Meniu

Rinoplastie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Operatia de rinoplastie in Ploiesti se poate face la mai multe clinici de chirurgie plastica, unde medicii folosesc tehnici operatorii moderne si aparatura peformanta. Daca locuiesti in acest oras, iar operatia de remodelare a nasului se afla pe lista ta de dorinte, citeste articolul pana la final pentru a vedea care sunt cele mai bune clinici.

Nu putine sunt persoanele care isi doresc o schimbare in ceea ce priveste forma sau dimensiunea nasului, iar operatia de rinoplastie in Ploiesti la pret accesibil poate fi solutia pentru a obtine rezultate conform asteptarilor.

Cat costa operatia de rinoplastie in Ploiesti?

Pretul pentru operatia de rinoplastie variaza de la o clinica la alta, atat in Ploiesti, cat si in celelalte orase mari din tara. Persoanele care vor sa cunoasca in prealabil costurile aproximative ale interventiei pot consulta urmatorul tabel, in care sunt prezentate numele celor mai reputate clinici si tarifele practicate pentru operatia de remodelare a nasului:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Clinica Roua
Clinica-Verificata
2.000-3.500 Euro
 • Tarif operatie Rinoplastie 2.000-3.500 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, rabdare si empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Personal auxiliar bine organizat si amabil
 • Preturi bune
Ortest Med
1.300-1.800 Euro
 • Tarif operatie Rinoplastie 1.300-1.800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Curatenie
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi pentru operatia de rinoplastie in Ploiesti?

Pentru ca rezultatele rinoplastiei sa fie conform asteptarilor, este recomandat sa alegi o clinica unde profeseaza medici bine pregatiti, iar in Ploiesti acestia pot fi gasiti in cadrul urmatoarelor clinici:

1. Clinica Roua

Reunind multiple servicii din ramura chirurgiei estetice, plastice si reconstructive, clinica Roua ocupa o pozitie fruntasa in topul clinicilor din Ploiesti pe care le poti alege pentru rinoplastie. Interventiile chirurgicale sunt efectuate de un colectiv medical format din medici cu experienta, care pun pe primul loc siguranta pacientului si totodata succesul interventiei. Pregatirea echipei este completata de folosirea unor dotari moderne, ce contribuie la inalta calitate a actului medical.

La clinica Roua, operatia de rinoplastie costa intre 2.000 si 3.500 euro.

Foarte multi pacienti au oferit feedback pozitiv clincii Roua, unde spun ca au beneficiat de servicii de calitate. Medicii si asistentele sunt caracterizati de profesionalism, atentie la nevoile pacientului, rabdare si empatie. Actul medical se ridicala standarde inalte de calitate, clinica este curata si programarile se respecta. Personalul de receptie este foarte amabil, bine organizat si indruma pacientii. Mai mult de atat, sunt notate ca avantaje dotarile din clinica si preturile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Roua
Vezi Pareri

2. Ortest Med

In Ploiesti, rinoplastia poate fi efectuata si la Ortest Med, clinica infiintata in anul 2003. Medicii efectueaza o gama variata de interventii din sfera chirurgiei estetice, folosind tehnici operatorii sigure si moderne. Calitatea actului medical este sustinuta atat de experienta personalului medical, precum si de folosirea aparaturii performante. Colectivul prezinta pacientilor cele mai potrivite optiuni terapeutice si ii ajuta sa faca alegerea potrivita, punand la dispozitia acestora solutii care se aliniaza standardelor internationale.

Pretul operatiei de rinoplastie se situeaza in intervalul 1.300-1.800 euro.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile oferite la Ortest Med. Acestia spun ca medicii sunt profesionisti si noteaza ca avantaj principal curatenia din clinica, precum si atmosfera relaxanta, diferita de cea caracteristica spitalelor.

Concluzii

Desi clinicile de chirurgie plastica si estetica nu sunt foarte numeroase in Ploiesti, exista suficiente optiuni de unitati medicale pe care le poti alege in vederea operatiei de rinoplastie. Pentru a te bucura de beneficiile acestei interventii, trebuie sa alegi una dintre clinicile recunoscute pentru calitatea actului medical si pentru inalta pregatire a medicilor.