Meniu

Rinoplastie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt multe interventii care se fac zilnic pentru un chip mai frumos, dintre acestea, interventiile de rinoplastie in Cluj, la clinicile performante din acest oras, sunt printre cele mai cautate.

De ce sunt interesati pacientii de clinicile din acest judet? Raspunsul este unul simplu: sunt atrasi de profesionistii din Cluj, care sunt bine pregatiti si cu experienta relevanta, dar si de conditiile din clinici, recunoscute in tara pentru confort si siguranta la cele mai inalte standarde.

Iata un top al clinicilor unde se efectueaza rinoplastie in Cluj!

In tabelul de mai jos poti gasi o clinica din Cluj, pentru o operatie de rinoplastie efectuata in cele mai bune conditii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
4.000 Euro
 • Tariful operatiei de rinoplastie este 4.000 Euro
 • Doctor in medicina cu dubla specializare (Dermatologie si Chirurgie plastica) si pregatire in strainatate
 • Rezultate foarte bune pe rinoplastie
 • Interventii de ultima generatie
 • Clinica dotata cu aparatura performanta
 • Pacienti foarte multumiti de rezultate
 • Preturi mai costisitoare fata de alte clinici
Medestet
Clinica-Verificata
3.500-5.500 Euro
 • Tariful operatiei de rinoplastie este 3.500-5.500 Euro
 • Dr. Mircea Ciceo a studiat si s-a format strainatate
 • Din 2012 clinica Medestet este Centru de excelenta
 • Se poate achita in rate pentru o rinoplastie
 • Spitalizare, acolo unde se impune
 • Servicii de foarte buna calitate
Dr. Cojocaru
3.500-5.000 Euro
 • Tariful operatiei de rinoplastie este 3.500-5.000 Euro
 • Medic cu experienta bogata pe partea de rinoplastie
 • Conceptul clinicii este imprumutat din SUA
 • Profesionalism si atitudine pro-client
 • Rezultate cu aspect natural si armonios
Dr. Vidrascu
4.000 Euro
 • Tariful operatiei de rinoplastie este 4.000 Euro
 • Medic cu o solida pregatire si experienta in rinoplastie
 • Corectie estetica si functionala a nasului printr-o tehnica renumita
 • Recuperare rapida si fara vanatai
Artis
4.000-5.000 Euro
 • Tariful operatiei de rinoplastie este 4.000-5.000 Euro
 • Clinica de top in domeniul chirurgiei estetice
 • Aparatura de ultima ora
 • Medici foarte bine pregatiti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici din Cluj pentru efectuarea unei rinoplastii

O operatie de rinoplastie, fie ca este efectuata in Cluj sau oriunde in tara, este o interventie importanta, de mare precizie, ce are rezultate pe viata. Din aceste motive, persoanele in cauza trebuie sa-si indrepte atentia catre medici foarte buni si catre clinici unde sa se simta confortabil si in siguranta, din toate punctele de vedere.

 Iata un top al celor mai bune clinici din Cluj pentru o rinoplastie:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este doctor in medicina si absolvent al Facultatii de Medicina din Cluj Napoca, cu dubla specializare: Chirurgie Plastica si Dermatologie, cu rezultate foarte bune si pe partea de rinoplastie. In cei 11 ani de specializari, dintre care 3 in strainatate, la Oxford, UK si in Belgia, medicul a invatat tot ce se putea din domeniul sau. A participat la cursuri si congrese, a publicat lucrari stiintifice  si a castigat burse de fellowship in chirurgie estetica, fiind in prezent colaborator al unor clinici din Londra.

Pretul pentru o rinoplastie la dr. Harceaga este de 4.000 de euro. In cadrul unei consultatii gratuite, pacientii pot afla tot ce-i intereseaza despre procedura, putand chiar sa vada pe calculator o simulare a rezultatului post-operator. Medicul Harceaga foloseste pentru taierea oaselor nazale piezochirurgia, care asigura o precizie mult mai mare decat instrumentele clasice. O astfel de interventie, numita si rinoplastie ultrasonica, are o durata mai mare fata de interventia clasica, fiind si mai costisitoare decat aceasta, cu 10-20%.

In Cluj-Napoca, dr. Harceaga poate fi gasit la Clinica DermaVision. Unii dintre pacientii care au trecut printr-o rinoplastie efectuata de acest medic au spus ca este „un chirurg atent, cu mana de artist”, declarandu-se incantati de rezultate. Multi oameni au mai notat si ca au scapat de un complex de-o viata prin corectia nasului, ceea ce i-a ajutat sa-si recapete increderea in ei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Medestet

Rezultatele bune, la o rinoplastie, apar intr-o clinica de top, cum este Medestet Cluj Napoca. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de profesionisti, in frunte cu dr. Mircea Ciceo, specialist chirurgie estetica si chirurgie generala, ce a absolvit si un training de estetica faciala la Praga, sub indrumarea dr. Mauricio Di Mayo. Clinica a fost infiintata in 1993, iar din anul 2012 a devenit Centru de Excelenta, aceasta fiind o dovada in plus a serviciilor impecabile si a profesionalismului.

La Medestet, o operatie de rinoplastie dureaza 1-2 ore, in functie de complexitate, cu anestezie locala.  Operatia implica modificarea osului sau/si a cartilajelor nazale, realizandu-se de regula in interiorul nasului, pentru a nu lasa urme vizibile. De obicei, se recomanda internarea peste noapte in clinica Medestet dupa aceasta interventie. Pretul unei rinoplastii simple inchise cu deviatie de sept este cuprins intre 3.500-4.000 de euro, iar pentru o rinoplastie secundara 4.000 – 5.500 de euro, in functie de complexitatea cazului, fiind incluse in pret: interventia propriu-zisa, anestezia, spitalizarea si toate ingrijirile necesare.

