Meniu

Rinoplastie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti modifici forma sau marimea nasului, sa scapi de complexe si sa iti schimbi astfel intreaga viata si nu stii catre care clinica din oras ai putea sa te indrepti pentru a beneficia de cele mai bune servicii medicale in ceea ce priveste o rinoplastie in Craiova. Esti constient/-a ca te asteapta o interventie complexa, in care nu este in joc doar frumusetea ta, ci si sanatatea aparatului respirator, de aceea vrei tot ce este mai bun in materie de chirurgie estetica.

Desi nu toti plasticienii realizeaza aceasta operatie complicata, vestea buna este ca in Craiova ai mai multe optiuni pentru rinoplastie, iar articolul pe care deja il citesti te va ajuta sa identifici clinicile si cabinetele in care poti beneficia de rinoplastie si sa te decizi, in urma documentarii, pentru una/unul dintre ele.

Ce optiuni ai pentru rinoplastie in Craiova?

Mai mult decat la orice alta interventie, in rezultatul final conteaza deopotriva aspectul estetic, cat si functionalitatea nasului si este absolut normal sa cauti unul dintre cei mai buni chirurgi plasticieni pentru o rinoplastie in Craiova. Il poti gasi la unul/una dintre cabinetele si clinicile de top din clasamentul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Estetic Boutique
Clinica-Verificata
2.500-3.500 Euro
 • Pret Rinoplastie 2.500-3.500 Euro
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist si amabil
 • Rezultate bune ale interventiilor si tratamentelor
 • Medicul isi intampina pacientii cu caldura
Dr. Cheita
400-1.800 Euro
 • Pret Rinoplastie 400-1.800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Pacientii sunt abordati cu respect si seriozitate
 • Rezultate deosebite ale operatiilor
 • Nas reusit din punct de vedere estetic si functional, in urma interventiilor chirurgicale
Mogos Med
1.900-2.400 Euro
 • Pret Rinoplastie 1.900-2.400 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta si pregatire temeinica
 • Respect fata de pacienti
 • Interventii chirurgicale reusite
Dr. Mercut
250 Euro
 • Pret Rinoplastie 250 Euro
 • Profesionist de nota 10
 • Implicare in actul medical
 • Respect si empatie fata de pacienti
 • Rezultate excelente ale interventiilor
Perfect Touch
340 Euro
 • Pret Rinoplastie 340 Euro
 • Medic profesionist
 • Calitate si preocupare pentru binele pacientului
 • Accent pe naturalete in abordarea interventiilor
 • Operatii cu rezultate impecabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor si clinicilor unde poti face rinoplastie in Craiova

Faptul ca ai mai multe optiuni pentru cabinete si clinici in care poti beneficia de rinoplastie in Craiova iti poate complica decizia. In sectiunea urmatoare a articolului gasesti informatii bine documentate despre calitatea serviciilor, experienta medicilor chirurgi plasticieni, preturile practicate si opinii ale pacientilor care au avut interventii chirurgicale in unitatile medicale respective.

1. Estetic Boutique

Cei 13 ani de experienta si peste 5000 de interventii chirurgicale recomanda Estetic Boutique ca locul ideal in care sa beneficiezi de rinoplastie in Craiova. Clinica a fost infiintata in anul 2015, iar din 2018, dupa preluarea Spitalului Alpha Medical, a devenit Spitalul Privat Estetic Boutique, cu o paleta variata de servicii de chirurgie plastica si obstretica-ginecologie. Operatia de care ai nevoie va fi executata de fondatorul clinicii, dr. Gabriel Radu, medic specialist in chirurgie plastica si estetica, doctor in medicina.

Lista completa a serviciilor si preturile aferente poate fi vizualizata pe site-ul web al spitalului privat. Pentru interventia de rinoplastie, vei plati 2500 sau 3500 de euro, in functie de complexitatea operatiei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru Estetic Boutique. Ei scriu, in recenziile de pe Google, ca serviciile sunt excelente, personalul profesionist si amabil si ca vin cu placere la consultatii, pentru ca medicul Gabriel Radu ii intampina intotdeauna cu caldura. De asemenea, pacientii spun ca rezultatele operatiilor si tratamentelor sunt foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Estetic Boutique
Vezi Pareri

2. Dr. Cheita

Dr. Cheita este numele sub care se gaseste o clinica ORL privata, formata prin asocierea a doua cabinete medicale individuale, care ofera pacientilor consultatii, investigatii, tratamentele si interventii chirurgicale de rinoplastie, rinosectoplastie si chirurgia surditatii. Clinica din Craiova este un proiect de familie in domeniul serviciilor medicale specializate, in care activeaza tata si fiu, dr. Nicolae Cheita si dr. Adrian Cheita, medici primari ORL.

