Meniu

Silicoane Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui medic chirurg care sa te ajute sa obtii formele pe care ti le doresti prin intermediul silicoanelor in Timisoara? Ei bine, in acest oras poti gasi multi medici talentati, care isi desfasoara activitatea la clinici bine cunoscute. Experienta pe care au capatat-o de-a lungul activitatii lor ii ajuta sa ofere solutii eficiente pentru ca tu sa fii fericita in privinta corpului tau.

Ramura de chirurgie plastica este atat de dezvoltata in Timisoara, incat exista mai multe clinici pe care le poti vizita pentru o consultatie de specialitate. Tocmai de aceea, ideal este sa-ti faci o idee in legatura cu activitatea lor, inainte de a te lasa pe mainile chirurgilor.

Cat costa sa-ti pui silicoane in Timisoara?

Daca ai vizitat deja cateva clinici de chirurgie plastica, atunci ai observat ca pretul silicoanelor in Timisoara variaza. Tabelul de mai jos cuprinde informatiile necesare pentru a alege serviciile unei clinici care se incadreaza in bugetul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
3.500-4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.500-4.000 Euro
 • Echipamente si sali moderne
 • Medici specialisti
 • Experienta vasta in domeniu
 • Materiale de calitate
 • Garantie pentru proteze
Dr. Levy
4.800 Euro
 • Pret Implant mamar 4.800 Euro
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Numeroase interventii estetice
 • Servicii de calitate
 • Echipa amabila si bine instruita
 • Participare la conferinte internationale
 • Posibilitatea de a plati in rate
Estet Gyn
3.000-5.500 Euro
 • Pret Implant mamar 3.000-5.500 Euro
 • Clinica dotata si utilata
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Atmosfera placuta
Olariu Clinics
4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 4.000 Euro
 • Aparatura de ultima generatie
 • Specialisti cu experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Medcom
4.500 Euro
 • Pret Implant mamar 4.500 Euro
 • Materiale de ultima generatie
 • Medic specialist cu experienta
 • Gama variata de interventii chirurgicale
 • Servicii accesibile in rate
 • Perfectionare continua
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti pune silicoane in Timisoara

La clinicile care ofera interventia de marire a sanilor cu silicoane in Timisoara, preturile nu sunt singurele care difera. Echipamentul, modalitatea in care isi practica meseria chirurgii si experientele traite de alti pacienti, sunt aspecte ce trebuie luate in considerare, indiferent de cat de bine arata tarifele de la o clinica. Topul de mai jos iti vine in ajutor:

1. Brol Medical Center

Persoanele interesate de interventia cu implanturi mamare de silicon in Timisoara, se pot duce la Brol Medical Center, unde isi desfasoara activitatea o echipa cu ampla experienta in domeniu. Spatiul in care se efectueaza interventiile este unul privat, ultramodern, iar dotarile sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale. Centrul pune accent pe confidentialitate, asa ca datele personale de la pacienti nu pot fi divulgate fara un acord scris din partea persoanelor in cauza. O alta prioritate a centrului este informarea corecta a pacientilor. Gama de interventii de remodelare a sanilor este una variata si cuprinde mamopexia, mamoreductia, gigantomastia si marirea impreuna cu ridicarea sanilor prin intermediul protezelor.

Pretul interventiei de marire a sanilor variaza intre 3.500 si 4.000 de euro.

Conform recenziilor acordate Brol Medical Center, exista persoane care apeleaza la serviciile centrului de mai bine de 20 de ani, fiind multumite de rezultatele obtinute de fiecare data. Sentimentele de siguranta si incredere sunt prezente inca de la inceputul interventiei si pana in ziua externarii, ceea ce-i ajuta pe pacienti sa treaca mai usor pentru operatie.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Levy

Pentru a beneficia de o procedura chirurgicala de calitate in ceea ce priveste interventia de marire a sanilor cu silicoane in orasul Timisoara, viitoarele paciente au ca optiune clinica la care isi desfasoara activitatea Dr. Levy. Medicul chirurg si-a perfectionat tehnicile sub indrumarea unor profesionisti in domeniu, atat din Romania, cat si din Israel. In scopul de a fi mereu la curent cu noutatile din domeniu, Dr. Levy participa in mod periodic la conferinte internationale de chirurgie plastica, iar informatiile obtinute sunt folosite pentru a indruma noi medici chirurgi. La clinicile sale se folosesc implanturi B-LITE, care se remarca prin faptul ca sunt singurele implanturi din lume cu 30% mai usoare in greutate decat alte branduri. Se poate opta pentru augmentare mamara cu implant B-LITE, mastopexie cu implant si fara.

