Meniu

Radiologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tomografiile computerizate, examinarile de rezonanta magnetica nucleara, radiografiile, mamografiile si osteodensitometriile intra in sfera investigatiilor de imagistica medicala si radiologie. In Vaslui, exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pe care urmeaza sa ti-o prezentam in detaliu in cele ce urmeaza. Prin intermediul acestor examinari, pot fi identificate fracturi, tumori, infectii, inflamatii, anomalii, malformatii, pe care medicul de specialitate le studiaza in profunzime, pentru a oferi unele dintre cele mai bune solutii de tratament. Avand in vedere ca tehnologia medicala a evoluat atat de mult in ultima vreme, aparaturile si echipamentele folosite sunt performante, acestea generand imagini la o rezolutie ridicata, astfel incat sa fie usor de citit si interpretat de catre medicii specialisti.

Parcurge articolul pana la final si descopera tot ce trebuie sa stii despre unitatea medicala din Vaslui care dispune de un centru de imagistica. Fii la curent, de asemenea, si cu preturile practicate pentru investigatiile recomandate de medicul specialist pentru a sti ce buget sa pregatesti sau afla daca sunt decontate prin CAS.

Cat costa o investigatie de radiologie in Vaslui?

Este complet firesc sa iti doresti sa fii la curent cu tarifele percepute pentru un serviciu medical la care urmeaza sa apelezi in viitorul apropiat, asa ca descopera in tabelul de mai jos care sunt preturile aplicate pentru investigatiile de radiologie in Vaslui:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Recumed Clinic
Clinica-Verificata
230-1.750 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie variaza intre 230-1.750 Ron
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Atentie la detalii
  • Buna pregatire
  • Act medical exemplar
  • Atmosfera confortabila
  • Nerespectarea programarilor
  • Comunicare telefonica deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde pot merge pentru o investigatie de radiologie in Vaslui?

Din grija pentru sanatate, investigatiile imagistice si de radiologie in Vaslui nu trebuie sa fie ignorate sau amanate, mai ales daca medicul de specialitate te incurajeaza sa le efectuezi cat mai curand. Citeste pana la final si afla cat de bine echipata este unitatea medicala din Vaslui, dar si cat de competente sunt echipele medicale din cadrul sau:

Recumed Clinic

Recumed Clinic este o institutie medicala din Vaslui cu specific multidisciplinar cu o gama larga de servicii clinice de cardiologie, cardiologie pediatrica, chirurgie, dermatologie, diabetologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna etc., care dispune si de un departament de imagistica si radiologie, unde se efectueaza investigatii CT, RMN, radiografii, ecografii, mamografii si osteodensitometrii. Echipa este formata din medici primari si specialisti, competenti in CT, RMN, ecografie, senologie imagistica, urografie, anestezie si terapie intensiva, avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. 

Pretul pentru investigatiile CT variaza intre 230 lei si 600 lei, in functie de zonele investigate, dar pot fi si decontate prin biletul de trimitere de la medicul specialist. In cadrul clinicii se desfasoara si investigatii RMN, al caror interval de pret este cuprins intre 500 lei si 1.750 lei. 

Personalul interactioneaza eficient cu fiecare pacient in parte, asigurand solutii potrivite indiferent cat de dificile sunt problemele de sanatate pe care le experimenteaza. Echipa de medici da dovada de atentie la detalii, profesionalism, buna pregatire si implicare, ceea ce contribuie la desfasurarea unui act medical exemplar, dar si la stabilirea unei atmosfere confortabile pentru toata lumea. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar comunicarea telefonica este deficitara uneori.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

In cazul in care medicul de specialitate iti recomanda sa faci o investigatie de radiologie in Vaslui, poti lua in considerare unitatea medicala prezentata mai sus in articol, pentru a beneficia de servicii si investigatii complete. Pe baza acestora, doctorul te va diagnostica si iti va pregati un tratament adecvat in functie de problemele de sanatate pe care le experimentezi, pentru a te insanatosi.