Meniu

Rinoplastie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul care nu esti multumit de aspectul nasului tau si intentionezi sa-ti faci o rinoplastie in Bacau pentru a remedia acest detaliu, atunci informatiile din urmatorul articol sunt pentru tine. Interventia de rinoplastie este pe cat de complexa, pe atat de cautata si tocmai de aceea, exista multe clinici in cadrul carora medicii isi perfectioneaza tehnicile pentru a oferi servicii de calitate.

In Bacau poti gasi medici care au acumulat pe parcursul carierei lor o ampla experienta in domeniul chirurgiei plastice. Acest lucru ii ajuta sa gaseasca solutii cat mai potrivite pentru pacienti, astfel incat rezultatul pe care il obtin in urma interventiei de rinoplastie, sa fie unul care sa se potriveasca fizionomiei lor.

Cat costa interventia de rinoplastie in Bacau?

Fiind vorba de o interventie chirurgicala complexa, precum este cea de rinoplastie in Bacau, pretul este unul pe masura. De aceea, ideal este sa-ti stabilesti un buget pe care sa il respecti, astfel incat operatia sa nu te puna intr-o situatie dificila. In tabelul de mai jos sunt trecute preturile de la cele mai frecventate clinici din oras, impreuna cu alte detalii relevante despre activitatea lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
4.750-6.000 Euro
 • Pret Rinoplastie 4.750-6.000 Euro
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Servicii de calitate
 • Practica in strainatate
 • Conditii optime de siguranta
Hyron Ars Medica
1.800 Euro
 • Pret Rinoplastie 1.800 Euro
 • Personal calificat
 • Gama variata de interventii
 • Conditii optime de confort si siguranta
 • Experienta in domeniu
 • Comunicare constanta
Anastasios
4.750 Euro
 • Pretul operatiei de Rinoplastie porneste de la 4.750 Euro
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Diverse specializari
 • Experienta in domeniu
 • Promptitudine in programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza interventia de rinoplastie in Bacau

Pretul rinoplastiei in Bacau nu este singurul factor care-i determina pe oameni sa renunte la o clinica in favoarea alteia. Pacientii isi doresc sa aiba parte de o experienta cat mai placuta, asa ca interactiunea cu personalul medical trebuie sa fie una adecvata. Poti gasi mai multe detalii despre factorii care influenteaza decizia unei persoane in topul de mai jos:

1. Dr. Gemene Ioana

Prima persoana la care oamenii pot apela pentru interventia de rinoplastie in orasul Bacau, este Dr. Gemene Ioana, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie constructiva. Misiunea sa este de a asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, intr-o atmosfera destinsa si plina de caldura. Pentru a nu exista niciun fel de nelamurire, se pune accent pe informarea corecta si onesta a pacientului, astfel incat asteptarile pe care le are sa fie cat mai realiste. Cu privire la modul in care se desfasoara interventia de rinoplastie, anestezia folosita este cea generala, iar rezultatele definitive se pot vedea dupa un an. Pe langa serviciile de chirurgie a fetei, Dr. Gemene Ioana efectueaza si proceduri de chirurgie a sanului, a siluetei si a zonei intime, asa ca oricine poate opta pentru o procedura care sa o ajute sa-si recapete increderea de sine.

Pretul interventiei de rinoplastie incepe de la 4.750 de euro si poate sa ajunga chiar si la 6.000 de euro, daca este vorba de o rinoplastie secundara.

In recenziile acordate, pacientii o apreciaza pe Dr. Gemene Ioana, pe de-o parte pentru calitatea serviciilor prestate si pe de alta parte, pentru amabilitatea de care da dovada in timpul interactiunii cu pacientii. Multi oameni o recomanda tocmai pentru profesionalism si pricepere.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

In cadrul clinicii Hyron Ars Medica, pacientii pot gasi o gama variata de solutii chirurgicale, printre care se afla si rinoplastia, in Bacau. Aceste solutii sunt oferite de Dr. Iulian Ghimis, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Personalul clinicii sta la dispozitia pacientilor pentru a raspunde solicitarilor si intrebarilor, astfel incat sa obtina toate informatiile de care au nevoie pentru a lua decizia cea mai potrivita. Scopul rinoplastiei este o mai buna armonizare a nasului ca organ central al fetei, prin realizarea corectiilor anatomice necesare. Fiecare caz este diferit si tocmai de aceea, cei care vor sa obtina un rezultat cat mai bun, trebuie sa se programeze la un consult cu Dr. Iulian Ghimis, unde acesta se va familiariza cu situatia pacientului. Interventiile se realizeaza in conditii sporite de confort si siguranta.

La aceasta clinica, interventia de rinoplastie costa 1.800 de euro.

Persoanele care au vizitat clinica Hyron Ars Medica au apreciat promptitudinea si calitatea serviciilor de care au beneficiat. Personalul medical are o atitudine pozitiva si este atent la nevoile pacientului, iar preturile sunt accesibile, astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa aiba posibilitatea sa le aleaga.

3. Anastasios

La clinica Anastasios, siguranta pacientului este prioritatea de baza a personalului medical si tocmai de aceea, interventiile chirurgicale, precum este cea de rinoplastie, sunt realizate in cele mai bune conditii din Bacau. Pacientii care aleg serviciile acestei clinici pot beneficia nu doar de proceduri estetice, ci si de proceduri pentru tumori cutanate sau subcutanate, traumatisme, infectii, cicatrici inestetice si alte proceduri de chirurgie plastica. De toate aceste interventii se ocupa Dr. Eduard Gemene si Dr. Yusef Sallum, medici specialisti in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. In urma unei consultatii initiale, se decide care este cea mai potrivita interventie in functie de particularitatile cazului. Printre avantajele clinicii se numara atitudinea fata de pacienti, tratamentele moderne si promptitudinea in programari.

In cazul interventiei de rinoplastie, preturile incep de la 4.750 de euro.

Chiar si dupa mai multe recenzii, clinica Anastasios continua sa-si mentina un scor pozitiv, care scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Echipa de la clinica se implica in fiecare caz si ofera sprijinul de care pacientii au nevoie pentru a trece cu bine peste operatie.

Concluzii

In cele din urma, daca planuiesti sa te programezi la o consultatie in vederea obtinerii interventiei de rinoplastie in orasul Bacau, acum ai o idee destul de clara despre modul in care isi desfasoara activitatea clinicile din oras. Tot ce ramane de facut este sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.