Meniu

Radiologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru depistarea afectiunilor sau monitorizarea diverselor afectiuni cronice, medicii recomanda de fiecare data investigatiile de imagistica si radiologie. In Targu Mures, exista o multime de centre la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de un diagnostic precis, dar si pentru a primi indicatiile necesare in functie de problemele de sanatate cu care te confrunti. Avand in vedere ca domeniul medical si tehnologic au evoluat atat de mult in ultima vreme, aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile unor astfel de unitati medicale sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la elaborarea unui act medical exemplar. In spectrul investigatiilor de radiologie intra examinarile CT, RMN, radiografii, mamografii si osteodensitometrii, medicul specialist avand competenta de a-ti recomanda sa efectuezi oricare investigatie din cele mentionate anterior.

Citeste mai departe si descopera care sunt unitatile medicale din Targu Mures la care poti merge cu incredere pentru a beneficia de servicii medicale de incredere si de investigatii precise. Fii la curent, de asemenea, si cu preturile practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Cat costa o investigatie de radiologie in Targu Mures?

Vrei sa afli care este pretul aplicat pentru o investigatie de radiologie in Targu Mures? Atunci ia in considerare tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos si afla ce buget ar trebui sa ai la dispozitie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Centrul Galenus
Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 240 Ron
 • Implicare si amablitate
 • Seriozitate si buna pregatire
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Servicii de calitate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Decalarea programarilor
Centrul Topmed
200 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 200 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si seriozitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Lotus Life
270 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Dora Medicals
70 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 70 Ron
 • Atentie la detalii
 • Implicare si profesionalism
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Solutii personalizate de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Regina Maria
525 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 525 Ron
 • Curatenie impecabila
 • Act medical corect
 • Interactionare eficienta medic-pacient
 • Comunicare productiva
 • Personal empatic
 • Amplasare usor accesibila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in imagistica si radiologie in Targu Mures

Ai fost de curand la medicul specialist si ai primit indicatii sa faci investigatii de radiologie in Targu Mures? Atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau si sa mergi la o clinica de incredere atat pentru a fi corect diagnosticat, cat si pentru a beneficia de un tratament corespunzator. Iata ce ar trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Centrul Galenus

Centrul Galenus este o unitate medicala din Targu Mures cu departamente diverse, printre care se numara si cel de imagistica si radiologie, unde pacientii pot efectua tomografii computerizate, investigatii de rezonanta magnetica nucleara, radiografii conventionale, mamografii, elastografii hepatice, urografii, ecografii transvaginale, abdominale, transfontenalare, de displazie de sold. Echipa este formata din medici cu o pregatire multidisciplinara, care au studiat in universitati de prestigiu si care au urmat o multime de cursuri de specialitate pentru o perfectionare continua. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, imaginile obtinute in urma investigatiilor sunt intotdeauna la o rezolutie ridicata, pentru a fi usor de interpretat de catre specialisti.

Tariful aplicat pentru o investigatie CT porneste de la 240 lei (CT sinusuri nativ) si ajunge la 2160 lei (CT craniu + gat + torace + abdomen + pelvis nativ si cu substanta de contrast). Se pot efectua si investigatii RMN, al caror pret porneste de la 660 lei (RMN abdominal nativ, extremitati, pelvis, regiuni coloana vertebrala) si ajunge la 1.560 lei (RMN coloana vertebrala completa). 

Centrul medical dispune de o echipa implicata, bine pregatita, serioasa si amabila, care asigura servicii de inalta calitate si o interactiune excelenta cu pacientii. Planurile de tratament sunt stabilite in functie de patologiile si istoricul medical al acestora, pentru ca rezultatele obtinute sa fie excelente. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila. Din pacate, exista cazuri in care programarile se decaleaza, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Galenus
Vezi Pareri

2. Centrul Topmed

Centrul Topmed este un spital privat cu specific multidisciplinar din Targu Mures, acreditat RENAR la standarde europene, care dispune de un departament de imagistica si radiologie, unde se efectueaza o gama vasta de explorari imagistice, cum ar fi examinarile CT, RMN, radiografii, ecografii si mamografii. Echipa medicala instruita in unele dintre cele mai prestigioase universitati si unitati spitalicesti are la dispozitie o aparatura moderna si performanta, cu ajutorul careia medicii radiologi isi pot diagnostica in mod corect pacientii cu diverse afectiuni si probleme de sanatate. De mentionat ca unitatea medicala se afla si in colaborare cu CAS, pentru decontarea serviciilor si investigatiilor medicale in cazul pacientilor asigurati.

Pentru o investigatie CT, pretul porneste de la 200 lei si ajunge la 1.600 lei in functie de complexitatea procedurii. Se pot efectua si investigatii RMN, al caror interval de pret se afla intre 550 lei si 1.950 lei, aceste costuri fiind valabile pentru pacientii care nu sunt asigurati medical.

