Meniu

Rinoplastie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa iti faci rinoplastie in Constanta, poti sa alegi una dintre numeroasele clinici recunoscute pentru calitatea rezultatelor si pentru faptul ca gazduiesc echipe de medici bine pregatiti in domeniul chirurgiei plastice. In continuarea articolului, vei afla care sunt aceste clinici si care sunt tarifele practicate pentru una dintre cele mai cautate operatii, anume cea de remodelare a nasului.

Dupa rinoplastie, pacientii se bucura de o estetica faciala armonioasa, intrucat aceasta operatie consta in schimbarea formei si dimensiunii nasului. Persoanele care vor sa beneficieze de interventie pentru a rezolva probleme respiratorii sau din motive pur estetice, pot sa aleaga o clinica unde se face rinoplastie la pret bun in Constanta.

Cat costa operatia de rinoplastie in Constanta?

In Constanta, exista mai multe clinici specializate in chrurgie plastica, unde se face si rinoplastie. Pentru rezultate pe masura asteptarilor, este recomandat sa te adresezi numai unor medici cu experienta, fiind vorba despre o interventie ale carei rezultate sunt menite sa iti schimbe infatisarea. Iata care sunt cele mai bune alegeri in materie de clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
AUM
Clinica-Verificata
18.500 Ron
 • Tarif operatie Rinoplastie 18.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate cu aspect natural
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Empatie si grija pentru pacient
 • Interes pentru tehnologiile de ultima ora
Afrodite
15.700 Ron
 • Tarif operatie Rinoplastie 15.700 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Personal de la receptie amabil si primitor
 • Preturi accesibile
 • Ambient placut
Zelun
12.300-14.700 Ron
 • Tarif operatie Rinoplastie 12.300-14.700 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si rabdare
 • Ambient placut
 • Abordare moderna
 • Buna comunicare medic-pacient
Russian Aesthetic
17.233 Ron
 • Tariful operatiei de Rinoplastie porneste de la 17.233 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Atentie si grija pentru pacient
 • Amabilitate, profesonalism si implicare
 • Rezultate conform asteptarilor
Diantus
14.700 Ron
 • Tariful operatiei de Rinoplastie porneste de la 14.700 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Accent pe rezultate naturale
 • Atentie la nevoile si dorintele pacientului
 • Profesionalism si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici pentru interventia de rinoplastie in Constanta?

Atunci cand vine vorba despre proceduri ca rinoplastia, este firesc sa iti doresti rezultate conform asteptarilor, iar in Constanta le poti obtine la una dintre urmatoarele clinici:

1. AUM

AUM Estetic Clinique este una dintre clinicile din Constanta unde se face rinoplastie, aceasta fiind doar una dintre procedurile disponibile in catalogul de servicii. Obiectivul personalului este de a asigura un act medical definit de calitate, siguranta si corectitudine. Colectivul este format din medici pasionati, a caror activitate graviteaza in jurul unor principii si valori bine stabilite. Acestia ajuta fiecare pacient sa ia decizia corecta atunci cand intentioneaza sa apeleze la o interventie de chirurgie plastica si estetica.

La clinica AUM, rinoplastia costa 18.500 lei.

In mediul online, clinica se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor. Ei apreciaza atentia, precizia si empatia de care dau dovada personalul. Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si promptitudinea sunt alte calitati atribuite colectivului medical. Inainte si dupa interventii, medicii ofera toate informatiile necesare. In plus, acestia sunt la curent cu tehnologiile si cercetarile de ultima ora. Cat despre rezultate, se remarca prin aspectul natural.

Vezi parerile pacientilor despre AUM
Vezi Pareri

2. Afrodite

Clinica Afrodite din Constanta este una dintre primele clinici din sfera chirurgiei estetice infiintate in tara, fiind in acelasi timp o optiune de top pentru operatia de rinoplastie. In cadrul sau activeaza o echipa de medici specializati in chirurgie, precum si medici dermatologi. Stiinta si frumusetea sunt combinate armonios in lista de servicii a acestei clinici, unde se asigura o gama larga de tratamente si proceduri de inalta calitate din domeniul esteticii.

La clinica Afrodite, operatia de rinoplastie are tariful de 15.700 lei.