Tarifele clinicii ORL variaza in functie de complexitatea interventiilor si de tehnica folosita si pot fi consultate pe site-ul acesteia. Pentru o rinoplastie, pretul in Craiova poate porni de la 400 de euro si ajunge pana la 1800 de euro.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici. Ei considera ca prestatiile medicilor sunt de calitate, ca acestia au experienta si pregatirea necesara pentru a oferi cele mai bune solutii de tratament, ca abordeaza pacientii cu respect si seriozitate. Se asemenea, sunt pacienti care mentioneaza rezultatele deosebite ale interventiilor chirurgicale, rezolvarea eficienta a deviatiilor de sept si un aspect imbunatatit al nasului, in armonie cu trasaturile persoanei.

3. Mogos Med

La sectia de Chirurgie Estetica a Clinicii Mogos Med se realizeaza interventii chirurgicale diverse si complexe de rinoplastie si septoplastie, blefaroplastie, otoplastie, chirurgia sanului, abdominoplastie, lifting facial si corporal, liposuctie, labioplastie. Clinica din Craiova a fost infiintata in 2003 de o familie in care medicina este o traditie incepand cu perioada interbelica. Fondatorul unitatii medicale este prof. dr. Dan Mogos, medic primar chirurg, profesor universitar la UMF Craiova, seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Universitar CF Craiova. Clinica se recomanda prin aparatura performanta, gratie unei investitii din 2010 prin fonduri europene, o gama variata de servicii in diverse specialitati medicale si personal bine pregatit.

Paleta completa de servicii se regaseste pe site-ul web, impreuna cu tarifele corespunzatoare. Pretul pentru o rinoplastie variaza de la 1900 de euro la 2400 de euro.

Pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile clinicii, pe care le considera de calitate. Ei consemneaza ca aici au beneficiat de consultatii si tratamente la medici profesionisti, cu experienta si pregatire temeinica, respect fata de pacienti, iar interventiile chirurgicale au fost reusite. Exista si nemultumiri legate de administrarea programarilor de catre personalul de la receptie.

4. Dr. Razvan Mercut

Pentru rinoplastie in Craiova, te poti adresa dr. Razvan Mercut, medic specialist in chirurgie plastica, chirurgie estetica si tratamente cosmetice non-chirurgicale, la cabinetul sau individual, in care executa o gama larga de interventii. Medicul a dobandit experienta in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova si in stagii de perfectionare la clinici din Europa. Se remarca si prin activitatea de cercetare ca doctor in medicina si publicare de articole medicale in reviste de specialitate din tara si din strainatate.

Preturile percepute de dr. Mercut sunt publicate pe site-ul cabinetului sau. Pentru o rinoplastie nechirurgicala, prin injectare cu acid hialuronic, medicul percepe suma de 250 de euro.

Pacientii se declara multumiti de serviciile acestui medic si considera ca dr. Razvan Mercut este un profesionist de nota 10, implicat in actul medical, cu respect si empatie fata de pacienti. Totodata, ei apreciaza ca rezultatele interventiilor sunt excelente.

5. Perfect Touch

De rezultate bune, dar temporare ale rinoplastiei te poti bucura si la clinica Perfect Touch, in care corectia nasului se face nonchirurgical, de catre medicul dr. Cristian Gheorghe, specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Clinica din Craiova a fost fondata in anul 2017 si ofera pacientilor tratamente cosmetice nonchirurgicale, interventii chirurgicale estetice, excizie tumori si chirurgia mainii. Conceptul Perfect Touch se defineste prin atentia la fiecare detaliu, in oricare etapa a tratamentului, si servicii orientate catre pacient.

Informatii despre serviciile prestate de medic si preturile practicate pot fi accesate pe site-ul clinicii. Pentru o rinoplastie nonchirurgicala vei achita suma de 340 de euro.

Pacientii apreciaza serviciile acestei clinici si o coteaza cu 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Ei mentioneaza ca medicul Cristian Gheorghe este un profesionist, pentru care calitatea actului medical si binele pacientului sunt intotdeauna pe primul loc. Totodata se aminteste ca rezultatele interventiilor sunt impecabile si ca chirurgul pune accent pe aspectul natural, fara exagerarea proportiilor.

Concluzii

Pentru o rinoplastie in Craiova poti conta pe serviciile de calitate ale clinicilor de top din oras, in care activeaza medici specialisti cu experienta, fie in chirurgia plastica estetica, fie in domeniul ORL. Diversitatea optiunilor include tipuri diferite de medici, dar si proceduri diferite. Poti opta pentru operatia chirurgicala, in care nasul este modelat definitiv si sunt rezolvate deopotriva si deficientele de functionare a acestuia, sau pentru efectele temporare ale unei rinoplastii nonchirurgicale, prin injectarea de acid hialuronic in anumite zone ale nasului, asigurand astfel modificarea formei acestuia.

Oricare ar fi decizia ta, dupa ce ai parcurs textul acestui articol, iti va fi mai usor sa evaluezi alternativele in functie de rezultatul dorit, dar si de bugetul de care dispui si vei putea sa te indrepti catre acea/acel clinica sau cabinet din Craiova, pe care o/il vei considera cat mai aproape de obiectivul tau si de problema pe care o doresti rezolvata.