Meniu

Rinoplastie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa afli mai multe despre clinicile unde se face operatia de rinoplastie in Brasov, ai ajuns in locul potrivit! Acest articol prezinta care sunt cele mai bune optiuni de clinici pentru interventia chirurgicala de remodelare a nasului, precum si costurile implicate.

Principalele motive pentru efectuarea rinoplastiei sunt dorinta de a obtine un aspect estetic mai placut al nasului, in armonie cu structura fetei, precum si rezolvarea unor probleme respiratorii. Oricare ar fi motivul pentru care ai decis sa apelezi la aceasta operatie, exista cativa medici dintre care poti alege pentru efectuarea rinoplastiei in Brasov la pret accesibil.

Cat costa operatia de rinoplastie in Brasov?

In Brasov, mai multe persoane sunt interesate de operatia de rinoplastie si vor sa afle care este pretul interventiei. De asemenea, fiind vorba despre o interventie chirurgicala, este firesc sa isi doreasca sa beneficieze de serviciile unor medici renumiti. Urmatorul tabel prezinta care sunt cei mai buni din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Dr. Velicu
Clinica-Verificata
9.500 Ron
 • Pret Rinoplastie 9.500 Ron
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Profesionalism
 • Empatie
 • Comunicare eficienta
 • Relatie medic-pacient foarte buna
Dr. Costenco
11.067 Ron
 • Pret Rinoplastie 11.067 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism
 • Conditii bune in clinica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cei mai buni medici pentru operatia de rinoplastie in Brasov?

Realizata in scopuri medicale sau estetice, operatia de rinoplastie poate fi efectuata si in Brasov. Medicii te vor ajuta sa iti dai seama daca aceasta este interventia de care ai nevoie si iti vor explica in detaliu procedura, precum si rezultatele la care sa te astepti.

Iata care sunt cei mai buni medici pe care ii poti alege pentru interventia de rinoplastie la pret bun in Brasov:

1. Dr. Sorin Velicu

Persoanele din Brasov care doresc sa faca rinoplastie il pot alege pe dr. Sorin Velicu, medic primar chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Cu o activitate de peste 25 de ani in acest domeniu, medicul activeaza in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov. A urmat mai multe cursuri de chirurgie estetica in Romania si in strainatate, in tari precum Elvetia, Suedia si Germania. De asemenea, are o activitate stiintifica impresionanta, cu peste 36 de lucrari publicate in reviste de specialitate sau congrese. Este membru in multiple societati medicale, printre care si Societatea Internationala & Europeana de Chirurgie a Mainii.

Operatia de rinoplastie simpla costa 9.500 lei.

Pacientii il descriu pe dr. Sorin Velicu drept un medic foarte bun, cu simt artistic si dedicat artei chirurgicale. Este apreciat pentru profesionalism, empatie si precizia in modul de lucru. Persoanele care si-au relatat experienta spun ca li s-au explicat pe inteles avantajele si riscurile interventiilor si ca s-au simtit in siguranta. Relatia medic-pacient este foarte buna, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sorin Velicu
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Costenco

Printre cei mai buni medici specialisti in chirurgie estetica din Brasov se numara si dr. Adrian Costenco, pe care multi pacienti l-au ales deja pentru operatia de rinoplastie. Cu o experienta vasta in sfera sa de activitate, este membru activ in Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica. Acesta si-a consolidat pregatirea si cunostintele prin participarea constanta la cursuri si congrese de specialitate, organizate in tara si in strainatate. In plus, dr. Adrian Costenco profeseaza lunar in cadrul unei clinici de chirurgie estetica din Olanda.

Tariful pentru operatia de rinoplastie simpla este de 11.067 lei.

Cativa dintre pacientii dr. Adrian Costenco au oferit si recenzii in mediul online. Calificativele maxime venite din partea acestora denota ca au fost multumiti de calitatea serviciilor si de rezultatele obtinute. Medicul este apreciat pentru experienta si profesionalism, iar interventiile se efectueaza in conditii bune.

Concluzii

Desi optiunile din Brasov nu sunt la fel de numeroase precum cele din orasele mari, exista suficienti medici foarte bine pregatii care fac rinoplastie si numeroase alte interventii din sfera chirurgiei estetice.

Atunci cand alegi un medic pentru operatia de remodelare a nasului, este important nu numai tariful interventiei, ci mai ales experienta si parcursul profesional al celui care va efectua rinoplastia. In acest oras, profeseaza medici care si-au rafinat educatia in strainatate, prin cursuri si congrese care ii ajuta sa ramana la curent cu cele mai noi tehnici chirurgicale.