Meniu

Silicoane Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventia cu implanturi cu silicoane in Bucuresti nu este un serviciu nou, asa ca medicii chirurgi care isi defasoara activitatea in capitala au avut timp sa-si imbuatateasca tehnicile, astfel incat sa ofere servicii de calitate superioara. Principalul scop al procedurii este de a ajuta o persoana sa devina cea mai buna versiune a ei.

Nu toate clinicile ofera aceleasi servicii pentru implantul cu silicoane, iar pretul lor in Bucuresti difera in functie de mai multi factori. Exista clinici care pun la dispozitia clientelor un singur tip de implant, in timp ce altele au o gama variata de proceduri de marire a sanilor.

Ce preturi au silicoanele in Bucuresti?

Interventiile chirurgicale se pot dovedi niste investitii destul de costisitoare, asa ca in tabelul de mai just sunt prezentate preturile silicoanelor in Bucuresti in cadrul celor mai reputate clinici, astfel incat sa poti face o alegere inspirata pentru bugetul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar silicon
Rating
Website
Dr. Berbecar
Clinica-Verificata
3.200 Euro
 • Pretul Implantului mamar cu silicon porneste de la 3.200 Euro
 • Medic cu studii in strainatate
 • Participarea la congrese internationale
 • Comunicare constanta
 • Atitudine deschisa si amabila
 • Mai multe optiuni de tratament
Dr. Ovidiu Grecu
3.500 Euro
 • Pretul Implantului mamar cu silicon porneste de la 3.500 Euro
 • Experienta vasta in domeniu
 • Practica in strainatate
 • Sprijina chirurgia estetica responsabila
 • Servicii accesibile in rate
 • Gama variata de proceduri
Dr. Alexandru Calu
4.200 Euro
 • Pretul Implantului mamar cu silicon porneste de la 4.200 Euro
 • Focus pe pacient
 • Tehnici de ultima generatie
 • Gama variata de servicii chirurgicale
 • Participare la congrese si conferinte internationale
 • Experienta ampla in domeniu
Dr. Bortoloni
4.200 Euro
 • Pretul Implantului mamar cu silicon porneste de la 4.200 Euro
 • Dotari de ultima generatie
 • Produse de cea mai buna calitate
 • Personal calificat
 • Nivel inalt al sigurantei procedurilor
 • Gama variata de servicii de infrumusetare
Dr. Radu Panturu
3.900 Euro
 • Pretul Implantului mamar cu silicon porneste de la 3.900 Euro
 • Tehnici moderne de chirurgie
 • Medici specialisti in chirurgie plastica
 • Participare la conferinte si congrese internationale
 • Recuperare rapida post-operatorie
 • Comunicare deschisa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti pune silicoane in Bucuresti

Pentru persoanele care intentioneaza sa-si puna silicoane in capitala Romaniei, Bucuresti, preturile de la diverse clinici nu trebuie sa fie singurele repere pe care sa le prioritizeze la alegerea unei clinici. In schimb, detalii precum experienta si pregatirea medicului, dar si opiniile pe care le au alti clienti care au vizitat clinica, vor avea o importanta deosebita in alegerea celei mai potrivite variante.

Iata care sunt optiunile preferate de clinici situate in capitala si in cadrul carora se ofera acest serviciu:

1. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Datorita pregatirii si experientei acumulate in domeniu, Dr. Cristina Berbeca-Zeca are la dispozitie resursele necesare pentru a oferi o gama variata de proceduri, printre care se numara si cea de marire a sanilor, aflata la mare cautare in Bucuresti. Pretul se va stabili dupa consultatie, dar intrucat aspecte precum tehnica folosita, complexitatea cazului si tipul de anestezie utilizat difera de la un caz la altul, exista posibilitatea ca acesta sa sufere modificari.

Pretul incepe de la 3.200 de euro pentru augmentarea mamara cu implant siliconic rotund si anestezie generala.

Recenziile scrise cu privire la clinica Dr. Cristina Berbecar-Zeca sunt predominant pozitive si au in vedere atat prima consultatie, cat si interventia propriu-zisa si perioada de vindecare. Comunicarea este constanta, iar acest lucru ii ajuta pe pacienti sa se relaxeze, stiind ca interventia se va desfasura conform asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Berbecar-Zeca
Vezi Pareri

2. Dr. Ovidiu Grecu

In Bucuresti, la clinica unde isi desfasoara activitatea dr. Ovidiu Grecu se pune accent pe importanta beneficiilor psihologice pe care le poate aduce interventia de implant cu silicoane. Cu o experienta de peste 24 ani in domeniul chirurgiei plastice, acesta a efectuat pana in momentul de fata peste 1.600 de interventii de implant mamar. Este doctor in stiinte medicale si membru in mai multe asociatii si societati medicale.  

