Meniu

Silicoane Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Marirea sanilor sau implantul de silicoane este o interventie populara in centrele medicale importante din Cluj si din tara. Noile implanturi sunt mai usoare si mai confortabile, prezentand si standarde inalte de calitate si de siguranta, lucruri pe care si le doreste fiecare femeie care trece printr-o astfel de procedura.

Implantul de silicoane este calea catre sanii perfecti, la care ravneste orice femeie. Pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, insa, este nevoie de un specialist in adevaratul sens al cuvantului, un medic priceput si atent, care sa puna in valoare trupul unei femei, scotand in evidenta ce are mai frumos de la natura.

Topul clinicilor din Cluj pentru implantul de silicoane

In tabelul de mai jos iti prezentam clinicile de top in care iti poti pune silicoane in Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Silicoane
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
3.000 Euro
 • Tarif Implant mamar 4.000 Euro
 • Echipa numeroasa formata din medici primari si specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Profesionisti bine pregatiti si cu experienta
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Timp mare de asteptare
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.800 Euro
 • Tarif Implant mamar 3.800 Euro
 • Medic specializat in chirurgie plastica si in dermatologie
 • Experienta si pregatire in strainatate
 • Lucreaza cu noile implante mamare B-lite, care sunt mai usoare
 • Rezultate cu aspect natural
Medestet
4.000 Euro
 • Tarif Implant mamar 4.000 Euro
 • Prima clinica din Romania specializata in chirurgie estetica
 • Medici cu inalta pregatire
 • La externare se primesc medicamentele necesare pentru recuperare
 • Conditii de lux
 • Sunt persoane nemultumite de rezultate
Dr. Muntean
3.800 Euro
 • Tarif Implant mamar 3.800 Euro
 • Medic la care apeleaza persoane din Cluj si din toata tara
 • Colaboreaza cu institute din strainatate
 • Materiale si aparatura de ultima generatie
 • Unii nu au fost multumiti de ingrijirile post-operatorii
Dr. Cojocaru
4.200 Euro
 • Tarif Implant mamar 4.200 Euro
 • Medic specializat in chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie
 • Echipa de profesionisti bine pregatiti
 • Dotari medicale de exceptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Specialisti de top, din Cluj, in augmentarea mamara cu silicon

Nu degeaba acest judet este o prima optiune pentru interventia de silicoane. Clujul este „un rai” al clinicilor in care se fac interventii estetice de acest tip. Motivele pentru care clinicile din vestul tarii sunt atat de cautate nu sunt greu de prevazut: medicii au o buna pregatire si o experienta bogata in domeniu, iar investitiile in aparatura si materiale de ultima generatie sunt la ordinea zilei.

Iata care sunt clinicile unde merita sa ajungi pentru o operatie de marire a sanilor:

1. Anastasios

Una dintre primele clinici in optiunea femeilor din Cluj ce vor silicoane este Anastasios. Afacerea unor tineri antreprenori care au ridicat la un nivel exceptional ingrijirile ambulatorii din Romania, Anastasios are o echipa numeroasa de medici cu reputatie si cu experienta in domeniu. Un exemplu este dr. Yusef Sallum, de origine israeliana, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, ce a absolvit in 2013 UMF Cluj, unde a fost timp de 6 ani bursier pe baza de merit al Statului Roman. Intre 2013 si 2015, dr. Yusef a practicat medicina in Israel, la cel mai mare spital – Sheba Medical Center, fiind si membru al Asociatiei Medicilor Israelieni.

Pretul pentru un implant mamar la Anastasios este de 4.000 de euro. Daca esti interesata de o astfel de interventie, te poti programa la o consultatie initiala, care costa 250 de lei.

Intr-o atmosfera calda si deschisa, Anastasios isi primeste pacientii carora le schimba viata in bine, invatandu-i sa se iubeasca mai mult si sa aiba mai multa grija de ei. Unele persoane care au luat contact cu aceasta clinica s-au declarat incantate de calitatea si profesionalismul echipei, dar au subliniat ca timpul din sala de asteptare este mare, iar unii au depunctat faptul ca au fost tratati cu superficialitate.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Numele dr. Olimpiu Harceaga este cunoscut de femeile din toata tara care sunt interesate sa-si puna silicoane in Cluj, la clinicile de top de aici. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina din Cluj Napoca si este specializat in  Chirurgie Plastica, dar si in Dermatologie. A efectuat 11 ani de specializari, dintre care 3 in strainatate, la clinici de prestigiu: spitalul John Radcliffe din Oxford, la Spitalul Universitar UZ Brussel din Stuttgart si la Marrien Hospital in Munchen. Colaboreaza cu clinici din Londra, fiind inscris in General Medical Council si este doctor in medicina.

Pretul pentru un implant mamar la dr. Harceaga este de 3.800 de euro. Dr. Harceaga lucreaza cu noile implante mamare B-lite, care sunt cu 30% mai usoare fata de celelalte silicoane, dand voie femeii sa se miste in voie si sa nu renunte la stilul activ de viata. De asemenea, dr. Harceaga efectueaza, pe langa augmentarea mamara cu aceste implante mai usoare, si interventii de augmentare mamara cu grasime proprie.

