Meniu

Radiologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile de radiologie in Satu Mare se desfasoara la standarde inalte de calitate, in clinici de top, dotate cu aparatura moderna si deservite de personal specializat, cu experienta. Daca medicul ti-a recomandat o examinare imagistica, poti conta pe informatiile din acest articol pentru a te orienta pe piata de servicii medicale din oras.

Citeste textul pana la capat si afla unde trebuie sa te indrepti in Satu Mare pentru un rezultat de acuratete la radiografie, rezonanta magnetica nucleara sau computer tomograf.

Cat costa o investigatie de radiologie in Satu Mare?

Inainte de a face o programare la o investigatie de radiologie in Satu Mare, te interesezi, desigur, de pretul serviciului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor unde ai putea sa accesezi o examinare de imagistica, precum si tarifele practicate pentru investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
Clinica Gynoprax
60-90 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-90 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Implicare in actul medical si empatie fata de pacienti
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Star Medica
60-80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-80 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Paleta larga de servicii
 • Investigatii imagistice performante
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Diagnostic de acuratete
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica Ham Janos
60-90 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-90 Ron
 • Centru medical cu standarde inalte
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Cladire proaspat renovata
 • Dotari moderne
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici cu servicii de radiologie din Satu Mare

Iti doresti, bineinteles, un diagnostic imagistic de acuratete pentru o investigatie de radiologie in Satu Mare, de aceea vrei sa te informezi temeinic inainte de a lua decizia de a merge catre una dintre clinicile din clasament. Pentru aceasta ai nevoie de detalii suplimentare despre standardele de lucru, despre echipamentele de care dispun, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Clinica Gynoprax

Gynoprax Satu Mare, clinica privata de obstetrica-ginecologie infiintata in 2011, ofera pacientilor acces la o gama larga de servicii medicale, incluzand analize medicale, radiologie, mamografie, ecografie, medicina materno-fetala, reproducere asistata si spitalizare in specialitatile obstetrica-ginecologie, chirurgie estetica, urologie si chirurgie generala. Se pot efectua aici radiografii, mamografii, osteodensitometrie Dexa, histerosalpingografie si ecografii. Investigatiile sunt coordonate si interpretate de un medic competent, cu experienta in imagistica medicala.

Examenul radiologic pe un segment corporal te va costa aici intre 60 si 90 de lei. Mamografia 3D cu tomosinteza are pretul de 300 de lei. Cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, unele investigatii sunt gratuite, in limita fondurilor disponibile de la CAS.

Clinica este apreciata pentru modul in care sunt tratati cei care ii trec pragul. Este recunoscuta ca un centru medical modern, cu servicii de calitate, aparatura de ultima generatie si medici profesionisti, implicati si empatici. Pe de alta parte, activitatea biroului de receptie genereaza nemultumiri, in special pentru faptul ca angajatii de aici nu raspund la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gynoprax
Vezi Pareri

2. Star Medica

Star Medica este un centru medical modern din Satu Mare, in care pacientii pot accesa consultatii in diverse ramuri medicale, analize in laboratorul propriu al clinicii si toata gama de investigatii de radiologie si imagistica. Vei beneficia aici de tehnologie de ultima generatie, pentru examinari cu rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata, radiografii, mamografie si ecografii. Examinarile se efectueaza cu echipamente ultramoderne, care genereaza imagini detaliate, care pot fi marite foarte mult in zonele de interes si vizualizate pe monitoarele de mare acuratete. Un colectiv alcatuit din trei medici specialisti in radiologie si imagistica medicala iti stau la dispozitie in aceasta clinica.

Pentru RMN, tarifele sunt cuprinse intre 700 de lei si 1600 de lei. Un CT te va costa intre 400 si 700 de lei, iar pentru o radiografie vei plati 60-80 de lei.

Clinica este apreciata pentru standardele inalte de lucru, gama larga de servicii, aparatura performanta pentru toate tipurile de examinari imagistice, pentru profesionalismul medicilor si acuratetea diagnosticelor. Pe de alta parte, sunt pacienti care remarca intarzieri mari in onorarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. Clinica Ham Janos

Centrul Medical Ham Janos pune la dispozitia pacientilor consultatii in 16 ramuri medicale, diagnostic si tratament, precum si o serie de investigatii complexe de radiologie si imagistica medicala: radiografie conventionala, ecografie, ecocardiografie, ecografie Doppler venos si arterial, mamografie. Doi medici profesionisti coordoneaza activitatea in examinarile de imagistica si furnizeaza interpretari precise ale imaginilor preluate cu echipamente de ultima ora. Clinica in sine este un proiect concretizat recent, in anul 2021, dupa o initiativa din 2015 a episcopului Diecezei Romano-Catolice Satu Mare, Schonberger Jeno, care a dorit sa valorifice in scopuri umanitare si medicale cladirea Zarda, construita de episcopul Ham Janos la 1826, reintrata in posesia Bisericii dupa ce a fost supusa nationalizarii in perioada comunista.

Pentru o radiografie, preturile sunt cuprinse intre 60 si 90 de lei, pentru un singur segment corporal si o incidenta. La mamografie, tariful este de 300 de lei.

Centrul medical este recunoscut ca unitate care isi desfasoara activitatea la standarde inalte, in care investigatiile si consultatiile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este amabil. Cladirea proaspat renovata si dotarile moderne sporesc increderea pacientilor in actul medical. Unii dintre acestia declara ca au avut de asteptat peste ora programarii, inainte de a ajunge in cabinetul medicului sau in sala de examinare. 

Concluzii

Pentru servicii de radiologie in Satu Mare si un diagnostic imagistic de acuratete, pe care medicul tau sa poata conta in identificarea afectiunii de care suferi si in stabilirea tratamentului adecvat, te poti adresa cu incredere centrelor medicale prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Acestea se remarca printr-o calitate superioara a aparaturii, personal bine pregatit si investigatii performante. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre clinicile din Satu Mare in care exista laborator de imagistica, cu siguranta vei lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in urma unei alegeri in deplina cunostinta de cauza.