Costul interventiei propriu-zise porneste de la 3.500 de euro. Mai mult decat atat, aceasta este o clinica la care oamenii pot opta pentru silicoane in rate in Bucuresti.

Din recenziile primite de dr. Ovidiu Grecu, calitatea care iese cel mai mult in evidenta este profesionalismul. El le ofera clientilor mai multe solutii, astfel incat cea pe care o aleg sa fie cea mai buna pentru ei, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Exista chiar si pacienti care au apelat la serviciile medicului chirurg cu opt ani in urma, iar rezultatele pe care le-au obtinut atunci se pot vedea si in prezent.

3. Dr. Alexandru Calu

Dr. Alexandru Calu reprezinta o alta varianta la care pot apela persoanele din Bucuresti si de pretutindeni care isi doresc sa obtina perechea ideala de silicoane. Cele trei principii care stau la baza clinicii sunt frumusetea, profesionalismul si increderea, ceea ce inseamna ca serviciile oferite sunt de calitate, dar totodata, interactiunea dintre medic chirurg si pacient se realizeaza intr-o maniera placuta, bazata pe respect reciproc. Cu un parcurs profesional si academic notabil, dr. Calu este membru activ in mai multe societati medicale, printre care si European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery.  

Pretul silicoanelor este de 4.200 de euro la aceasta clinica.

Ceea ce apreciaza cel mai mult pacientii care si-au exprimat opinia despre clinica Dr. Alexandru Calu este faptul ca nevoile lor au fost ascultate. Cel mai important lucru este ca la final de procedura, rezultatul sa fie pe placul clientului, iar persoanele care au apelat la serviciile clinicii se declara multumiti la acest capitol. Fiecare persoana este tratata cu empatie si respect, pentru a pune bazele unei relatii de lunga durata intre medic si pacient.

4. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Dupa cum spune si numele ei, scopul clinicii Be Perfect din Bucuresti este de a-i ajuta pe oameni sa atinga perfectiunea, iar una din modalitatile prin care pot face acest lucru este prin procedura de implant cu silicoane. Cu ajutorul echipei de medici calificati si a produselor de cea mai buna calitate, clinica Be Perfect intentioneaza sa le ofere clientilor o experienta pe masura asteptarilor.   

Pentru procedura de implant cu silicoane in Bucuresti, preturile incep de la 4.200 de euro.

Serviciile Be Perfect i-au ajutat pe multi oameni sa-si recapete increderea in ei, iar dovada acestui lucru este numarul impresionant de recenzii pozitive. In unele cazuri, rezultatele chiar au depasit asteptarile pacientilor, ceea ce i-a determinat sa recomande serviciile clinicii si altor persoane care ar putea beneficia de pe urma lor. Grija pentru pacienti se vede de la prima consultatie.

5. Dr. Radu Panturu

In topul celor mai solicitate proceduri de la clinica Dr. Panturu din Bucuresti se afla cea de marire a sanilor, rinoplastia si liposuctia, asa ca nu este de mirare ca multe persoane vin aici cu scopul de a-si pune silicoane. Pasiunea pentru tot ceea ce inseamna frumos, impreuna cu atentia deosebita pe care o acorda detaliilor, il ajuta pe Dr. Radu Panturu sa ofere rezultate de calitate, indiferent de complexitatea cazului. 

Procedura prin care se realizeaza marirea sanilor cu implant va costa 3.900 de euro.

In recenziile acordate clinicii se poate observa faptul ca pacientii apreciaza atentia pe care o acorda medicul chirurg fiecarui caz. Unii au ajuns aici in urma unei recomandari de la un prieten, in timp ce altii s-au documentat in privinta mai multor clinici inainte de a lua o alegere. Factorul comun in toate cazurile prezentate este experienta placuta de care au avut parte la clinica, atat in perioada de dinainte de procedura, cat si in cea care a urmat.  

Concluzii

In cele din urma, interventia de implant cu silicoane efectuata in Bucuresti poate fi solutia pentru recapatarea increderii in sine. La finalul procedurii, pacientele vor obtine un bust asa cum si-a dorit intotdeauna si vor deveni mai increzatoare.