Meniu

Rinoplastie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa iti modifici forma nasului printr-o procedura estetica medicala efectuata in orasul sau judetul tau si ai nevoie de informatii despre rinoplastie in Targu Mures. Cum nimic nu este intamplator, ai nimerit exact articolul de care ai nevoie, cu ajutorul caruia vei afla unde poti realiza operatia care sa iti redea increderea in fortele proprii si sa te scape de orice complexe.

Chirurgii plasticieni experimentati din Targu Mures executa interventii chirurgicale complexe asupra fetei si corpului, la clinicile si cabinetele individuale din oras, echipate cu aparatura performanta si instrumentarul necesar pentru rezultate excelente atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Unde mergi pentru rinoplastie in Targu Mures?

Dupa ce ai aflat ca nu este nevoie sa te deplasezi in alt oras si poti face rinoplastie in Targu Mures, vei dori, desigur, sa stii care sunt cei mai buni medici, pentru a te asigura ca vei avea parte de o interventie de succes. Ai toate sansele sa iti vezi visul realizat daca vei alege sa mergi la una/unul dintre clinicile/cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata
1.500 Euro
 • Pretul interventiei de Rinoplastie porneste de la 1.500 Euro
 • Cea mai buna alegere
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de pacienti si consiliere
 • Interventii la inaltimea asteptarilor
 • Curatenie ireprosabila
Dr. Melicovici
3.000 Euro
 • Pretul interventiei de Rinoplastie porneste de la 3.000 Euro
 • Profesionalismul medicului
 • Implicare si meticulozitate
 • Solutii eficiente in tratamentele de estetica
 • Aparatura si materiale de calitate
Zenith Estetique
2.500 Euro
 • Pretul interventiei de Rinoplastie porneste de la 2.500 Euro
 • Medic extraordinar
 • Om de exceptie
 • Servicii de calitate
 • Proceduri incununate de succes
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/cabinetelor care fac operatia de rinoplastie in Targu Mures

Cat mai multe optiuni, cu atat mai grea decizia de a alege o clinica sau un cabinet pentru operatia de rinoplastie in Targu Mures si este de la sine inteles ca vrei sa cantaresti bine argumentele pro si contra atunci cand este vorba despre o investitie considerabila in aspectul tau estetic. Iti vor fi utile in acest sens detalii despre dotarile clinicilor si cabinetelor, pregatirea si experienta medicilor, preturile practicate, parerile pacientilor care au beneficiat de serviciile lor, informatii pe care le vei gasi in sectiunea de mai jos a articolului.

1. Hebe Medical

Hebe Medical este un o clinica din Targu Mures specializata pe servicii de chirurgie plastica, estetica si dermatologie, care in care se efectueaza interventii chirurgicale pentru fata, sani si silueta (rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, bichectomie, implant mamar, reductie mamara, ginecomastia, reconstructia sanului, abdominoplastie, liposuctie, labioplastie), operatii de chirurgie plastica, tratamente de dermatovenerologie si chirurgie dermatologica si proceduri estetice noninvazive. Echipa de la chirurgie plastica este alcatuita din trei medici primari, dr. Emil Senin Negovan, dr. Monika Szilveszter, dr. Tatiana Bihari, si un medic specialist, dr. Adelina Pop.

Site-ul clinicii este intuitiv si te conduce usor catre lista serviciilor si preturile aferente. Pretul operatiei de rinoplastie porneste de la 1500 de euro.

Prin intermediul recenziilor de pe Google, pacientii au acordat clinicii Hene Medical 5 stele din 5. Ei declara ca au facut cea mai buna alegere venind aici, ca prestatiile sunt impecabile, medicii – profesionisti, dispusi sa asculte cu rabdare si sa consilieze pacientul. Totodata, interventiile au fost apreciate ca fiind la inaltimea asteptarilor, iar curatenia din clinica drept ireprosabila.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

Dr. Vlad Melicovici este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, in cabinetul caruia pacientii pot beneficia de interventii chirurgicale de rinoplastie, blefaroplastie, augmentare mamara, liposuctie, abdominoplastie, precum si de proceduri estetice de infrumusetare si rejuvenare, injectii cu acid hialuronic si toxina botulinica. Iti poti efectua o programare la acest medic in cadrul Centrului Medical Nicomedica si la Centrul Medical Topmed din Targu Mures, clinici cu care colaboreaza din anul 2018.

Preturile practicate de medic sunt publicate pe site-ul web. Tariful pentru o rinoplastie pleaca de la 3000 de euro.

Pacientii dr. Vlad Melicovici recomanda serviciile medicului. Ei apreciaza profesionalismul chirurgului, implicarea si meticulozitatea sa, solutiile eficiente oferite in tratamentele de estetica, rezultatele excelente ale interventiilor, aparatura si materialele de calitate.

3. Zenith Estetique

Zenith Estetique este cabinetul individual al dr. Raluca Moraru, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in medicina, specializat in interventii pentru fata si silueta, precum si in proceduri estetice neinvazive, unde poti efectua atat o rinoplastie chirurgicala, cat si o rinoplastie nechirurgicala, prin injectarea nasului cu acid hialuronic, pentru modificarea temporara a formei.

Pentru o rinoplastie chirurgicala, medicul percepe o suma care porneste de la 2500 de euro, iar pentru procedura nechirurgicala, pretul este de 300 de euro.

Pacientii dr. Raluca Moraru declara ca este un medic extraordinar si un om de exceptie, ca au beneficiat de servicii de calitate la cabinetul ei si ca procedurile au fost incununate de succes.

Concluzii

La oricare dintre clinicile si cabinetele de top din clasament vei alege sa mergi pentru o rinoplastie in Targu Mures, ai posibilitatea sa obtii o interventie reusita, cu ajutorul careia iti vei putea ajusta forma si dimensiunile nasului, asa cum iti doresti. Dincolo de asteptarile tale, chirurgii plasticieni cu inalta pregatire din oras te vor consilia si vor stabili care este aspectul cel mai potrivit pentru a fi in armonie cu trasaturile fetei tale.

Unitatile medicale specializate in chirurgie estetica din Targu Mures functioneaza la standarde inalte, cu aparatura de calitate si personal experimentat, profesionist si dedicat meseriei si pacientilor, pentru a asigura cele mai bune rezultate, prin care sa te poti bucura de chipul tau si sa scapi de complexele care te impiedica sa iti atingi potentialul maxim in viata.