Meniu

Silicoane Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te simti mai bine in pielea ta, mai sigura pe capacitatea de seductie si mai feminina si cauti solutii de implant cu silicoane in Iasi. Cine cauta gaseste si te poti considera norocoasa ca ai ajuns la acest articol informativ cu ajutorul caruia te poti orienta pe piata serviciilor de chirurgie plastica din oras.
Vei constata cu placuta surprindere cate optiuni la standarde inalte ai in ceea ce priveste operatia estetica de marire a sanilor la Iasi si iti va fi mai usor sa decizi incotro sa te indrepti pentru realizarea ei, cu ajutorul informatiilor din randurile urmatoare.

Ce optiuni ai pentru marirea sanilor cu silicoane in Iasi?

Augmentarea mamara cu silicoane in Iasi este disponibila la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos, care ofera servicii de calitate si rezultate excelente, de care te poti bucura tot restul vietii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Silicoane
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
15.000-22.000 Ron
 • Tarif Implant mamar cu silicoane 15.000-22.000 Ron
 • Grad ridicat de profesionalism
 • Servicii excelente
 • Medic experimentat si empatic, care inspira incredere pacientilor
 • Rezultate impecabile ale interventiilor
 • Timp mare de asteptare pentru unii dintre pacienti
Dr. Popa
12.000-20.000 Ron
 • Tarif Implant mamar cu silicoane 12.000-20.000 Ron
 • Medic profesionist
 • Rabdare si intelegere fata de pacienti
 • Consiliere si explicatii despre proceduri
 • Interventii reusite
Enso Clinic
18.000-25.000 Ron
 • Tarif Implant mamar cu silicoane 18.000-25.000 Ron
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Tratamente si interventii reusite
 • Aparatura moderna
Omini Clinic
15.000-18.000 Ron
 • Tarif Implant mamar cu silicoane 15.000-18.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Rabdarea cu care abordeaza pacientii
 • Recomandari obiective
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Unii pacienti spun ca operatiile lor nu au fost reusite
 • Deficiente de comunicare in relatia cu pacientii in activitatea receptiei
Dr. Lazar
18.000-21.000 Ron
 • Tarif Implant mamar cu silicoane 18.000-21.000 Ron
 • Medic profesionist, calm si carismatic
 • Interventii cu rezultate excelente, fara complicatii
 • Timp de recuperare mic
 • Implanturi mamare de succes
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor care realizeaza implanturi cu silicoane in Iasi

Este normal sa iti doresti sa ai sani mai frumosi, iar daca acest lucru implica marirea lor, poti apela la o interventie chirurgicala de implant cu silicoane in Iasi, in urma careia sa poti dobandi aspectul dorit al bustului si o noua forma, mai feminina si mai atragatoare, a corpului tau. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos pentru lamurirea unor aspecte importante legate de operatie, cum ar fi pregatirea si prestigiul medicilor, preturile practicate si parerile pacientilor care au beneficiat de interventii la cabinetele si clinicile din top.

1. Susanu Clinic

Susanu Clinic este o clinica specializata in chirurgie plastica si reconstructiva, care pune la dispozitia pacientilor o serie de interventii chirurgicale in zona fetei, in regiunea mamara (augmentarea cu silicoane, reductia mamara, reconstructia sanului, ginecomastia), liposuctie si lifting corporal. Clinica este infiintata de catre reputatul medic dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, care ocupa in prezent si postul de sef al Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Regional de Copii „Sf. Maria” din Iasi. Experienta de peste 12 ani, cele peste 5000 de operatii estetice si reconstructive din portofoliu, precum si activitatea de cercetare medicala si numeroasele stagii de perfectionare o recomanda pe doctorita Susanu pentru o interventie de succes in marirea sanilor.

Pretul pentru silicoane in Iasi, in operatia de implant mamar variaza intre 15.000 si 22.000 de lei, in functie de complexitate si marimea protezelor.

Pacientii apreciaza ca la Susanu Clinic au avut o experienta excelenta, cu servicii la standarde inalte de calitate, un medic profesionist, experimentat si empatic, pe mainile careia si-au lasat corpul cu incredere. De asemenea, din recenziile de pe Google reiese ca interventiile au avut rezultate impecabile. Sunt si opinii ale unor pacienti care sustin ca timpul petrecut in sala de asteptare a clinicii a fost mare.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa

Clinica de chirurgie estetica a Doctorului Lucian Popa include in gama de servicii interventii chirurgicale complexe de marire de sani cu silicoane, liposuctie, rinoplastie, abdomenoplastie, lifting facial si corporal, precum si de tratamente de estetica medicala. Dr. Lucian Popa este medic primar chirurgie plastica si reconstructiva, doctor in medicina si are o experienta de peste 20 de ani si mii de operatii realizate atat in sistemul medical privat, cat si in cel public, in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta din Iasi.

Implantul mamar cu silicoane efectuat la acest cabinet te va costa intre 12.000 si 20.000 de lei.

