Meniu

Rinoplastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care vor sa isi faca operatia de rinoplastie in Timisoara vor observa ca in acest oras exista multe clinici unde se realizeaza procedura de remodelare a nasului. Pentru ca rezultatele sa corespunda asteptarilor, trebuie sa opteze pentru o clinica renumita, unde numerosi pacienti au beneficiat deja de aceasta procedura si s-au declarat multumiti de calitatea actului medical.

Acest articol isi propune sa prezinte in detaliu cele mai bune clinici unde se poate face rinoplastie in Timisoara la pret bun, abordand capitole ca experienta colectivului medical, opinia altor pacienti si nu in ultimul rand, tarifele practicate.

Cat costa operatia de rinoplastie in Timisoara?

In prezent, rinoplastia este una dintre cele mai solicitate proceduri de chirurgie plastica, atat in Timisoara, cat si in alte orase mari din Romania. Pentru corectarea formei si dimensiunii nasului, te poti adresa uneia dintre urmatoarele clinici, recunoscute pentru calitatea serviciilor si a rezultatelor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
2.800-3.000 Euro
 • Pret Rinoplastie 2.800-3.000 Euro
 • Servicii de calitate si rezultate conform asteptarilor
 • Metode moderne
 • Profesionalism si amabilitate
 • Dotari la standarde internationale
 • Conditii foarte bune
Dr. Dorina Mihajlovic
3.500-3.700 Euro
 • Pret Rinoplastie 3.500-3.700 Euro
 • Tehnici moderne
 • Experienta de peste doua decenii in domeniu
 • Gama variata de interventii chirurgicale
 • Educatie si formare continua
Shanti Beauty Clinic
2.500 Euro
 • Pretul Rinoplastiei porneste de la 2.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Profesionalism
 • Aparatura moderna
Dr. Levy
600 Euro
 • Pret Rinoplastie 600 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Transparenta si responsabilitate
 • Explicatii detaliate
 • Echipa atenta si priceputa
Medcom
3.500 Euro
 • Pret Rinoplastie 3.500 Euro
 • Aparate si dispozitive moderne
 • Locatie centrala
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Servicii accesibile in rate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru operatia de rinoplastie in Timisoara?

Timisoara este unul dintre orasele cu o varietate remarcabila de clinici si medici specializati in sfera chirurgiei plastice. Ca sa alegi cea mai buna varianta pentru tine, va trebui sa tii cont de raportul calitate-pret si sa te orientezi catre clinicile unde se mizeaza pe o abordare individuala pentru fiecare pacient.

Referitor la pret, rinoplastia in Timisoara are un tarif similar cu cel practicat in marile clinici din alte orase. In clasamentul de mai jos poti afla mai multe detalii:

1. Brol Medical Center

Brol Medical Center este una dintre cele mai apreciate clinici din Timisoara, fiind o alegere de top in vederea efectuarii operatiei de rinoplastie si a altor interventii estetice. Cu 25 de ani de activitate in domeniul chirurgiei estetice, aceasta clinica mizeaza pe o abordare multidisciplinara si reuneste specialisti din mai multe domenii pentru ca pacientii sa ia o decizie buna si pentru ca rezultatele sa corespunda asteptarilor. O alta prioritate in cadrul clinicii este utilizarea echipamentelor de ultima generatie si respectarea standardelor internationale in privinda dotarii salilor de operatie.

La aceasta clinica, pretul unei rinoplastii primare variaza intre 2.800-3.000 euro.

Zeci de pacienti ai acestei clinici au ales sa isi impartaseasca experienta si pe internet, unde recomanda Brol Medical Center pentru calitatea serviciilor si pentru rezultatele pe masura asteptarilor. Interventiile sunt efectuate folosind metode moderne, iar echipa medicala este laudata pentru profesionalism, promptitudine, amabilitate si disponibilitate. Conditiile din clinica sunt foarte bune, aceasta fiind dotata la standarde internationale. Este apreciata energia pozitiva si atentia pe care personalul o acorda pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Dorina Mihajlovic

Persoanele care au nevoie de o interventie de rinoplastie la un pret corect in Timisoara, au ca optiune clinica Dr. Dorina Mihajlovic, medic primar in chirurgie plastica. Experienta de 23 de ani in domeniul chirurgiei estetice ii permite sa realizeze chiar si cele mai complexe interventii, precum este operatia la nas. In scopul de a-si perfectiona tehnicile, medicul chirurg participa la numeroase cursuri si congrese, atat la nivel national, cat si international. Profesionalismul si atentia sunt cele doua valori care-i ghideaza activitatea, iar acest lucru se vede de fiecare data din calitatea actului medical.

