 de lei. Un CT pulmonar are un tarif de 300 de lei, examinarea nativa, si de 550 de lei, CT cu substanta de contrast. La RMN vei plati 600 de lei pentru nativ si 900 de lei pentru RMN cu substanta de contrast.

Dorna Medical Iasi lasa o impresie pozitiva pacientilor care au beneficiat de prestatiile ei. Sunt remarcate standardele inalte de lucru, calitatea actului medical, profesionalismul si pregatirea impecabila a medicilor, investigatiile de acuratete, punctualitatea in respectarea programarilor si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dorna Medical
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Scanexpert dispune de doua centre de imagistica avansata in Iasi, in care se pot efectua investigatii de radiologie pulmonara: Scanexpert 1 – RMN, CT, RX si ecografie (Str. Atanasie Panu nr. 28), si Scanexpert 2 – RMN (Str. Gabaret Ibrăileanu, nr. 1-3). Vei gasi aici o paleta larga de examinari, efectuate cu aparatura ultramoderna, care aplica o doza de radiatie minima, proceduri nedureroase si complet neinvazive, in urma carora se obtine diagnosticul imagistic precis si rapoarte medicale fiabile. Pentru RMN se utilizeaza echipamentul Siemens Magnetom Skyra 3T (3Tesla–128ch), o inovatie in domeniu, cu cel mai mare numar de canale si camp magnetic de doua ori mai dens decat al aparatelor obisnuite. Clinicile se afla in relatii contractuale cu CJAS Iasi si colaboreaza cu alte unitati spitalicesti din oras si judet, pentru a veni in sprijinul pacientilor cu servicii de diagnostic la standarde inalte. Reteaua Scanexpert include centre de imagistica in orasele Iasi, Brasov, Pascani, Roman, Botosani si Galati si este deservita de medici radiologi bine pregatiti.

Pretul unui RMN toracic este de 1000 de lei nativ si de 1300 de lei, cu substanta de contrast. CT pulmonar nativ te va costa 400 de lei, iar CT cu substanta de contrast are pretul de 700 de lei. O radiografie pulmonara poate fi accesata contra sumei de 90 de lei.

Activitatea centrelor Scanexpert este apreciata pentru calitate, aparatura moderna, acuratetea investigatiilor imagistice, profesionalismul si seriozitatea interpretarilor, precum si pentru promptitudinea comunicarii rezultatelor. Totusi, pacientii mentioneaza si aspecte mai putin favorabile, cum ar fi lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

3. Dr. Iulia Vanda Panaite

La cabinetul medical privat Dr. Iulia Vanda Panaite din Iasi, se realizeaza o gama larga de investigatii imagistice, care se dinsting prin calitatea imaginilor si precizia diagnosticului: radiologie pulmonara, radiologia coloanei vertebrale, radiografii ale scheletului si craniului, precum si ecografii abdominale, mamare, tiroidiene, pelvine, Doppler vasculare, ale arterelor, ale venelor membrelor inferioare, ale glandelor salivare si ale partilor moi. Cabinetul este partener in contract cu CAS, ceea ce permite efectuarea investigatiilor pe baza unui bilet de trimitere, in limita fondurilor disponibile. Dr. Iulia Vanda Panaite, medic primar in radiologie si imagistica medicala, si-a deschis cabinetul propriu in 2007.

O radiografie pulmonara are aici pretul de 90 de lei.

Experienta la acest cabinet este apreciata pentru calitatea serviciilor, atmosfera primitoare, aparatura moderna, profesionalismul si amabilitatea medicului, precum si pentru precizia rezultatelor investigatiilor imagistice.

4. Spitalul Providenta

Investigatiile de radiologie pulmonara se pot accesa in Iasi atat in cadrul Centrul de Imagistica de la Spitalul Providenta, cat si Centrul de Imagistica din Policlinica Providenta, in ambulatoriu. Ambele unitati dispun de tehnologie avansata pentru computer tomograf, radiografii, ecografie, mamografie si osteodensitometrie. Un colectiv format din 11 medici specializati in radiologie si imagistica medicala se ocupa de interpretarile examinarilor. Reteaua medicala are contract de colaborare cu CAS, pacientii putand accesa unele servicii pe baza biletului de trimitere. Providenta, un proiect social initiat de Biserica Ortodoxa Romana in domeniul serviciilor medicale, a inceput in anul 2000 cu deschiderea unui Centru de Diagnostic si Tratament. In 2008, proiectul a continuat cu inaugurarea unui spital privat, urmat in 2012 de relocarea policlinicii intr-un spatiu modern. Reteaua Providenta include spitalul privat, policlinica unde activeaza 47 de medici din diverse specialitati medicale si o fundatie umanitara. 

Radiografia pulmonara are pretul de 150 de lei. Un CT nativ contra-cost poate fi accesat pentru suma de 400 lei, iar un CT pulmonar cu substanta de contrast te va costa 650 de lei.

Spitalul Providenta este o unitate medicala moderna, pe care cei tratati aici o apreciaza pentru serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, cabinetele bine dotate cu echipamente si curatenia impecabila. Posibilitatea decontarii prin CAS este un alt punct forte in activitatea clinicii. Pe de alta parte, se inregistreaza probleme cu personalul de la receptie, in gestionarea programarilor si comunicarea cu pacientii.

5. Neolife

In reteaua Neolife, la Iasi se efectueaza examinari de radiologie pulmonara avansate, cu aparatura ultramoderna de rezonanta magnetica si tomografie computerizata. Investigatiile se pot face cu plata sau prin decontare de catre CAS Iasi, cu care clinica are contract de colaborare. Echipa de medici radiologi de la Iasi este alcatuita din patru doctori competenti, cu experienta in coordonarea examinarilor si intocmirea diagnosticului. Neolife detine sedii in Bucuresti, Iasi si Brasov, in care pacientii pot accesa servicii de diagnostic si tratament in specialitatile: hematologie, oncologie, cardiologie, urologie si pneumologie, precum si de investigatii imagistice complexe, CT, RMN, alaturi de medicina nucleara, PET CT si scintigrafie. 

Pretul pentru CT pulmonar nativ este de 400 de lei, in timp ce pentru CT cu substanta de contrast vei plati 650 de lei. La RMN nativ, tariful este de 700 de lei, iar pentru RMN cu substanta de contrast, vei avea de platit 1000 de lei.

Reputatia Neolife este de clinica la standarde europene, cu aparatura moderna si medici profesionisti. Sunt insa aspecte care ar putea fi imbunatatite si pe care pacientii le semnaleaza, cum ar fi intarzierile in comunicarea rezultatelor, dificultati la inregistrarea programarilor pentru investigatii cu bilet de trimitere si lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

Concluzii

In materie de radiologie pulmonara in Iasi, clinicile de top si centrele de imagistica renumite din oras iti asigura accesul la servicii medicale la standarde inalte, cu aparatura de ultima generatie. Se pot efectua la Iasi radiografii, tomografie computerizata si rezonanta magnetica nucleara, examinari coordonate si interpretate de colective bine pregatiti, alcatuite din medici cu experienta.

In functie de recomandarile medicului curant si pe baza informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei cu siguranta o decizie bine documentata de a te adresa unui centru de radiologie din Iasi, pentru investigarea plamanilor in cele mai bune conditii.