Meniu

Radiologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarile de rezonanta magnetica nucleara, tomografiile computerizate si radiografiile sunt doar cateva dintre investigatiile care intra in sfera de radiologie. In Suceava, ai la dispozitie patru centre de imagistica, pentru o diagnosticare corecta, dar si pentru a beneficia de un plan eficient de tratament. Gratie aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla la dispozitia clinicilor, toate imaginile generatie in urma investigatiilor sunt la o rezolutie ridicata, fiind de un real ajutor pentru medicii radiologi, pentru interpretarea cat mai precisa a acestora. Efectueaza evaluarile imagistice recomandate de medic pentru a fi la curent cu starea ta de sanatate, dar si pentru a monitoriza problemele deja existente.

Citeste pana la final si descopera care sunt cabinetele de radiologie din Suceava la care poti apela cu incredere pentru a fi corect diagnosticat. Afla, de asemenea, care sunt si tarifele percepute pentru aceste examinari, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Care este pretul unei investigatii de radiologie la Suceava?

Vrei sa stii cat costa o investigatie de radiologie in Suceava, dar nu stii de unde sa te informezi? Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele actualizate, astfel incat sa stii ce buget trebuie sa achiti in cazul in care nu prinzi loc la investigatiile decontate prin CAS:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
390 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 390 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Comunicare productiva
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Bethesda
150 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 150 Ron
 • Echipa profesionista
 • Buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
FizioMed
70 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 70 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Solutii personalizate de tratament
 • Investigatii precise
 • Curatenie impecabila
Cabinete Areni
60 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici de elita
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Nerespectarea orelor de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in investigatii de radiologie in Suceava

Daca medicul de specialitate te indruma sa faci o investigatie de radiologie in Suceava, dar nu stii catre care unitate medicala iti poti indrepta atentia, atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cele ce urmeaza. Pentru ca stim cat de important este pentru tine sa ai parte de un act medical de calitate, descopera clinicile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza si afla cat de bine pregatite sunt centrele de imagistica din orasul tau:

1. Regina Maria

Centrul de imagistica Suceava care face parte din reteaua privata de sanatate Regina Maria este o varianta pe care multi pacienti o iau in considerare, datorita faptului ca este de renume, dar si nisata in efectuarea investigatiilor de radiologie la o calitate superioara. Personalul este format din medici primari si specialisti pregatiti in universitati de prestigiu, care participa activ la o multime de cursuri si conferinte de specialitate pentru o perfectionare continua. Aparaturile pe care le au la dispozitie sunt performante si moderne (noul aparat de radiologie digital Proteus XR/f, computer tomograf Revolution Evo Gen 3 si scaner RMN compact cu 1,5 T – SIGNA Voyager), cu ajutorul acestora imaginile obtinute fiind la o rezolutie ridicata, pentru o interpretare precisa.

Tariful aplicat pentru o investigatie RMN porneste de la 875 lei (RMN sinusuri nativ, gat, umar) si ajunge la 1.715 lei (RMN coloana cervicala + toracala + lombara nativ si cu substanta de contrast). Se pot efectua si investigatii CT, al caror pret porneste de la 390 lei (CT orbite nativ) si ajunge la 1.315 lei (CT cerebral + torace + abdomen + pelvis nativ si cu substanta de contrast).

Profesionalismul si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada, asigurand o interactiune excelenta si o comunicare productiva cu fiecare pacient in parte. Diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament personalizat cu atentie. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, iar programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

2. Centrul Bethesda

Centrul Bethesda este o unitate medicala multidisciplinara din Suceava, care dispune si de un centru de imagistica si radiologie, unde pacientii vor fi corect investigati si diagnosticati. Echipa este compusa din medici primari si specialisti, care au urmat numeroase cursuri de specialitate de-a lungul carierei, dar si care au participat la o multime de congrese, conferinte si seminarii tematice. Medicii radiologi au capacitatea de a efectua si interpreta corect investigatii RMN, CT, radiografii, mamografii, osteodensitometrii si urografii. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, imaginile sunt la o rezolutie ridicata, ceea ce permite identificarea problemelor de sanatate chiar daca se afla in stadiul incipient.

Tariful aplicat pentru o investigatie RMN porneste de la 550 lei (RMN cap nativ) si ajunge la 1.750 lei. In cadrul clinicii se desfasoara, de asemenea, si examinari CT, al caror pret pornesc de la 150 lei si ajung la 450 lei, in functie de zonele investigate.

Unitatea medicala dispune de o echipa profesionista, bine pregatita, implicata si atenta la necesitatile pacientilor, care depune de fiecare data toate eforturile pentru elaborarea unui act medical de incredere. Planul de tratament este elaborat in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului, astfel incat vindecarea sa fie sigura si eficienta. Cu toate acestea, comunicarea telefonica este deficitara, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. FizioMed

FizioMed din Suceava este o clinica al carei obiect principal de activitate este recuperarea medicala si fizioterapie, dar in cadrul careia se efectueaza si investigatii de radiologie digitala, endocrinologie, urologie, cardiologie, obstetrica, ginecologie, osteodensitometrie, psihologie, reumatologie, neurochirurgie, dermatologie, kinetoterapie etc. Personalul este format dintr-un medic primar in radiologie si imagistica medicala si asistenti, care se asigura ca actul medical este corect pus in aplicare. In departamentul de imagistica se afla o aparatura ultramoderna, Proteus XR/f , aparatul pentru radiologii digitale, si Prodigy, aparatul pentru osteodensitometrie.

Pretul pentru o radiografie este cuprins intre 80 lei (radiografie pulmonara) si 300 lei (radiografia coloanei vertebrale). In cadrul clinicii se desfasoara si osteodensitometrii, al caror interval de pret se afla intre 70 lei si 120 lei.

Amabilitatea, buna pregatire, atentia la detalii si empatia sunt doar cateva din calitatile de care medicii dau dovada, asigurand de fiecare data o interactiune excelenta cu pacientii. Solutiile de tratament sunt stabilite in functie de necesitatile pacientilor, dar si de istoricul acestora medical, iar investigatiile sunt precise. In plus, curatenia este impecabila.

4. Cabinete Medicale Grupate „Areni”

Cabinete Medicale Grupate „Areni”, care se prezinta sub forma de policlinica, se afla in Suceava si ofera o gama vasta de servicii, dispunand si de un centru de imagistica pentru desfasurarea investigatiilor de radiologie. Cabinetul medical individual de imagistica se afla sub coordonarea dr. Constanta Pricop, care dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie pentru efectuarea ecografiilor, mamografiilor si radiografiilor. Medicul specializat in radiologie si imagistica medicala participa activ la numeroase cursuri de specialitate si de perfectionare, fiind la curent cu cele mai noi descoperiri din acest domeniu.

Pretul unei radiografii incepe de la 60 lei, pentru investigarea pumnului, mainii, degetelor si poate sa ajunga la 280 lei, pentru investigarea coloanei vertebrale. In cadrul clinicii se desfasoara si mamografii, al caror pret se afla in intervalul 200 lei si 700 lei.

Unitatea medicala se remarca prin servicii de calitate si o echipa medicala de elita, care da dovada de profesionalism, buna pregatire, implicare si atentie la detalii. Pacientii beneficiaza atat de un diagnostic corect, cat si de un tratament corespunzator adaptat propriilor nevoi. Cu toate acestea, ora programarii nu este respectata de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie in Suceava si vrei sa te asiguri ca apelezi la unitati medicale de incredere? Atunci cele patru optiuni pe care ti le-am detaliat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical corect si complet.