Meniu

Rinoplastie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care se programeaza la o rinoplastie in Arad au, de cele mai multe ori, un nas cu dimensiuni prea mari in raport cu armonia fetei, ceea ce este o sursa constanta de frustrare si nemultumire.

Rinoplastia este o interventie dificila, care necesita ca medicul chirurg plastician care o efectueaza sa tina cont de simetrii, sa aiba o mana formata si o pregatire temeinica. In acest articol iti prezentam un doctor care are toate aceste calitati si la care te poti prezenta cu incredere, in cazul in care iti doresti: micsorarea lungimii si latimii nasului, remodelarea portiunii dorsale a nasului, remodelarea varfului nasului, micsorarea narinelor care sunt prea largi sau pentru modificarea unghiului dintre buza superioara si nas.

Cat costa sa-ti faci rinoplastie in Arad?

Pretul pentru o rinoplastie efectuata in Arad este afisat mai jos, in tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Horia Siclovan
3.000 Ron
  • Pretul Rinoplastie 3.000 Ron
  • Gama vasta de specialitati medicale
  • Departament de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva
  • Chirurg plastician cu experienta in tara si in strainatate
  • Metode actuale de interventie
  • Aparatura performanta
  • Rinoplastii inchise sau deschise
  • Timpi mari de asteptare in clinica
  • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica si la ce medic se efectueaza operatii de rinoplastie in Arad?

Exista o clinica in care se efectueaza rinoplastie in Arad, iar mai multe informatii despre medicul chirurg plastician care o realizeaza vei gasi in continuare.

1. Dr. Horia Siclovan – Hyperclinica MedLife Genesys

Medicul Horia Siclovan face parte din elita chirurgilor plasticieni din Romania. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara in anul 1997 si a efectuat rezidentiatul in chirurgie plastica, in cadrul Spitalului Clinic Judetean din acelasi oras. Ulterior, a obtinut certificatul de medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva in Romania (2004), in Emiratele Arabe Unite (2008) si la Colegiul Medicilor din Irlanda (2019). Dr. Siclovan a urmat si un program de supraspecializare in chirurgie estetica si cosmetica, precum si un altul in chirugia paraliziei de nerv facial. Chirurgul efectueaza si rinoplastii (inchise sau deschise), la Hyperclinica MedLife Genesys din Arad.

Pretul pentru o rinoseptoplastie estetica, efectuata la MedLife Genesys este de 3.000 de lei.

Aradenii sunt, in general, multumiti de serviciile acestei clinici, despre care spun ca are o echipa de medici bine pregatiti, care se implica pentru a le oferi pacientilor experiente pozitive. Ei mai spun ca au remarcat si curatenia, dar si atmosfera placuta. Sunt insa si persoane care au spus ca raportul calitate-pret le-a dezavantajat si ca sunt timpi mari de asteptare, pentru ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Horia Siclovan – Hyperclinica MedLife Genesys
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru ca este o interventie complexa, rinoplastia, in Arad, este efectuata de catre un medic cu formare in tara si in strainatate si cu o experienta vasta in acest gen de interventii, dar si in altele de natura estetica sau reparatorie.

Daca te nemultumeste forma sau dimensiunea nasului tau, programeaza-te la o consultatie de chirurgie plastica, in vederea unei rinoplastii, iar complexele tale vor disparea ca prin minune, odata cu noua infatisare.