Meniu

Radiologie pulmonara Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti tot mai des cu un disconfort la nivelul pieptului, care te impiedica sa respiri normal, iar medicul de specialitate te indruma catre investigatia de radiologie pulmonara in Satu Mare? Atunci te incurajam sa asculti de sfatul sau si sa te orientezi catre o clinica de incredere, unde sa poti fi atent verificat, consultat si diagnosticat de un medic cu o buna pregatire in domeniu. Avand in vedere ca medicina a evoluat atat de mult in ultima vreme, la fel si tehnologia, aparaturile si echipamentele moderne folosite pentru diagnosticul imagistic sunt tot mai precise, asigurand un rezultat rapid si imagini de o rezolutie ridicata. Pe baza acestora, medicul poate descoperi care este problema cu care te confrunti, dar si care sunt solutiile pe care le poti lua in considerare.

Citeste pana la final si afla care este clinica din Satu Mare pe care te incurajam sa o iei in considerare pentru a te bucura de rezultate excelente, dar si de un ajutor de specialitate din partea medicilor experti.

Care este pretul unei investigatii de radiologie pulmonara in Satu Mare?

Ghidul de preturi de mai jos iti va fi de un real ajutor pentru a te pune la curent cu tarifele practicate pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Satu Mare. Iata ce buget trebuie sa pregatesti pentru astfel de examinari:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Clinica Gynoprax
Clinica-Verificata
90 Ron
  • Pret Radiografie pulmonara 90 Ron
  • Amabilitate si profesionalism
  • Atentie la detalii
  • Implicare si empatie
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Plan personalizat de tratament
  • Nerespectarea orelor de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o investigatie de radiologie pulmonara in Satu Mare?

Stim cat de important este sa gasesti o clinica de imagistica medicala unde sa poti efectua o investigatie de radiologie pulmonara in Satu Mare la standarde ridicate si sa fii preluat de un medic bine pregatit, cu vaste cunostinte medicale si o practica imbatabila. Tocmai de aceea te invitam sa citesti in continuare pentru a afla despre ce clinica este vorba:

Clinica Gynoprax

Clinica Gynoprax este o unitate medicala privata din Satu Mare care desfasoara o activitate multidisciplinara, dispunand de un laborator de radiologie si imagistica medicala (unde se pot efectua investigatii de radiologie pulmonara), dar si de un laborator de analize medicale. Echipa este formata din medici pregatiti in universitati de prestigiu, care au urmat o multime de cursuri de specialitate si au participat la numeroase congrese, avand competenta sa asigure fiecarui pacient un proces amplu de evaluare, care are ca scop stabilirea diagnosticului corect. Multumita aparaturilor moderne, in cadrul investigatiilor se genereaza imagini la o rezolutie inalta, astfel incat cauza problemei sa fie usor de depistat.

Pretul pentru o examinare radiologica la torace per ansamblu este de 90 lei. Cu toate acestea, medicul poate indica vizualizarea unei anumite zone, cum ar fi a organelor toracice, pretul fiind tot de 90 lei.

Amabilitatea, profesionalismul, atentia la detalii, implicarea si empatia sunt calitatile de baza ale echipei de medici din cadrul acestei unitari medicale, acestia asigurand intotdeauna o interactiune excelenta cu pacientul. Dand dovada de competenta, doctorii pot stabili si un plan personalizat de tratament in functie de afectiunile depistate, indrumand corespunzator fiecare persoana in parte. Cu toate acestea, ora programarii nu este respectata intotdeauna.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gynoprax
Vezi Pareri

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici de imagistica medicala unde sa poti efectua investigatia de radiologie pulmonara in Satu Mare la standarde ridicate? Atunci unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol este exact ce ai nevoie pentru a primi ajutorul de care ai nevoie.