Meniu

Radiologie pulmonara Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai o trimitere de la medicul specialist pentru a efectua o anumita investigatie de radiologie pulmonara in Vaslui? Atunci, iti va fi de folos acest articol, pe care este indicat sa-l citesti pana la final.

In Vaslui se afla o clinica privata care ofera servicii de radiologie pulmonara, precum si alte investigatii de radiologie-imagistica. Examinarile radiologice sunt foarte utile pentru evaluarea sanatatii plamanilor si pentru monitorizarea unor afectiuni, astfel incat calitatea vietii pacientilor sa se imbunatateasca, prin tratamente personalizate si eficiente. Descopera unde anume in Vaslui poti opta pentru servicii private de radiologie pulmonara!

Cat costa investigatiile de radiologie pulmonara in Vaslui?

Pretul unei investigatii de radiologie variaza in functie de tip si de alti factori. In tabelul de mai jos poti vizualiza tariful investigatiei radiologice pe care oricine o poate face, la un moment dat, la recomandarea medicului specialist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Recumed Clinic
Clinica-Verificata
90-120 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie pulmonara variaza intre 90-120 Ron
  • Numerosi medici radiologi
  • CT, RMN, radiografii
  • Echipamente performante
  • Ambulanta privata
  • Ingrijiri la domiciliu decontate de CAS
  • Servicii medicale pentru toate varstele
  • Nu se respecta programarile
  • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti servicii private de radiologie pulmonara in Vaslui

Descopera, in cele ce urmeaza, unde sa te programezi pentru o investigatie de radiologie pulmonara, daca locuiesti in Vaslui.

Recumed Clinic

Clinica Recumed din Vaslui are un departament de radiologie si imagistica medicala, unde sunt oferite si servicii de radiologie pulmonara. In cadrul acestui departament activeaza o echipa medicala numeroasa, alcatuita din medici primari si specialisti, cu competenta in: ecografie, CT, RMN, senologie imagistica. Clinica Recumed din Vaslui este un centru medical integrat, ce cuprinde numeroase specialitati clinice, printre care: endocrinologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, gastroenterologie, precum si un departament de imagistica medicala, dotat cu aparatura de ultima generatie.  

Pentru a efectua o radiografie de torace, tarifele sunt de 90-120 de lei, iar pentru efectuarea unui RMN toracic, pretul porneste de la  500 de lei.

Clinica Recumed se remarca prin servicii de calitate si atentie la nevoile pacientilor. Medicii impresioneaza prin profesionalism, iar conditiile sunt unele moderne. Sunt insa si cateva nemultumiri ale oamenilor in ceea ce priveste nerespectarea programarilor si timpul ridicat de asteptare. In plus, pacientii se mai plang ca in aceasta clinica se creeaza aglomeratie la receptie, mai ales dimineata.  

Vezi parerile pacientilor despre Recumed Clinic
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa efectuezi o investigatie de radiologie pulmonara in Vaslui, in clinica prezentata in acest articol se pot realiza: radiografii, CT si RMN. Conditia, pentru oricare dintre aceste investigatii, este sa ai bilet de trimitere de la medicul specialist. 

Radiologia pulmonara este utilizata pentru diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor de la nivelul plamanilor, oferind imagini clare ale acestui organ si ale cailor respiratorii. Prin aceste investigatii, ce se realizeaza si in Vaslui, se pot depista numeroase probleme de sanatate: pneumonie, tuberculoza, fibroza pulmonara, cancer pulmonar, bolile obstructive cronice (BPOC).