Meniu

Rinoplastie in rate Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai intrat sa citesti acest articol pentru ca vrei sa gasesti o clinica unde poti face rinoplastie in rate in Bucuresti, iti transmitem o veste buna. Poti beneficia de servicii calitative la preturi accesibile in cadrul unor clinici care ofera acest serviciu si posibilitatea de plata in rate, ceea ce presupune ca stresul cheltuielilor mari, achitate o singura data, dispare.

In mod evident, catre clinicile care ofera servicii de rinoplastie in Bucuresti te poti indrepta indiferent ca iti doresti sa beneficiezi de procedura cu scop estetic sau in scop medical. La modul general, poate fi vorba despre redimensionarea nasului si armonizarea cu structura fetei, remodelarea nasului si corectarea profilului nazal, refacerea simetriei nazale, rezolvarea deviatiilor nazale, reducerea sau eliminarea sforaitului.

Ce clinici poti contacta pentru servicii de rinoplastie in rate in Bucuresti

Orice om informat este mai aproape de rezolvarea problemei cu care se confrunta, in comparatie cu aceia care nu se preocupa sa se informeze, o regula ce se poate aplica si atunci cand cauti servicii de rinoplastie in rate in capitala Romaniei, Bucuresti. Te ajutam sa te informezi corect si, in aceasta idee, tabelul de mai jos te ajuta, incluzand numele celor mai bune clinici la care poti face rinoplastie si cateva informatii utile despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Clinica Elysium
Clinica-Verificata
5.000 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie este 5.000 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist si empatic
 • Echipa comunicativa si grijulie
 • Tehnologii de ultima ora
Dr. Radu Panturu
3.900 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie este 3.900 Euro
 • Rezultate la inaltimea asteptarilor
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Confort
 • Atmosfera placuta
Fix Clinique
2.000 Euro
 • Pretul pentru Rinoplastie este 2.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Pregatire in universitati de prestigiu din strainatate
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru rinoplastie in rate in Bucuresti

In Bucuresti, poti gasi clinici unde se face rinoplastie in rate, insa noi ti le vom prezenta pe acelea care propun cele mai avantajoase tarife. In acest fel, nu va trebui sa scoti o suma foarte mare de bani din buzunar deodata, avand posibilitatea de a iti organiza inteligent bugetul.

Prin urmare, daca te numeri printre cei care cauta sa gaseasca pentru servicii de rinoplastie un pret bun in Bucuresti, raportat unor servicii de calitate, topul de mai jos ti se adreseaza:

1. Clinica Elysium

Una dintre clinicile din Bucuresti care ofera pacientilor posibilitatea de a face rinoplastie in rate este clinica Elysium, unde se realizeaza proceduri chirurgicale avansate din sfera esteticii si unde obiectivul principal este acela de a asigura un act medical calitativ. Aici profeseaza dr. Ion Zegrea, care este in acelasi timp si cadru universitar la UMF „Carol Davila”. Acesta a devenit medic primar in 2016 si este membru in numeroase societati medicale. Si-a consolidat experienta in chirurgie estetica in cadrul unor centre de excelenta din Europa si publica regulat in reviste nationale si internationale.

La aceasta clinica, operatia de rinoplastie costa 5.000 de euro. Rapid si online, pacientii interesati pot accesa o solutie de finantare, solicitand o oferta prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul oficial al clinicii.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de rezultatele obtinute si scot in evidenta calitatea inalta a serviciilor oferite de clinica prin intermediul unor recenzii publicate pe internet. Medicului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, intelegerea, amabilitatea si empatia. Aceleasi cuvinte de lauda sunt aduse si echipei sale, care este comunicativa si grijulie. Pe langa numeroasele calitati ale colectivului medical, un alt avantaj il reprezinta tehnicile si tehnologiile de ultima ora folosite in clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Elysium
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Panturu

Un nume de referinta in chirurgia plastica si estetica este dr. Panturu, acesta fiind una dintre alegerile de top pentru pacientii din Bucuresti care se vor sa faca rinoplastie in rate. Colectivul este dedicat perfectionarii continue, astfel incat sa foloseasca cele mai noi tehnici operatorii. Dupa ce a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures si dupa efectuarea rezidentiatului in Bucuresti, acesta a urmat un stagiu de pregatire la Spitalul American din Istanbul. De asemenea, este membru in Colegiul Medicilor din Anglia.

Rinoplastia costa 3.900 euro, iar operatia poate fi achitata in rate lunare in valoare de 99 euro/luna.

Majoritatea pacientilor spun ca au obtinut rezultatele dorite in urma interventiilor si ca procedurile au decurs foarte bine. Profesionist, atent la detalii, comunicativ si dedicat –  acestea sunt cateva dintre calitatile care ii sunt atribuite medicului. Acesta ofera informatii complete despre interventie si sfaturi utile. Intreaga echipa este apreciata si transmite o energie buna, ceea ce ii face pe pacienti sa se simta confortabil si in siguranta.

3. Fix Clinique

Cu peste 35 de ani de practica in chirurgia plastica, Fix Clinique din Bucuresti este una dintre cele mai bune variante de clinici pentru persoanele care vor sa faca rinoplastie in rate. Activitatea clinicii este coordonata de dr. Elena Marincea, care a fost bursiera a statului francez in anul 1991. Ulterior, a obtinut bursa la una dintre cele mai reputate universitati americane, iar in 1995 a devenit doctor in stiinte medicale. Patru ani mai tarziu, a infiintat Fix Clinique, clinica de chirurgie estetica al carei prag a fost trecut de peste 5.000 de pacienti.   

Operatia de rinoplastie costa 2.000 de euro. Aceasta poate fi platita in rate cu ajutorul unui card, pentru care pacientii pot aplica direct pe website-ul clinicii.

In mediul online, nu foarte multi pacienti si-au exprimat inca parerea vizavi de aceasta clinica. Totusi, dintre cei care au facut-o, majoritatea se arata multumiti de servicii si de calitatea lor, astfel ca recomanda clinica si altor persoane.

Concluzii

Achitarea operatiei de rinoplastie in rate este posibila la cateva clinici din Bucuresti, unde isi desfasoara activitatea medici apreciati pentru calitatea rezultatelor si pentru parcursul profesional remarcabil.

Desi posibilitatea de a plati in rate constituie un aspect prioritar in alegerea clinicii, este important sa alegi si in functie de experienta colectivului medical, aceasta fiind definitorie in reusita oricarei interventii estetice.