Meniu

Silicoane Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Augmentarea mamara este una dintre cele mai populare interventii estetice din intreaga lume, iar romancele care vor sa-si puna silicoane in Oradea au la dispozitie cateva clinici in care activeaza specialisti renumiti. Unii dintre acestia au trecut granitele tarii, atat in ceea ce priveste pregatirea lor, cat si notorietatea de care se bucura si care a fost castigata gratie rezultatelor foarte bune.

In continuare vei descoperi care sunt acesti medici, ce-i recomanda astfel incat sa-i alegi pentru o augmentare mamara si care este costul acestei interventii in Oradea.

Cat costa sa-ti pui silicoane in Oradea

Pretul pentru a-ti pune silicoane in municipiul Oradea variaza, in functie de medic si de clinica. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant Mamar
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
4.500 Euro
 • Tarif interventie cu Implant mamar 4.500 Euro
 • Medic cu pregatire internationala
 • Oferta vasta de interventii estetice
 • Experienta bogata in interventiile de augmentare mamara
 • Implanturi de silicon rotunde sau anatomice
 • Clinica moderna
 • Atmosfera placuta
Estetis Clinic
4.000 Euro
 • Tariful interventiei cu Implant mamar porneste de la 4.000 Euro
 • Medic cu o pregatire si experienta de exceptie
 • Considerat unul dintre cei mai buni specialisti din tara in augmentarea mamara
 • A operat in clinici de chirurgie plastica din strainatate
 • Tehnica moderna si performanta de augmentare mamara, de introducere a implantului prin axila
 • Medic dedicat, care pune accent pe siguranta pacientului
 • Clinica moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie
Spitalul Pelican
3.500 Euro
 • Tariful interventiei cu Implant mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Specialitati chirurgicale si medicale diverse
 • Serviciu de urgenta
 • Aparatura performanta si moderna
 • Departament de chirurgie plastica
 • Aglomeratie
 • Timp mare de asteptare
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti pune silicoane in Oradea

Iata un clasament din care vei putea decide la ce chirurg plastician sa-ti pui silicoane in Oradea:

1. Dr. Paul Nistor

Dr. Paul Nistor este unul dintre chirurgii plasticieni renumiti, fiind cunoscut atat de catre pacientele care si-au dorit silicoane in Oradea, cat si de persoanele care au efectuat alte interventii estetice. Medicul are o pregătire de peste sase ani la o clinica de prestigiu din Londra – Weymouth si este membru activ in mai multe foruri, printre care Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS) si in Consiliul Medical Britanic, având drept de liberă practică în Marea Britanie. Medicul are experienta vasta in augmentarea mamara cu implanturi de silicon rotunde sau anatomice si poate fi gasit si la clinica Estetica, dar si la Spitalul Pelican.

Pretul pentru o augmentare mamara simpla, fara ridicare, este de 3.500 de euro, iar o mamopexie (ridicarea sanilor) cu implant costa 4.500 de euro.

Numerosi pacienti ai acestui doctor au tinut sa impartaseasca experientele lor placute in clinica acestui medic. Ei spun ca este un adevarat profesionist, care isi incurajeaza si informeaza obiectiv pacientii si realizeaza interventii cu rezultate foarte bune si cu o recuperare usoara. In plus, oradenii mai declara ca in clinica Estetica sunt conditii foarte bune si o atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

La Estetis Clinic esti incurajat sa faci schimbarea pe care ti-o doresti, indiferent ca este vorba despre silicoane sau despre alte interventii. In aceasta clinica activeaza dr. Serban Porumb, medic primar de chirurgie plastica si reparatorie care a efectuat specializarea de sase ani in clinici renumite de chirurgie plastica din SUA si Europa Occidentala, numarandu-se printre laureatii Bursei de Excelenta acordata de Colegiul de Medicina a Spitalelor din Paris. Medicul publica in revistele de specialitate din SUA si Franta, iar in aceste tari sustine si conferinte. Pentru rezultatele remarcabile, si-a castigat dreptul de a opera la Clinique Alphand, prima clinica privata infiintata in Paris. Totodata, dr. Porumb a introdus în Romania tehnica transaxilara endoscopica de marire a sanilor, numita augmentare mamara cu tehnica prin axila, o tehnica avansata si performanta.

Pretul pentru o augmentare mamara cu implanturi porneste de la 4.000 de euro.

Opiniile exprimate de pacienti pe internet in legatura cu acest medic si cu aceasta clinica vin sa certifice faptul ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Oamenii spun ca medicul este foarte devotat, constiincios si atent, lucreaza cu multa grija si pune siguranta pacientului pe primul loc. In plus, oamenii au mai observat si ca profesionistul lucreaza cu aparatura si materiale de top. In ceea ce priveste interventia de marire a sanilor, pacientele sunt foarte multumite, inclusiv de faptul ca nu se observa cicatricile.

3. Spital Pelican

Spitalul Clinic Pelican din Oradea este o alta optiune pe lista de interventii estetice pentru persoanele care vor sa-si puna silicoane. Spitalul asigura consultatii medicale, investigatii de laborator si de imagistica, dispunand si de un serviciu de ambulanta si urgenta non-stop. Blocul operator are mai multe sali de operatie, cu dotari tehnice exceptionale, care sterilizeaza instrumentarul chirurgical sau aerul din sali. Sunt abordate mai multe specialitati chirurgicale, de la ortopedie si urologie, la neurochirurgie, dar, pe langa acestea, sunt si numeroase specialitati medicale. Serviciile de chirurgie plastica sunt realizate de catre dr. Paul Nistor, specializat in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul pentru o marire a sanilor cu implanturi de silicon porneste de la 3.500 de euro.

Cei care au pasit cel putin o data pragul Spitalului Pelican din Oradea au pareri destul de impartite referitor la calitatea serviciilor. Unii spun ca au fost multumiti de interactiunea cu personalul si de modul cum au fost tratati, iar altii declara ca au fost tratati superficial, ca au stat la coada, ca preturile sunt mari sau ca organizarea lasa de dorit.

Concluziile noastre

Femeile din judetul Bihor sau din toata tara care isi doresc sa-si puna silicoane in Oradea, au de unde alege! Aici sunt medici bine pregatiti, cu experienta acumulata in timpul practicii din spitale si clinici din strainatate. Specialistii realizeaza interventiile in deplina siguranta pentru pacienti, prin echipamente si materiale de ultima generatie.