Meniu

Acupunctura Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda alternativa de tratament care foloseste acul pentru a stimula puncte specifice ale corpului in scopul ameliorarii durerii si a altor afectiuni se numeste acupunctura. In Pitesti, terapia alternativa este practicata de multi specialisti in domeniu, care au dobandit aceasta competenta in urma cursurilor de specialitate. Acupunctura a fost folosita pentru prima data in medicina traditionala chineza si a devenit din ce in ce mai populara in Occident in ultimele decenii.

Pacientii din Pitesti pot beneficia de o gama larga de servicii de acupunctura, de la tratamente pentru dureri de spate si artrita, pana la probleme digestive si stres. Terapia poate fi folosita si in completarea altor tratamente sau proceduri terapeutice, cum ar fi masajul si presoterapia, pentru a-i ajuta pe pacientii sa isi imbunatateasca starea de sanatate. Citeste mai departe si descopera care sunt locurile pe care ti le recomandam pentru efectuarea procedurilor de acupunctura chiar la tine in oras.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Pitesti?

Costurile pentru o sedinta de acupunctura din Pitesti variaza de la o clinica la alta, in functie de dotarile cabinetelor, dar si in functie de renumele specialistilor. Cu cat terapeutii sunt mai recunoscuti si apreciati pentru rezultatele excelente pe care le ofera pacientilor, cu atat si preturile pot fi mai ridicate. Cu toate acestea, oricine isi poate permite sa mearga cel putin o data la o sedinta de acupunctura. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Bujoreanu
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 80 Ron
 • Terapeuti specializati in acupunctura
 • Rezultate excelente
 • Tehnici si metode eficiente
 • Rating ridicat
 • Preturi accesibile
Clinica Emident
80 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 80 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista si competenta de terapeuti
 • Tehnici si metode eficiente de acupunctura
 • Dotari superioare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in acupunctura in Pitesti

In cele ce urmeaza iti prezentam o selectie de doua clinici pe care le poti lua in considerare pentru sedintele de acupunctura din Pitesti. Iti punem la dispozitie si informatii cu privire la dotarile institutiilor medicale, dar si cu privire la eficienta procedurilor aplicate de terapeuti:

1. Dr. Bujoreanu

Centrul medical de neurologie si de reabilitare medicala Dr. Bujoreanu se adreseaza pacientilor care vor sa beneficieze de sedinte de recuperare, medicina fizica, balneologie, ozonoterapie si acupunctura in Pitesti. Echipa este compusa din specialisti si terapeuti, profesionisti in aplicarea terapiei acupuncturii la standarde superioare, astfel incat pacientii sa beneficieze de rezultate precise. Din cadrul echipei merita amintiti: dr. Elena Geanina Bujoreanu (medic in reabilitare medicala), Denisa Dumitrascu si Maria Cristea (asistente). Aparaturile care se afla in dotarile institutiei medicale sunt de o performanta ridicata, fiind eficiente in realizarea unei prestatii ireprosabile. Pe langa acupunctura, specialistii mai exceleaza si in desfasurarea procedurilor de curent galvanic, diadinamic, interferential, TENS, laserterapie, ultrasunet, terapie Tecar, ventuzoterapie si masaj terapeutic.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura (terapia durerii) este de 80 lei.

Cabinetul individual al dr. Bujoianu depaseste patru sute de recenzii si, in ciuda acestui fapt, are un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii care i-au calcat pragul au beneficiat de servicii medicale ireprosabile. In ceea ce priveste departamentul de acupunctura, tehnicile si metodele aplicate sunt eficiente pentru tratarea pacientului de probleme severe de sanatate, inducandu-i inca de la primele sedinte o stare placuta. Rezultatele sunt excelente, iar efectele acestora sunt resimtite pe termen lung. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bujoreanu
Vezi Pareri

2. Clinica Emident

Clinica Emident din Pitesti are ca specialitate principala stomatologia, dispunand, totodata, de un personal competent in urmatoarele domenii: acupunctura, ecografie, pediatrie, urologie, cardiologie, obstetrica ginecologie, medicina muncii, dermato-cosmetica, reflexoterapie, osteopatie si masaj. Aceasta a fost infiintata in anul 1991 din dorinta de a trata pacientii intr-un cadru specializat. Echipa de specialisti se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea eficienta a bolilor, indiferent cat de severe sunt. Pacientii au, de asemenea, ocazia de a opta pentru diverse pachete in care sunt incluse proceduri terapeutice diverse ca acupunctura, masajul, auriculopunctura, reflexoterapia etc. Clinica dispune si de dotari superioare, prin intermediul carora se pot obtine rezultate excelente dintr-un numar redus de sedinte. Terapia mai este folosita si in tratarea ridurilor, in lifting-uri faciale, tonifierea sanilor, disparitia vergeturilor si a celulitei.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura la clinica Emident este de 80 lei.

Institutia medicala beneficiaza de un rating ridicat, pacientii marturisind ca serviciile puse in aplicare sunt, de cele mai multe ori, ireprosabile. Echipa de medici si specialisti este bine pregatita si implicata in terapia acupuncturii, avand cunostinte elaborate pentru efectuarea unor sedinte eficiente. In plus, dotarile clinicii sunt superioare, contribuind la conturarea unei atmosfere placute, dar si la efectuarea unui act medical de calitate. Din pacate, exista cazuri in care programarile nu au fost respectate.

Concluzii

Sedintele de acupunctura la clinicile din Pitesti sunt efectuate la standarde superioare, de un personal bine pregatit de terapeuti. Daca si tu esti in cautarea unui loc adecvat in cadrul caruia sa beneficiezi de ajutorul unui specialist, iti sugeram sa iei in considerare optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol.