Meniu

Radiologie pulmonara Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica medicala este o metoda eficienta prin care se pot depista afectiunile cailor respiratorii inferioare si, daca ti-a fost recomandata o investigatie in acest domeniu, poti face examinari de radiologie pulmonara in Ploiesti, la clinici de top, care dispun de aparatura necesara si personal specializat.

Daca nu stii inca unde sa mergi in Ploiesti pentru radiografie, CT sau RMN pulmonar, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre piata medicala privata de imagistica. Citeste textul pana la capat si afla unde ar trebui sa te adresezi pentru investigatie.

Cat costa o examinare de radiologie pulmonara in Ploiesti?

Vrei sa te pregatesti din timp pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Ploiesti si, prin urmare, ai nevoie sa cunosti si pretul pentru acest serviciu. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru examinare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
65 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara este 65 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Interior renovat
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil
Bristol Med
80 Ro
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara este 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist
 • Rapiditatea comunicarii rezultatelor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp de asteptare mare
MedLife
105 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara este 105 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii integrate
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Aparatura de ultima ora
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Gral Medical
60 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie pulmonara este 60 Ron
 • Clinica eleganta si curata
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de calitate
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de radiologie pulmonara din Ploiesti

Chiar daca te bucura existenta unui clasament al clinicilor cu servicii de radiologie pulmonara in Ploiesti, nu te poti opri aici si ai nevoie sa te documentezi suplimentar despre activitatea lor, pentru a te convinge ca iei cea mai bună decizie, pentru obtinerea unui diagnostic imagistic de acuratete. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre dotarile cu aparatura, despre competentele personalului si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Policlinica cu Plata

La Policlinica cu Plata din Ploiesti, cu ajutorul aparatului General Electric XR6000, digitalizat cu FCR Capsula XLII, poti obtine o examinare de radiologie pulmonara, o radiografie digitala in doar un minut. Pacientii primesc rezultatele pe film, prin tehnologia DRY-PIX -Fuji, sau pe CD, impreuna cu softul de citire: E-film, IBM. T. O echipa formata din doi medici specializati in radiodiagnostic iti sta la dispozitie cu interpretarea imaginilor. Policlinica cu Plata este o unitate medicala cu traditie in Ploiesti, care a luat fiinta in anul 1984, iar in prezent este apreciata pentru cele 16 specialitati medicale, laboratorul de analize, centrul de imagistica pentru radiografii, ecografie, mamografie si osteodensitometrie. Clinica ofera si servicii de medicina de familie si medicina muncii. Datorita contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate, in acest centru medical se pot realiza analize si investigatii imagistice decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist.

Pretul radiografiei pulmonare este aici de 65 de lei. 

Policlinica cu Plata este un centru medical de incredere pentru pacientii din Ploiesti, cu servicii de calitate, aparatura performanta, medici profesionisti si experimentati, interior primitor, renovat recent si personal amabil. Pe de alta parte, multe persoane sunt de parere ca este aglomerat, iar timpul de asteptare este mare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Bristol Med

Bristol Med este un centru de imagistica din Ploiesti in care se fac investigatii de radiologie pulmonara, radiologie craniu, radiologie coloana, radiologie de bazin si de membre, tomografie computerizata la mandibula, mxilar si sinusuri, ecografie si osteodensitometrie Dexa. Pentru afectiunile plamanilor poti beneficia de o radiografie pulmonara, avand posibilitatea sa alegi, in functiile de indicatiile medicului, intre radiografie standard, radiografie torace osos, hemitorace dreapta, hemitorace stanga si radiografie stern. Examinarile se fac cu tehnologie de ultima generatie Fuji Smart FDR F, renumita pentru precizia imaginilor si o doza minima de radiatie absorbita de corpul pacientului. Pacientii pot accesa si investigatii decontate prin CAS. 

O radiografie pulmonara te va costa aici 80 de lei.

Centrul se remarca prin serviciile de calitate, aparatura de ultima generatie, personalul profesionist si prin rapiditatea comunicarii rezultatelor. Pe de alta parte, se reproseaza ca personalul de la receptie ca este lipsit de solicitudine si ca programarile nu sunt bine organizate, fapt care determina intarzieri in onorarea lor.

3. MedLife

Hyperclinica MedLife Lotus din Ploiesti pune la dispozitia pacientilor un centru de imagistica modern, in care se pot efectua investigatii de radiologie pulmonara, alaturi de o paleta larga de examinari: RMN, tomografie, mamografie, radiologie conventionala, osteodensitometrie Dexa, ecografie, endoscopie/ colonoscopie, bronhoscopie, colposcopie. Hyperclinica MedLife Lotus, infiintata in anul 2012, ofera servicii in ambulatoriu in 27 de specialitati medicale, o unitate de recoltare, analize medicale, investigatii imagistice si explorari functionale. In clinica din municipiul resedinta a judetului Prahova activeaza peste 70 de medici cu experienta. Se pot accesa aici examinari radiologice decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, prin contractul clinicii cu CAS.

O radiografie pulmonara are aici pretul de 105 lei. Pentru RMN, tariful este de 850 de lei nativ si de 1150 de lei – RMN cu substanta de contrast. CT nativ te va costa 450 de lei, iar CT cu substanta de contrast – 650 de lei.

Hyperclinica MedLife Lotus este o unitate medicala moderna, in care se presteaza un act medical de calitate, de catre medici profesionisti si experimentati, cu servicii integrate, aparatura de ultima ora si tratamente eficiente. Sunt pacienti care acuza deficiente in organizare, un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie si faptul ca angajatele de aici sunt suficient de bine informate. 

4. Gral Medical

Gral Medical este o clinica din Ploiesti, parte a unei retele cu prestigiu la nivel national, careia te poti adresa pentru investigatii de acuratete in radiologie pulmonara. Vei gasi aici un centru de imagistica avansata, cu servicii de radiologie conventionala, rezonanta magnetica nucleara si computer tomograf. Pentru investigarea radiologica a plamanilor, vei putea conta pe experienta in intocmirea diagnosticului imagistic, a unui colectiv alcatuit din patru medici competenti. Gral Medical este o retea privata de sanatate cu capital integral romanesc, care activeaza in Romania cu 76 centre medicale in 9 judete din tara, 17 laboratoare, 38 centre regionale de recoltare, 16 clinici, 5 spitale oncologice si un centru de medicina nucleara.

Radiografia cardio-pulmonara cu o incidenta are pretul de 60 de lei. Pentru CT nativ la torace vei plati 350 de lei, iar nativ si cu substanta de contrast, examinarea are pretul de 650 de lei. RMN torace nativ costa 650 de lei, iar RMN cu substanta de contrast are un tarif de 960 de lei.

Gral Medical este o clinica eleganta, curata, cu medici profesionisti si investigatii de calitate. Pacientii consemneaza aspecte mai putin placute ale interactiunii cu personalul unitatii. Potrivit acestora, nu se respecta ora programarilor inregistrate, iar angajatii de la receptie sunt lipsiti de amabilitate in abordarea persoanelor cu care interactioneaza.

Concluzii

In municipiul resedinta a judetului Prahova se pot efectua investigatii de radiologie pulmonara, in Ploiesti existand clinici si centre de imagistica de top, prevazute cu aparatura de ultima generatie, in care activeaza medici profesionisti, cu experienta. In functie de tehnologia disponibila, se realizeaza radiografie, rezonanta magnetica nucleara sau computer tomograf, nativ si cu substanta de contrast. Clinicile se remarca prin rapiditatea si acuratetea diagnosticului imagistic si prin comunicarea prompta a rezultatelor.