Meniu

Rinoplastie in rate Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dorinta de remodelare a nasului se manifesta cu precadere in societatea moderna, iar persoanele care iau in considerare aceasta interventie pot beneficia de operatia de rinoplastie in rate in Cluj, un judet renumit pentru calitatea operatiilor estetice si procedurilor de remodelare.

Rinoplastia este operatia prin care se modifica dimensiunea si forma nasului, in scopul de armonizare a structurii faciale. Clujul gazduieste mai multe clinici estetice, unde profeseaza medici chirurgi cu experienta si unde se folosesc echipamente de ultima generatie, ceea ce asigura succesul interventiilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Medestet
Clinica-Verificata
3.500-5.000 Euro
  • Tariful operatiei de rinoplastie este 3.500-5.000 Euro
  • Servicii de top
  • Profesionalism si amabilitate
  • Atmosfera placuta
  • Echipa dedicata si orientata catre nevoile pacientului
  • Posibilitate de creditare rapida si plata in rate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face rinoplastie in rate in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si doresti sa benficiezi de operatia de remodelare a nasului, este bine de stiut faptul ca poti face rinoplastie in rate, aceasta fiind o optiune foarte avantajoasa pentru cei care nu dispun momentan de intreaga suma pentru a acoperi costurile procedurii.

In continuare, poti vedea la care clinica din Cluj poti achita in rate operatia de rinoplastie:

Medestet

Clinica din Cluj unde poti beneficia de rinoplastie in rate este Medestet. Este prima clinica din tara specializata in chirurgie estetica si a devenit “Centrul de Excelenta Medestet” in anul 2002. Pe parcursul anilor de activitate, clinica a intampinat peste 15.000 de pacienti. Colectivul este alcatuit din profesionisti inalt calificati, cu vechime de peste 15 ani in puncte cheie, care isi desfasoara activitatea sub indrumarea domnului dr. Ciceo Mircea.

Lista de tarife arata astfel: rinoplastia simpla plus deviatie de sept costa intre 3.500-4.000 de euro, iar rinoplastia secundara intre 4.000-5.000, in functie de complexitate. Clinica pune la dispozitia pacientilor o solutie rapida de creditare, fara documente sau intalniri fizice cu reprezentanti ai bancii. De asemenea, acestia pot sa calculeze ratele direct in website-ul oficial al clinicii.

Numerosi pacienti au impartasit impresii pe internet despre serviciile acestei clinici. Serviciile sunt de top si se ridica la standarde inalte, iar personalul este caracterizat de profesionalism, amabilitate si rabdare. Procedurile sunt explicate in detaliu si atmosfera din clinica este placuta. Intreaga echipa este dedicata si orientata catre nevoile pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Medestet
Vezi Pareri

Concluzii

Optiunea de a face rinoplastie in rate este pusa la dispozitia pacientilor de o clinica foarte renumita din Cluj, unde acestia pot beneficia de un act medical inalt calitativ si de o optiune de creditare avantajoasa, fara a depune documentatie fizica. Rinoplastia implica o investitie destul de mare, motiv pentru care varianta de a plati in rate se poate dovedi a fi mai avantajoasa pentu buget.