Prin intermediul recenziilor de pe Google, pacientii si-au exprimat multumirea, afirmand ca medicul este profesionist, ca abordeaza persoanele care intra in cabinetul sau cu rabdare si intelegere, acestea beneficiind de consiliere si explicatii despre proceduri, rezultatele asteptate si riscurile aferente. Comentariile mentioneaza de asemenea ca interventiile au fost reusite.

3. Enso Clinic

Nu mai putin de cinci chirurgi plasticieni bine pregatiti, coordonati de apreciatul prof. dr. Dragos Pieptu, doctor in medicina, cu o experienta de peste 30 de ani in chirurgia plastica si stagii de pregatire in Germania, Franta, Japonia si SUA, lucreaza la Enso Clinic, efectuand operatii de blefaroplastie, rinoplastie, lifting facial, implant mamar cu silicoane, micsorare de sani, ginecomastie, abdominoplastie, liposuctie. Centrul medical imbina servicii de dermatologie generala, dermatologie estetica, dermatologie pediatrica, chirurgie dermatologica, tratamente cu laser, cu chirurgia plastica.

Pretul unei operatii de marire de sani cu silicoane pleaca de la 18.000 lei si poate ajunge la 25.000 lei.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie pentru serviciile clinicii, pacientii afirma ca sunt multumiti de experienta avuta aici. Se amintesc puncte forte in activitatea medicale precum: profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care sunt ascultati pacientii, tratamentele si interventiile eficiente si aparatura moderna.

4. Omini Clinic

Daca vrei sa iti incredintezi aspectul trupului pe mainile unui plastician experimentat si sa ai parte de rezultatul dorit de la un implant mamar cu silicoane la Iasi, poti merge cu incredere la Omini Clinic, unde vei intalni o echipa medicala de elita, coordonata de cunoscutul dr. Theodor Motruc, chirurg plastician si fondator al clinicii. Omini este o clinica de chirurgie estetica orientata in directia prestatii de servicii medicale in chirurgia estetica, proceduri de rejuvenare medicala nechirurgicala, chirurgie vasculara, dermatologie, ORL, ortopedie, radiologie si psihoterapie. Unitatea medicala dispune de un bloc operator propriu acreditat de Ministerul Sanatatii, in care s-au realizat in cei 16 ani de activitate a Omini Clinic, mii de interventii chirurgicale.

Lista de preturi la aceasta clinica poate fi accesata pe site-ul web. Pentru operatia de implant mamar se percep tarife de la 15.000 de lei la 18.000 de lei, in functie de complexitate si materialele folosite, grasime proprie sau silicoane.

Majoritatea pacientilor martusiresc in recenzii ca sunt multumiti de Omini Clinic. Sunt apreciate serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea cu care abordeaza pacientii, carora li se ofera recomandari obiective, tratamente si interventii eficiente. Sunt si pacienti care reclama ca au avut operatii nereusite. Alte aspecte mai putin favorabile inregistreaza deficiente in comunicarea cu pacientii a personalului de la receptie.

5. Dr. Andrei Lazar

La cabinetul medical Estetica Iasi al dr. Andrei Lazar vei intalni un specialist in chirurgie plastica si estetica, in portofoliul caruia se regasesc peste 600 de interventii chirurgicale de remodelare a sanului – augmentare mamara cu silicoane, lifting mamar, reconstructia sanului -, peste 300 de rinoplastii si peste 200 de interventii de remodelare corporala – liposuctii, abdominoplastii, transferuri libere de grasime. Operatiile au fost efectuate pe parcursul a 20 de ani de activitate, care au adus schimbari semnificative in viata pacientilor, oferindu-le o atitudine mai sanatoasa si mai multa incredere in propria persoana. Cabinetul de chirurgie plastica al dr. Lazar este primul centru din tara unde se realizeaza de rutina marirea sanilor pe cale axilara, inca din anul 2002.

Tarifele practicate de acest medic depind de tehnica si de materialul folosit si variaza de la 18.000 de lei la 21.000 de lei.

Pacientii dr. Andrei Lazar declara in recenziile de pe Google ca medicul este profesionist, calm si carismatic, ca interventiile realizate au avut rezultate excelente, fara complicatii, cu timp de recuperare mic. Unele marturii consemneaza chiar experienta implantului mamar, operatie pentru care rezultatul a fost conform asteptarilor pacientelor.

Concluzii

Indiferent de motivele care te determina sa apelezi la o interventie de augmentare mamara cu silicoane, in Iasi vei gasi optiuni pentru servicii medicale de chirurgie plastica la cele mai inalte standarde, chirurgi experimentati renumiti pentru experienta, pregatirea temeinica prin perfectionare continua si metodele moderne inovative de executare a modificarilor corporale de care ai nevoie pentru a te simti mai frumoasa si mai increzatoare in fortele proprii.

Fa primul pas catre rezultatul visat si obtine bustul pe care il doresti, printr-o programare la unul/una dintre cabinetele si clinicile de top din Iasi incluse in clasament. Vei primi sfaturi obiective, specializate si solutii personalizate, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate de la un implant pentru marirea sanilor.