Opiniile exprimate pe internet in legatura cu rinoplastiile efectuate de dr. Mircea Ciceo, dar si de ceilalti medici de la clinica Medestet, sunt unele care abunda in aprecieri. Sunt punctate in special priceperea, atentia si deschiderea medicilor catre pacienti, dar si faptul ca exista posibilitatea de a plati in rate pentru o rinoplastie, printr-un credit cu buletinul.

3. Dr. Radu Cojocaru

Doctorul Radu Silvian Cojocaru este medic specialist chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva si are o experienta bogata in rinoplastie. Alaturi de echipa sa si in conditiile unei dotari de exceptie, medicul le garanteaza pacientilor din Cluj si din toata tara ca vor fi pe maini bune atunci cand vor sa-si faca o rinoplastie sau alte interventii estetice.

In timpul primei consultatii, oamenii sunt intrebati cum si-ar dori sa arate nasul lor si care sunt asteptarile. Medicul examineaza nasul si structurile interne, evaluand forma, marimea si toate aspectele specifice dupa care va face recomandarile necesare. Procedura se va realiza dupa ce pacientul va intelege exact ce presupune aceasta si ce are de facut inainte, prin incizii date in ambele nari, care sunt conectate printr-o incizie plasata pe columella, pielea care separa narile. Uneori, se recomanda si o corectie a barbiei, pentru a crea un profil armonios, dar toate detaliile vor fi discutate cu medicul in prealabil. Operatia dureaza 1-2 ore, iar rezultatele finale vor fi vizibile dupa 4-6 saptamani, fiind unele definitive. Pretul unei rinoplastii la dr. Cojocaru este cuprins intre 3.500 si 5.000 de euro.

Conceptul acestei clinici este imprumutat din SUA, bazandu-se pe procedeele de tip to-go (care se efectueaza rapid), pentru ca oamenii sa-si reia rapid activitatile. Pacientii cu rinoplastii efectuate aici au fost incantati de calmul, rabdarea, profesionalismul si sfaturile dr. Cojocaru, care i-au ajutat sa treaca prin interventie cu incredere si curaj.

4. Dr. Argentina Vidrascu

Dr. Argentina Vidrascu este singura femeie din Romania ce este specializata in rinoplastie, deviatie de sept si in reconstructia nasului dupa traumatisme si cheiloschizis sau cheilognatoschizis. Intre 2019 si 2021 a fost presedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si secretar national al Societatii Internationale de Chirurgie Plastica. A absolvit un curs de septorinoplastie in Egipt, cu dr. Hossam Foda, printre cei mai buni chirurgi rinoplasticieni din lume. La clinica sa din Cluj, dr. Vidrascu efectueaza rinoplastii din 2004, rezultatele fiind unele naturale si armonioase.

Pretul pentru o rinoplastie la dr. Vidrascu este de 4.000 de euro. O consultatie se efectueaza obligatoriu cu endoscopul nazal, pentru ca doctorul sa vada starea cornetelor nazale si a gradului de deviatie de sept. Pacientul beneficiaza si de o simulare a rezultatului rinoplastiei. Pot apela la dr. Argentina Vidrascu si cei care au avut deja o rinoplastie al carei rezultat nu i-a multumit, pentru a avea parte de o interventie de corectie estetica si functionala, printr-o tehnica invatata de la renumitul chirurg Dr. Hossam Foda, prin folosirea cartilajului de la ureche, ce inseamna recuperare mai rapida si fara vanatai.

Multi pacienti ai dr. Argentina Vidrascu care au fost multumiti de intreaga experienta din clinica le recomanda si celorlalte persoane interesate de o astfel de interventie sa apeleze la acest medic, avand in vedere ca operatia este una importanta si nu usoara, care necesita un chirurg rinoplast cu experienta si cu abilitati speciale.

5. Artis

Clinica Artis din Cluj-Napoca este de 15 ani in topul clinicilor de chirurgie estetica, drept una dintre cele mai elegante, moderne si mai bine echipate, cu rezultate foarte bune in rinoplastie.  Medicii de aici sunt foarte bine pregatiti si au experienta in acest tip de interventii: dr. Cornelia Maior Rosca (medic specialist in Chirurgie Plastica), dr. Ovidiu Ivan (medic primar Chirurgie Plastica), Dr. Radu Onoe (medic primar Chirurgie Plastica) si dr. Marius Pruna (medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva).

Pretul pentru o rinoplastie la clinica Artis este cuprins intre 4.000 si 5.000 de euro. Operatia de rinoplastie se efectueaza de regula in ambulator, pentru a nu creste costurile sale, insa procedurile mai complexe pot necesita o anumita perioada de internare la clinica Artis. Interventia dureaza intre o ora si doua ore si se realizeaza sub anestezie locala sau generala, in functie de amploarea sa si de alegerea chirurgului.

La aceasta clinica vin pacienti din Cluj, dar si din tara si din strainatate pentru a-si face rinoplastii. Conditiile de la Artis, care sunt similare cu cele din hotelurile de lux, personalul medical cu experienta si notorietate sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii aleg aceasta clinica din Cluj Napoca pentru o rinoplastie.

Concluziile noastre

Clujul este un etalon in privinta clinicilor medicale ce activeaza pe ramura estetica, unde cele mai solicitate interventii sunt, de regula, rinoplastiile. Oamenii sunt atrasi de medicii bine pregatiti, in tara si in clinici din strainatate, si cu experienta relevanta in acest tip de interventii, ce au la activ traininguri  si participari la congrese de specialitate internationale. Profesionalismul si popularitatea medicului si a clinicii sunt definitorii pentru cei care isi doresc rezultate impecabile si o relatie medic-pacient deschisa.