Augmentarea mamara cu implant B-LITE costa 4.800 de euro.

Printre cuvintele folosite de utilizatori, in postarile lor, pentru a descrie activitatea Dr. Levy se afla calitatea, transparenta, rabdarea si bunul simt. Explicatiile medicului chirurg sunt detaliate si ii ajuta pe pacienti sa prinda curajul de care au nevoie pentru a trece cu bine peste interventie. Chiar daca preturile sunt mai mari, calitatea isi spune cuvantul.

3. Estet Gyn

La Estet Gyn, pacientele au de ales dintr-o gama variata de silicoane in Timisoara: rotunde sau anatomice, de tip Mentor, Allergan, Polytech sau Motiva. Activitatea clinicii a inceput in anul 2012, iar de atunci, medicii care fac parte din personalul medical, au continuat sa-si perfectioneze tehnicile, in scopul de a-i ajuta pe pacienti sa obtina infatisarea pe care si-au dorit-o dintotdeauna.  Echipa este formata din profesionisti cu experienta in domeniu, precum Dr. Mihail Cojocaru, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Clinica este complet dotata si utilata, ceea ce-i ofera personalului medical posibilitatea de a oferi o gama variata de interventii chirurgicale: augmentare mamara, schimbare de implanturi, mastopexie etc.

Preturile pentru augmentarea mamara cu implanturi pornesc de la 3.000 de Euro si pot ajunge la 5.500 de Euro.

Pacientii care au beneficiat de serviciile clinicii Estet Gyn au doar cuvinte de lauda la adresa activitatii sale. Dupa cum au sesizat chiar ei in recenziile postate, personalul este unul amabil, ceea ce ajuta la crearea unei atmosfere placute, iar locatia este moderna si curata. Nici in timpul perioadei de vindecare nu au intampinat probleme.

4. Olariu Clinics

Tot pentru interventia de marire a sanilor prin intermediul silicoanelor in Timisoara, persoanele interesate se pot duce la clinicile Olariu. In scopul de a-i ajuta pe oameni sa beneficieze de o interventie cat mai potrivita, specialistii din cadrul clinicii ofera consultatie inaintea procedurilor medicale. Personalul de la clinica dispune in egala masura de pregatire academica si de experienta profesionala. In ceea ce priveste interventia de marire a sanilor, orice femeie care isi doreste o imbunatatire a aspectului sau poate fi o candidata ideala. Pe langa aceasta operatie, ele mai au posibilitatea sa beneficieze si de cea de micsorare, reconstructie sau ridicare a sanilor.

Pretul interventiei de marire a sanilor cu implant este de 4.000 de euro.

Pacientii care ajung la clinicile Olariu sunt intampinati de un personal medical amabil, care face tot posibilul sa le ofere o experienta cat mai placuta. Medicii ies in evidenta prin profesionalism si implicare maxima, iar spatiul in care isi desfasoara activitatea are un aspect modern si curat.

5. Medcom

Tot pentru marirea sanilor cu implanturi de silicon in Timisoara, pacientele il pot gasi la Medcom Hospital pe Dr. Raul Chioibas, medic primar in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, care dispune de pregatirea si experienta necesara pentru a efectua o gama variata de interventii. Teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2010 a fost chiar pe tema chirurgiei estetice a sanului. Pentru efectuarea interventiei de marire a sanilor cu silicoane se folosesc in mod exclusiv materiale de ultima generatie. Implanturile sunt personalizate, astfel incat sa se potriveaca la fix nevoilor pacientelor. Dr. Raul Chiobias participa in mod constant la cursuri de specializare la nivel international, pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici chirurgicale.

Costul interventiei de marire a sanilor cu implant mamar este de 4.500 de euro.

Serviciile medicale de calitate de la MEDCOM Hospital sunt oferite de o echipa formata din medici profesionisti, intr-o locatie frumos amenajata. Pacientii sunt atat de multumiti de rezultatele obtinute, incat recomanda clinica tuturor celor care vor sa faca o schimbare in viata lor.

Concluzii

In cele din urma, daca iti doresti sa-ti pui silicoane in Timisoara, atunci ai mai multe clinici si medici din care sa alegi. Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta, medicul chirurg trebuie sa-ti fie alaturi la fiecare pas si sa-ti ofere indicatiile de care ai nevoie, astfel incat rezultatul final sa fie unul pe placul tau.