Foarte multe persoane recomanda serviciile acestei clinici, unde spun ca vor reveni si pentru alte interventii. Medicii au experienta vasta, sunt amabili si empatizeaza cu pacientul. Cat despre personalul de la receptie, acesta este primitor si are o atitudine pozitiva. Pe langa profesionalismul intregului colectiv, mai sunt mentionate ca avantaje preturile accesibile, ambientul placut si faptul ca sunt oferite raspunsuri la toate intrebarile.

3. Zelun

Asigurand diverse tratamente cosmetice si numeroase proceduri de chirurgie plastica, Zelun este una dintre cele mai bune variante de clinici din Constanta pentru efectuarea rinoplastiei. Pentru a asigura calitatea actului medical, medicii din aceasta clinica folosesc tehnologii performante. Pacientii beneficiaza de consiliere si transparenta din partea personalului, care le ofera sfaturi cu privire la interventia potrivita nevoilor si dorintelor.

Tariful pentru operatia de rinoplastie variaza intre 12.300 si 14.700 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales Zelun pentru diferite interventii si proceduri se declara multumiti de rezultate si recomanda clinica. Personalul este rabdator, disponibil sa raspunda la intrebari si cel mai important, colectivul da dovada de profesionalism. Alte avantaje sunt abordarea moderna, ambientul placut din clinica si faptul ca medicii tin cont de dorintele pacientului.

4. Russian Aesthetic

Din lista celor mai bune clinici specializate in chirurgie plastica si estetica din Constanta, spre care te poti orienta pentru rinoplastie, face parte si Russian Aesthetic, care este prezenta si in capitala tarii. Acest centru medical reuneste specialisti si esteticieni cu experienta vasta, consolidata in cadrul unor spitale si clinici din strainatate, in orase ca Londra, Paris si Geneva. Profesionalismul acestora e completat de folosirea unor tehnologii avansate, ce sustin calitatea inalta a serviciilor.

La Russian Aesthetic, pretul pentru rinoplastie porneste de la 17.233 lei.

In mediul online, inclusiv pe platforme de socializare, Russian Aesthetic a primit aprecieri din partea unui numar foarte mare de pacienti. Acestia spun ca medicii lucreaza cu atentie si ca trateaza pacientii cu respect si grija. Intreaga echipa este apreciata pentru amabilitate, profesionalism, transparenta si implicare. Pentru ca serviciile sunt de inalta calitate, multe persoane au spus ca vor reveni la Russian Aesthetic si pentru alte proceduri, dupa ce au obtinut rezultate conform asteptarilor.

5. Diantus

Clasamentul celor mai bune unitati medicale din Constanta in vederea efectuarii operatiei de rinoplastie este intregit de clinica Diantus Estetic, infiintata in 2008. Inca de la deschidere, misiunea clinicii a fost de a oferi asistenta medicala de specialitate inalt calitativa, in domeniul chirurgiei plastice si estetice. De asemenea, colectivul medical urmareste sa asigure servicii care se aliniaza standardelor internationale. Se utilizeaza aparatura de utima generatie si cadrele medicale specializate pun la dispozitia pacientilor o suita de servicii diversificate, care urmaresc sa corecteze imperfectiunile de ordin estetic.

La aceasta clinica, pretul rinoplastiei porneste de la 14.700 lei.

Pacientii apreciaza clinica Diantus in primul rand pentru ca medicii din cadrul sau pun accentul pe naturalete. In opiniile exprimate pe internet, pacientii mentioneaza ca li s-au recomandat solutii potrivite si ca au beneficiat de atentie din partea intregului personal, acesta din urma fiind laudat pentru profesionalism, amabilitate si pregatire. Rezultatele sunt conform asteptarilor si serviciile de inalta calitate.

Concluzii

Acestea sunt principalele variante de clinici din Constanta, in cadrul carora se poate face rinoplastie si nu numai. Pacientii pot alege dintr-o gama variata de proceduri estetice, la finalul carora sa obtina rezultatele dorite atat din punct de vedere estetic, dar si functional.

Poti face rinoplastie in Constanta la pret avantajos in cadrul uneia dintre clinicile renumite pentru calitatea actului medical si pentru experienta medicilor, care pun accentul pe obtinerea unor rezultate cu aspect cat mai natural si pe confortul pacientilor inainte si dupa efectuarea interventiilor.