Personalul de medici da dovada de o buna pregatire, implicare si seriozitate, avand grija de fiecare data sa asigure o comunicare eficienta cu pacientii. Solutiile de tratament sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane, indiferent ce istoric medical are si cat de severe sunt problemele de sanatate de care sufera. In unele cazuri, din pacate, programarile nu sunt respectate din cauza solicitarilor multiple.

3. Centrul Lotus Life

Centrul Lotus Life este o institutie medicala din Targu Mures care desfasoara o activitate multidisciplinara si care dispune de un centru de imagistica si radiologie bine echipat, unde pacientii pot beneficia de o diagnosticare precisa. Echipa este formata din medici radiologi profesionisti, instruiti in universitati de prestigiu, care participa la o multime de cursuri tematice, pentru o perfectionare a activitatii desfasurate. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, pacientii pot beneficia de investigatii CT si RMN, care genereaza imagini la o rezolutie ridicata si care asigura o interpretare corecta a rezultatelor obtinute.

Tariful aplicat pentru o investigatie CT incepe de la 270 lei (CT craniu sau sinusuri paranazale nativ) si ajunge la 1.150 lei (CT craniu + regiune cervicala + torace + abdomen + pelvis nativ). Se pot efectua si investigatii RMN la standarde ridicate, pretul pornind de la 550 lei (RMN regiune cervicala) si ajungand la 1.400 lei (RMN 3 regiuni de coloana).

Spitalul privat asigura servicii de calitate, cu ajutorul echipei bine pregatite de medici care isi desfasoara activitatea in cadrul sau, prioritizand interactiunea excelenta cu pacientii. Avand in vedere ca au o experienta vasta in domeniu, solutiile de tratament sunt personalizate in functie de nevoile pacientilor, atmosfera este primitoare, iar actul medical este exemplar. In plus, curatenia din interior este ireprosabila.

4. Dora Medicals

Dora Medicals este o unitate multidisciplinara din Targu Mures, prezenta pe piata serviciilor medicale din anul 2001, care asigura investigatii de imagistica si radiologie si dispunand de o retea de centre de diagnostic si tratament in trei locatii din judetul Mures – Targu Mures, Reghin, Miercurea Nirajului. Pe langa acestea, pacientii pot beneficia de servicii de laborator, consultatii medicale de specialitate, oftalmologie, tratamente stomatologice si de fiziokinetoterapie. Avand la dispozitie si o echipa formata din medici primari si specialisti, care au participat la o multime de congrese si conferinte cu scopul de a se perfectiona, actul medical desfasurat este intotdeauna exemplar.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 70 lei (radiografie centura scapulara sau pelvina, parti ale scheletului) si ajunge la 140 lei (radiografie parti ale coloanei vertebrale cu doua incidente, de membre, de articulatii). Se desfasoara, de asemenea, osteodensitometrii, care se afla in intervalul de pret 80 – 200 lei si mamografii, care pornesc de la 250 lei (mamografie digitala 2D pentru un san) si ajung la 600 lei (mamografie digitala 2D+3D pentru ambii sani).

Atentia la detalii, implicarea si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea personalului medical, care se asigura intotdeauna ca interactiunea dintre acesta si pacienti este exemplara. Solutiile de tratament sunt adaptate nevoilor pacientilor, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, comunicarea telefonica este deficitara.

5. Regina Maria

Centrul de imagistica si radiologie Targu Mures care se afla in cadrul retelei private de sanatate Regina Maria este o optiune catre care pacientii isi indreapta atentia cu incredere, datorita faptului ca pot beneficia de o diagnosticare corecta. In materie de aparaturi, centrul dispune de aparatul RMN ultraperformant – Magnetom Essenza 1.5 Tesla cu sistem incorporat Tim & Dot, folosit la un spectru larg de investigatii, util chiar si pentru pacientii cu o greutate de pana la 200 kg. Echipa este formata din medici primari si specialisti, care au pus pret pe o dezvoltare si perfectionare continua prin intermediul cursurilor de specialitate pe care le-au urmat, dar si prin intermediul participarilor active la congrese si conferinte.

Pretul pentru o investigatie RMN incepe de la 525 lei (RMN sinusuri nativ) si ajunge la 2.510 lei (RMN cerebral + coloana totala nativ si cu substanta de contrast). De asemenea, poti face si un RMN whole body cu substanta de contrast, al carui pret ajunge la 3.430 lei. 

Curatenia este impecabila, totul este bine ordonat, echipa de medici isi da toata silinta ca actul medical desfasurat sa fie unul corect, interactionand eficient cu pacientii si asigurand o comunicare productiva. De asemenea, personalul este empatic, iar amplasarea clinici este usor accesibila. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate mereu.

Concluzii

Esti in cautarea unui centru de imagistica si radiologie in Targu Mures si nu stii catre care sa iti indrepti atentia? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de o diagnosticare corecta, dar si de un tratament pe masura.