Meniu

Radiologie pulmonara Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Starea de sanatate a plamanilor nu trebuie sa fie neglijata, avand in vedere ca sunt vitali, asa ca daca medicul iti recomanda sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Sibiu, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul. Tusea care pare sa nu mai dispara, senzatia de durere la nivelul pieptului, respiratia ingreunata – toate acestea sunt doar cateva dintre simptomele care pot anunta prezenta unei afectiuni severe la nivelul plamanilor. Asigura-te ca afli care este problema de care suferi, mergand la un cabinet de imagistica medicala din oras, unde medicul de specialitate se va asigura ca esti corect diagnosticat si tratat. Din fericire, cabinetele sunt echipate cu aparaturi moderne, cu ajutorul carora imaginile obtinute sunt de o rezolutie ridicata. 

Citeste pana la final si descopera care este clinica din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de investigatiile necesare, astfel incat sa afli daca plamanii tai sunt sanatosi. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru astfel de examinari importante:

Care este pretul unei investigatii de radiologie pulmonara in Sibiu?

Pentru a fi la curent cu informatii actualizate, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu toate preturile practicate pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Sibiu. Iata cat ai de plata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
85-720 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara variaza intre 85-720 Ron
  • Servicii de calitate
  • Echipa profesionista
  • Aparaturi perforamante
  • Buna pregatire
  • Implicare si atentie la detalii
  • Solutii eficiente de tratament
  • Atitudine prietenoasa
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Sibiu?

Ai luat hotararea sa te programezi pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Sibiu, dar nu stii cu certitudine catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Te invitam sa citesti cu atentie mai departe pentru a descoperi care este clinica din oras la care poti merge cu incredere, dar si cat de bine pregatita este:

RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este un centru de diagnostic imagistic din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie pulmonara. Pacientii au  acces la examinari precum: RMN, CT, osteodensitometrie, ecografie, electromiografie si videofibroscopie. Echipa este formata din medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala, cu multiple competente, asigurand de fiecare data o diagnosticare corecta pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, actul medical desfasurat este unul exemplar.

Pretul pentru o radiografie la torace de ansamblu doar pentru fata este de 85 lei, iar investigatie efectuata fata si spate este de 120 lei. Daca medicul de specialitate iti spune ca ai nevoie de o investigatie mai amanuntita, cum este un CT torace nativ, tariful aplicat este de 420 lei. Pentru un CT torace cu substanta de contrast, pretul este de 720 lei.

Centrul medical este apreciat pentru serviciile de calitate pe care le ofera, dispunand de o echipa medicala profesionista, bine pregatita, implicata si atenta la detalii. Doctorii prioritizeaza evaluarea corecta a starii de sanatate a pacientului, asigurand cu solutii eficiente de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane. In plus, atitudinea personalului este prietenoasa, iar atmosfera primitoare si confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

Concluzii

Sanatatea trebuie sa fie prioritatea fiecarei persoane, astfel ca daca medicul de specialitate te indruma sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Sibiu, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul. Apeleaza la clinica bine cotata si apreciata din orasul tau si afla in functie de rezultatele obtinute ce iti indica medicul expert ca ar fi mai bine sa faci.