Meniu

Rinoplastie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa faci operatie de rinoplastie in Iasi, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici si cei mai renumiti medici specializati in chirurgie plastica. Interventia se adreseaza persoanelor care vor o modificare in ceea ce priveste forma si dimensiunile nasului, fiind o procedura cu rezultate pe plan estetic si functional, deoarece in cazul unor pacienti poate imbunatati procesul de respiratie.

Pretul rinoplastiei in Iasi variaza de la o clinica la alta, insa in linii mari, tarifele sunt similare cu cele practicate in alte orase din Romania. In acest judet, profeseaza multi medici care au un parcurs academic si profesional remarcabil, motiv pentru care sunt alesi inclusiv de pacienti care vin din alte zone ale tarii.

Care este pretul operatiei de rinoplastie in Iasi?

Tariful este unul dintre factorii decisivi pentru majoritatea persoanelor care aleg sa isi faca rinoplastie, iar in Iasi exista suficiente clinici renumite pentru raportul bun calitate-pret. In acest tabel, poti vedea care sunt cele mai reputate unitati medicale si ce tarife practica pentru operatia de remodelare a nasului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
3.000 Euro
 • Pretul unei operatii de rinoplastie porneste de la 3.000 Euro
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Colectiv amabil
 • Locatie moderna
 • Unii pacienti spun ca programarile nu se respecta
Dr. Popa
2.800 Euro
 • Pretul unei operatii de rinoplastie porneste de la 2.800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Explicatii in detaliu privind procedura
 • Rezultate cu aspect natural
Dr. Lazar
3.000 Euro
 • Pretul unei operatii de rinoplastie porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Experienta de peste doua decenii
 • Comunicare eficienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti face rinoplastie in Iasi

In Iasi, vei identifica destul de multi medici foarte bine pregatiti in domeniul chirurgiei plastice, pe care ii poti alege pentru operatia de rinoplastie. Acestia vin in intampinarea pacientilor cu solutii personalizate si ii ajuta sa obtina rezultate cu aspect natural.

Pentru a iti fi mai usor sa alegi, am alcatuit un clasament in care sunt cuprinse mai multe informatii despre activitatea medicilor considerati a fi cei mai buni in materie de chirurgie estetica si carora te poti adresa pentru rinoplastie in Iasi la pret accesibil:

1. Susanu Clinic

O optiune de top in randul persoanelor din Iasi care vor sa faca operatie de rinoplastie este Susanu Clinic, unde se asigura interventii multiple din sfera chirurgiei plastice si reconstructive. Aici activeaza o echipa pluridisciplinara, care lucreaza sub coordonarea dr. Sidonia Susanu, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Este membra in numeroase societati medicale si a publicat foarte multe lucrari. A fost lector la cursuri internationale si si-a consolidat experienta prin stagii si cursuri desfasurate in tara, dar si in strainatate (in Japonia, Franta, SUA etc.).

La Susanu Clinic, pretul pentru operatia de rinoplastie porneste de la 3.000 euro.

Dr. Susanu Sidonia este apreciata de pacientii care i-au trecut pragul clinicii si care spun ca au fost tratati cu rabdare si respect. Profesionalismul, compasiunea si dragostea fata de meserie sunt cateva dintre trasaturile care o descriu. Locatia este moderna, actul medical de inalta calitate si intregul personal este laudat pentru amabilitatea de care da dovada. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca au remarcat o lipsa de punctualitate.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa

In Iasi, din randul celor mai buni medici specializati in chirurgie plastica face parte si dr. Lucian Popa, la care poti apela pentru rinoplastie si pentru alte operatii estetice. Dupa finalizarea studiilor, medicul a continuat sa isi consolideze experienta si pregatirea, punandu-se la curent cu cele mai noi tehnici din domeniul chirurgiei plastice si valorificandu-si cunostintele prin calitatea de trainer si speaker. De asemenea, a publicat numeroase lucrari de specialitate si a participat la multe conferinte medicale in tara si in strainatate.

Tariful pentru rinoplastie porneste de la 2.800 euro.

Dintre persoanele care au apelat la dr. Lucian Popa si si-au exprimat ulterior parerea in spatiul virtual, majoritatea au oferit calificative maxime si s-au aratat multumite de calitatea serviciilor. Sunt apreciate profesionalismul si disponibilitatea de a explica in detaliu procedura, precum si preturile foarte bune. Rezultatele arata natural si discret.

3. Dr. Andrei Lazar

Un nume de referinta in Iasi atunci cand vine vorba despre chirurgie plastica si estetica este cel al dr. Andrei Lazar, care activeaza in acest domeniu de peste 20 de ani. Cu un istoric academic si profesional complex, medicul a lucrat alaturi de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa, in cadrul unei burse obtinute la Paris. Si-a consolidat experienta in cadrul a numeroase cursuri si congrese nationale si internationale, dar mai ales in cadrul unor stagii de perfectionare desfasurate in Germania si Elvetia.

Pentru operatia de rinoplastie, tariful porneste de la 3.000 euro.

Asa cum reflecta majoritatea recenziilor, pacientii il recomanda pe dr. Andrei Lazar si se declara multumiti de rezultatele obtinute in urma procedurilor estetice la care au apelat. Medicul discuta deschis cu pacientii inainte de interventie si este apreciat pentru atitudinea calma, profesionalism si experienta de peste 20 de ani.

Concluzii

Rinoplastia sau operatia de remodelare a nasului este o interventie efectuata de mai multi medici specializati in chirurgie plastica si estetica din Iasi, a caror reputatie este foarte buna in randul celor care au apelat deja la astfel de proceduri.

Pentru rezultate conform asteptarilor, care sa iti ofere mai multa incredere in tine, este indicat sa apelezi numai la medici cu experienta atunci cand vine vorba despre interventii chirurgicale menite sa corecteze unele imperfectiuni sau sa imbunatateasca aspectul.