Meniu

Rinoplastie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand esti in cautarea unei clinici in care sa faci rinoplastie in Galati, cu siguranta te intereseaza sa afli cat mai multe detalii despre calitatea serviciilor, chirurgii plasticieni care efectueaza interventia si operatii reusite anterior de acestia. Putine persoane se declara multumite de forma si marimea propriului nas, in timp ce pentru altele aceste aspecte pot genera adevarate complexe in raport cu ceilalti si pot constitui obstacole subiective de netrecut in dezvoltarea personala.

Daca te-ai hotarat ca este timpul sa recurgi la o astfel de operatie de modelare si proportionare a nasului pentru a fi in armonie cu restul trasaturilor fetei, vestea buna este ca o poti realiza rinoplastie chiar aici, in Galati, la una dintre clinicile de top, in care activeaza chirurgi plasticieni apreciati pentru pregatirea temeinica, experienta in sala de operatie si interventiile de succes efectuate.

Ce optiuni ai pentru rinoplastie in Galati?

Asa cum probabil ai aflat, interventia estetica la nas este o procedura complexa, care are rolul nu numai de a asigura un nas mai frumos, in acord cu fizionomia ta, ci si o functionalitate desavarsita, de aceea vei dori sa fie realizata de un medic experimentat, care sa iti garanteze rezultatul dorit pentru o rinoplastie in Galati. Te poti bucura de reusita unei operatii de rinoplastie la una dintre clinicile de top din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Clinica ArEstetic
Clinica-Verificata
2.700-3.800 Euro
 • Tarif Rinoplastie 2.700-3.800 Euro
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Dr. Ardeleanu – medic de nota 10
 • Rabdare si respect fata de pacienti
 • Interventii de succes
 • Conditii excelente de internare
Terra Clinique
350 Euro
 • Tarif Rinoplastie nechirurgicala 350 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Personal empatic si atent la nevoile pacientilor
 • Dotari performante
 • Curatenie ireprosabila
 • Timp mare de asteptare, peste ora programarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti face rinoplastie in Galati

O interventie de chirurgie plastica la nivelul fetei este o decizie care trebuie intemeiata pe certitudini, argumente logice si o cercetare bine documentata, iar in sectiunea urmatoare a articolului gasesti tot ce trebuie sa stii despre clinicile in care poti face rinoplastie in Galati: calitatea serviciilor, preturile practicate si parerile pacientilor tratati anterior aici.

1. ArEstetic

Daca esti in cautarea unei clinici care are in oferta de servicii operatia de rinoplastie, te vei bucura sa afli ca ArEstetic este o clinica moderna de infrumusetare, modelare corporala si chirurgie estetica din Galati, care ofera atat unele dintre cele mai moderne si mai performante tratamente chirurgicale in toate regiunile corpului: chirurgia sanului, chirurgie fetei, chirurgia siluetei, chirurgia zonei genitale, chirurgia siluetei postnatale, cat si tratamente nechirurgicale. Gama variata de interventii face ArEstetic sa fie una dintre cele mai complete clinici de acest tip din Romania. Interventiile sunt efectuate de o echipa competenta alcatuita din prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, chirurg oncolog, chirurg estetician chirurgie plastica si reconstructiva, dr. Andreea Luca, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, si prof. dr. Radu Jecan, medic primar chirurgie plastica si estetica. Amplasarea in centrul orasului si cladirea cu design avangardist si elegant sunt alte aspecte pentru care clinica este apreciata de galateni si nu numai de catre ei.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Costurile unei rinoplastii variaza intre 2700 euro si 3800 euro, in functie de complexitate.

Recenziile scrise pe Google inregistreaza un grad ridicat de multumire a pacientilor pentru prestatiile ArEstetic. Acestia considera ca au fost tratati intr-o clinica moderna, cu personal profesionist, deosebit de amabil, cu rabdare si respect fata de pacienti, ca au avut parte de interventii de succes si conditii excelente de internare. Deosebit de apreciat este dr. Valeriu Ardeleanu, despre care se spune ca este medic de nota 10.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ArEstetic
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Daca nu esti inca hotarat/-a sa incerci o rinoplastie chirurgicala, la Centrul Terra Clinique ai la dispozitie rinocorectia cu acid hialuronic, prin care iti poti imbunatati forma si simetria nasului. Clinica este un concept nou in Galati despre sanatate, armonie si energie, cu servicii integrate din toate ramurile medicinei – analize medicale, boli interne, gastroenterologie, pediatrie, ORL, urologie, dermatologie, medicina generala, chirurgie plastica si reparatorie, cardiologie, psihiatrie, explorari functionale, ginecologie, alaturi de terapii alternative inspirate de traditii din diverse zone ale Terrei si de recuperare medicala cu ajutorul elementelor naturii. In acest centru medical, interventiile chirurgicale sunt realizate de dr. Andreea Luca, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pentru o rinoplastie nechirurgicala la aceasta clinica vei achita suma de 350 de euro.

Majoritatea pacientilor marturisesc ca au beneficiat de servicii de calitate, ca medicii sunt profesionisti si bine pregatiti, intregul personal este empatic si atent la nevoile pacientilor. Mai sunt amintite puncte forte ale clinicii, cum ar fi aparatura performanta si curatenia ireprosabila. Unii pacienti sustin ca programarile nu sunt bine organizate, ceea ce face ca timpul de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sau la investigatii sa fie mare.

Concluzii

La clinicile de top din orasul de pe Dunare tu decizi care este metoda prin care iti pot modela forma nasului cu ajutorul unei interventii de rinoplastie in Galati. Te poti indrepta catre clinica ArEstetic in care activeaza o echipa de chirurgi plasticieni condusa de reputatul prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, care efectueaza toata gama de operatii estetice pentru fata si corp, sau catre Centrul Terra Clinique, in care abordarea sanatatii si frumusetii pacientilor se face tinand cont de principiile armoniei cu natura si cu sinele, iar modelarea nasului se realizeaza nechirurgical, prin injectare cu acid hialuronic.

Alegerea clinicii din Galati va implica, desigur, si factori legati de calitatea serviciilor, preturi si parerile pacientilor tratati anterior la fiecare dintre cele doua centre medicale, informatii care iti stau acum la dispozitie pentru recitire si orientare in articolul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs.