Meniu

Rinoplastie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci rinoplastie in Oradea? Operatia de remodelare a nasului este una dintre cele mai populare interventii in intreaga lume, fiind o procedura care ii ajuta pe pacienti sa castige mai multa incredere in sine. Forma sau dimensiunea nasului pot fi corectate prin intermediul rinoplastiei, care ofera beneficii de ordin estetic si functional.

Daca nu esti multumit/a de aspectul nasului si consideri ca sunt necesare modificari la nivelul acestuia pentru a obtine armonia perfecta a trasaturilor faciale, poti face rinoplastie in Oradea, la pret accesibil.

Care este tariful operatiei de rinoplastie in Oradea?

In Oradea, clinicile care includ specialitatea medicala de chirurgie plastica efectueaza si operatii de rinoplastie. Pentru ca tariful este un reper important, am alcatuit un tabel in care sunt incluse atat numele celor mai bune clinici, precum si pretul pentru operatia de remodelare a nasului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Estetis Clinic
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tariful interventiei de Rinoplastie porneste de la 3.500 Euro
 • Act medical de calitate superioara
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Personal medical cu experienta vasta
 • Sentiment de siguranta
 • Profesionalism si amabilitate
Spitalul Pelican
3.200 Euro
 • Tariful interventiei de Rinoplastie porneste de la 3.200 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si grija pentru pacient
 • Comunicare eficienta
 • Raport bun calitate-pret
 • Organizare defectuoasa
Ali Medical
245 Euro
 • Tarif Rinoplastie nechirurgicala 245 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cea mai buna clinica pentru rinoplastie in Oradea?

Fiind vorba despre o interventie menita sa schimbe aspectul elementului facial central, anume nasul, este important sa alegi o clinica recunoscuta pentru calitatea serviciilor si rezultatelor obtinute in cadrul operatiilor de rinoplastie, iar Oradea este un oras potrivit in acest sens.

Mai jos poti vedea care sunt cele mai apreciate clinici in randul persoanelor care intentioneaza sa isi faca sau care au beneficiat deja de rinoplastie la pret bun in Oradea:

1. Estetis Clinic

Specializata in chirurgie plastica si estetica de top, Estetis Clinic ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai bune unitati medicale din Oradea pentru operatia de rinoplastie. Interventia este realizata de dr. Serban Porumb, medic primar in chirurgie plastica si reparatorie. Cu un istoric profesional si academic remarcabil, medicul si-a perfectionat cunostintele si tehnica in Europa Occidentala si in Statele Unite ale Americii. A participat la numeroase congrese internationale in calitate de orator, a publicat articole in reviste de specialitate internationale si este membru in mai multe asociatii, printre care si Societate Europeana de Rinoplastie.

Pretul unei operatii de rinoplastie porneste de la 3.500 euro in cadrul Estetis Clinic.

Dr. Serban Porumb este foarte apreciat de pacienti, asa cum reflecta numeroasele recenzii pozitive pe care acestia le-au impartasit in mediul online. Ei au remarcat experienta, talentul si pasiunea medicului, precum si grija acestuia fata de pacient. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor chiar si in cazurile dificile. Sentimentul de siguranta contribuie la experienta placuta, intregul personal fiind laudat pentru amabilitate, profesionalism si pentru calitatea superioara a serviciilor pe care le ofera. Cei care au beneficiat de rinoplastie au mentionat drept avantaj inclusiv recuperarea rapida.

Vezi parerile pacientilor despre Estetis
Vezi Pareri

2. Spital Pelican

Daca locuiesti in Oradea sau intr-o localitate invecinata, Spitalul Pelican este una dintre optiunile de top in vederea efectuarii operatiei de rinoplastie. Oferind consultatii medicale si servicii din mai multe ramuri medicale, acest spital asigura ingrijiri profesionale si tratamente de inalta calitate. Acesta se numara printre cei mai cunoscuti furnizori privati de servicii medicale integrate din Transilvania, calitate sustinuta de experienta personalului si de investitiile constante in aparatura medicala de ultima generatie.

Tariful pentru rinoplastie porneste de la 3.200 euro.

Numerosi pacienti si-au exprimat recunostinta fata de personalul medical si serviciile spitalului Pelican prin intermediul recenziilor pe internet. Cei mai multi dintre ei noteaza ca avantaje conditiile de cazare, raportul bun calitate-pret, dotarile moderne si ingrijirea post-operatorie. Medicii si asistentele sunt caracterizati de profesionalism si empatie, fiind apreciati pentru felul in care comunica si pentru grija pe care o poarta pacientilor. La polul opus, exista cativa pacienti care spun ca organizarea clinicii este defectuoasa, mentionand ca programarile lor nu a fost respectate.

3. Ali Medical Center

Ali Medical Center completeaza clasamentul celor mai bune clinici din Oradea spre care te poti orienta pentru rinoplastie. In componenta clinicii se afla 13 cabinete, sala de tratament si punct de recoltare. Lista de servicii acopera peste 20 de specializari medicale, pacientii avand la dispozitie o gama variata de consultatii, interventii si proceduri. Ali Medical Center a fost infiintat in 2018 si reuneste personal specializat, asigurand un act medical de inalta calitate.

La aceasta clinica, poti alege rinoplastie nechirurgicala (cu acid hialuronic), al carei pret este de 245 euro.

Dintre pacientii care si-au exprimat opinia fata de acest centru medical, majoritatea se declara multumiti si spun ca serviciile sunt de calitate. Personalul este calificat, iar lista de proceduri si interventii este definita de varietate. La capitolul preturi, acestea sunt descrise ca fiind accesibile.

Concluzii

Rinoplastia, una dintre cele mai populare interventii din sfera chirurgiei plastice, este disponibila in lista de servicii a numeroase clinici din Oradea. Variantele prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune, deoarece multi pacienti s-au aratat multumiti de calitatea serviciilor, de preturi si de abordarea medicala.