Pretul interventiei este de 2.800-3.000 de euro pentru rinoplastiile primare si 3.500-3.700 de euro pentru cele secundare si complexe.

Profesionalismul, dedicarea si empatia sunt cateva din cuvintele folosite de utilizatori in recenziile pe care le-au scris, recomandand clinica Dr. Dorina Mihajlovic. Rinoplastiile pe care chirurgul le-a realizat au avut rezultate minunate, de care pacientii se bucura in continuare, chiar daca au trecut ani de la interventie. Multe persoane au reusit astfel sa-si recapete increderea in sine.

3. Shanti Beauty Clinic

Rinoplastia este una dintre numeroasele proceduri de chirurgie plastica efectuate la Shanti Beauty Clinic din Timisoara. Misiunea acestei clinici este de a oferi tuturor pacientilor solutii pentru rezolvarea unor probleme de ordin estetic si de a raspunde la cele mai inalte exigente privind calitatea actului medical. Din acest motiv, reuneste o echipa medicala cu experienta vasta, ce foloseste aparatura de ultima generatie.

La aceasta clinica, costurile pentru operatia de rinoplastie pornesc de la 2.500 euro.

Referitor la feedback-ul pacientilor, cativa dintre acestia au oferit calificative maxime in recenziile lor, ceea ce inseamna ca au fost multumiti de calitatea serviciilor si implicit, de rezultatele pe care le-au obtinut. Personalul este caracterizat de profesionalism si sunt preocupati de nevoile pacientului. Un alt aspect notat pozitiv il constituie aparatura folosita in clinica.

4. Dr. Levy

Un nume de referinta in domeniul chirurgiei plastice este dr. Levy, care a deschis clinici de chirurgie estetica in Timisoara, Bucuresti si Israel. Acesta face parte dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din tara, avand o experienta profesionala remarcabila. Pregatirea sa in domeniul esteticii a fost consolidata sub indrumarea celor mai buni medici plasticieni din Israel si din Romania, iar pentru a fi la curent cu orice noutate din domeniul chirurgiei plastice participa constant la conferinte internationale de interes. In clinicile Dr. Levy Medical Center se foloeste cea mai avansata aparatura medicala si se urmareste obtinerea celor mai bune rezultate.

La clinica dr. Levy, se face rinoplastie nechirurgicala, al carei tarif este de 600 euro.

Asa cum se poate observa in numeroasele recenzii venite de la pacienti, multi dintre acestia il considera pe dr. Levy ca fiind cel mai bun medic. Clinica este moderna, iar personalul este caracterizat de profesionalism, transparenta, respect si responsabilitate. Medicul este empatic, implicat si explica in detaliu procedurile. Atentia si priceperea intregii echipe sunt principalele avantaje scoase in evidenta de majoritatea pacientilor.

5. Medcom

Interventia de rinoplastie in orasul Timisoara poate fi efectuata si de personalul medical de la clinica Medcom Hospital. Din echipa fac parte medici care au dobandit o ampla experienta in domeniu, precum Dr. Raul Chioibas, medic primar in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica sau Dr. Jugoslava Muncan, medic specialist in chirurge plastica si estetica. In scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la diverse proceduri chirurgicale, pacientii au posibilitatea sa achite diverse interventii, printre care se numara si cea de rinoplastie, in rate. Serviciile sigure si eficiente sunt efectuate cu aparatura performante, pentru a obtine rezultate impresionante.

Costul interventiei de rinoplastie incepe de la 3.500 de euro.

Pacientii clinicii MEDCOM Hospital au apreciat, pe de-o parte, profesionalismul personalului medical si pe de alta parte, calitatea rezultatelor obtinute. In recenziile acordate clinicii se observa faptul ca oamenii sunt tratati de amabilitate de catre medici si asistente, iar acest lucru i-a determinat sa recomande mai departe serviciile de care au beneficiat. 

Concluzii

Asa cum poti vedea in clasamentul prezentat anterior, rinoplastia se face la numeroase clinici din Timisoara, unde profeseaza medici renumiti la nivel national si international. Calitatea rezultatelor este sustinuta de experienta acestora, dar si de folosirea unor tehnologii de varf. Este important sa alegi o clinica unde sunt indeplinite aceste criterii, tocmai pentru a obtine rezultate pe masura asteptarilor.