Multe dintre parerile pacientelor dr. Harceaga au fost exprimate si pe internet, reiesind ca medicul este apreciat pentru rezultatele interventiilor. Considerat un adevarat profesionist de pacientii sai, medicul este recomandat de catre acestia pentru interventia de marire a sanilor. Oamenii spun ca medicul nu face rabat de la calitatea serviciilor si ca rezultatele sunt unele naturale.

3. Medestet

Medestet este prima clinica din Romania ce s-a specializat in chirurgie estetica, in anul 1993, devenind, in 2012, centru de excelenta. Din echipa de medici de inalta pregatire se remarca dr. Mircea Ciceo, specialist chirurgie estetica. A absolvit UMF Cluj si a studiat chirurgia estetica inca de cand a efectuat rezidentiatul. Si-a dezvoltat cunostintele si tehnica operatorie participand la cursuri si congrese din tara si din lume, absolvind si un Curs de chirurgia estetica a sanului, sub indrumarea dr. Per Heden, la Akademikliniken Stockolm.

Interventia de implant mamar cu silicon efectuata la Medestet dureaza o ora si se face cu anestezie generala. Costul interventiei este 4.000 de euro, in care sunt incluse: spitalizarea, anestezia, operatia si ingrijirile postoperatorii. La externare, pacientele primesc, pe langa scrisoarea medicala in detaliu, si medicamentele de care au nevoie pentru a se recupera. Implantele mamare cu silicon se recomanda in hipotrofiile mamare, ptozele mamare, reconstructia mamare sau asimetriile mamare, precum si la inlocuirea implantelor mai vechi.

Serviciile Medestet sunt apreciate de pacienti, pentru calitatea lor deosebita, insa sunt si persoane care nu au fost tocmai multumite de operatiile efectuate la aceasta clinica.

4. Dr. Maximilian Muntean

La cabinetul doctorului Maximilian Muntean vin multe femei din tara si din Cluj care isi doresc silicoane de calitate superioara. Pregatirea si experienta dr. Muntean vorbesc despre calitatea sa ca medic, fiind absolvent al UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, actualmente cadru didactic universitar la aceeasi institutie de invatamant si colaborand cu Institutul Oncologic din acelasi municipiu, dar si cu Instituto Clinico Humanitas din Milano sau cu ST. Francis Hospital din SUA.

La Spitalul Humanitas, unde isi desfasoara activitatea dr. Muntean, pretul pentru implantul mamar cu silicon este de 3.800 de euro. Pe pagina medicului se afla si o oferta de 10% reducere pentru aceasta procedura. Doctorul recomanda ca inainte de operatie pacientele sa-si faca o mamografie, iar in unele cazuri este recomandata si limitarea consumului unor medicamente (cum ar fi aspirina, pentru a preveni sangerarea).  

Dr. Maximilian Muntean se bucura de aprecieri din partea pacientilor sai, care il descriu ca fiind o persoana deschisa si comunicativa. Si echipa medicului este evaluata in mod pozitiv de oameni in review-urile de pe internet. Acestia si-au exprimat parerea si in legatura cu rezultatele interventiilor, care sunt unele de buna calitate. Sunt si unele nemultumiri, care se refera la ingrijirea post-interventie a personalului sanitar, ce nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.

5. Dr. Radu Cojocaru

In clinica dr. Radu Cojocaru din Cluj-Napoca, interventia de silicoane este ridicata la rang de arta. Dr. Cojocaru este medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie, iar alaturi de echipa sa profesionista si dedicata si in conditiile unei dotari de exceptie, fiecare interventie este realizata in cele mai bune conditii.

O operatie de marire a sanilor cu implanturi de silicon, numita si mamoplastia de augmentare, costa la clinica dr. Radu Cojocaru 4.200 de euro.

Parerile exprimate in legatura cu interventiile efectuate la dr. Cojocaru sunt unele care spun, in majoritate, ca operatiile sunt foarte reusite. Pacientele le recomanda pe internet si celorlalte femei aflate in aceasta situatie sa se orienteze catre dr. Cojocaru pentru augmentarea mamara. Multi spoun despre acest medic ca este cel mai bun din Cluj.

Concluziile noastre

Pacientele care opteaza pentru implantul de silicoane in Cluj, la medicii recunoscuti de aici, ce isi desfasoara activitatea in clinici moderne, dotate cu aparatura si materiale de ultima generatie, au sentimentul reconfortant ca au luat cea mai buna decizie.

Pentru ca in acest judet exista o importanta resursa umana specializata in interventiile estetice, care provine, in cea mai mare parte, de la UMF Iuliu Hatieganu, acest domeniu de activitate a cunoscut in ultimii ani o adevarata inflorire, materializata in interventii foarte reusite si in pacienti din toata tara, dar si din lume, multumiti de rezultate.