Meniu

Operatie tunel carpian Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca urmeaza sa iti faci operatie de tunel carpian in Bucuresti si vrei sa gasesti cea mai buna clinica pentru efectuarea acesteia, continua sa citesti articolul pentru a afla mai multe detalii despre unitatile medicale dintre care poti alege.

Sindromul de tunel carpian are drept simptome durerea, amorteala si senzatia de furnicaturi la maini si degete. Persoanele diagnosticate cu aceasta afectiune pot intampina dificultati atunci cand conduc sau cand ridica obiecte, tocmai pentru ca au mana amortita. Medicul neurolog este cel care pune diagnosticul, iar uneori cea mai potrivita metoda de tratament este interventia chirurgicala.

Cele mai bune clinici pentru a face operatie de tunel carpian in Bucuresti

Operatia de tunel carpian se poate face la mai multe clinici din Bucuresti, care sunt alese de numerosi pacienti ce locuiesc in capitala sau in alte zone ale tarii. Tabelul prezentat in continuare sintetizeaza informatii despre clinicile considerate a fi cele mai bune pentru efectuarea acestei operatii si prezinta cateva motive in temeiul carora au fost incluse in acest clasament:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Tunel carpian
Rating
Website
Dr. Daniel Vilcioiu
Clinica-Verificata
420 Euro
 • Pretul operatiei de tunel carpian este 420 Euro
 • Act medical de calitate
 • Explicatii detaliate privind operatia
 • Echipa amabila
 • Conditii excelente in clinica
 • Profesionalism
Clinica ARK
500 Euro
 • Pretul operatiei de tunel carpian porneste de la 500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si grija pentru pacient
 • Curatenie
 • Tarife mai mici decat la alte clinici
Arca Life
500 Euro
 • Pretul operatiei de tunel carpian este 500 Euro
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Medici bine pregatiti
 • Buna comunicare
 • Grija fata de pacient
 • Cativa pacienti considera ca au platit prea mult
Dr. Tarek Nazer
400 Euro
 • Pretul operatiei de tunel carpian este 400 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, empatic si rabdator
 • Explicatii detaliate privind interventia
 • Personal amabil si bine pregatit
Estetica-Med
500-1.000 Euro
 • Pretul operatiei de tunel carpian este situat intre 500-1.000 Euro
 • Servicii de calitate superioara
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Confort
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face operatie de tunel carpian in Bucuresti

Dupa ce medicul neurolog depisteaza sindromul prin teste specifice si recomanda tratamentul chirurgical, urmeaza etapa de alegere a unei clinici in vederea efectuarii operatiei de tunel carpian, care se poate face la numeroase clinici din Bucuresti.

Iata topul celor mai bune clinici din capitala si o prezentare mai complexa a activitatii acestora, precum si a tarifelor pe care le practica:

1. Dr. Daniel Vilcioiu

Pacientii din Bucuresti si de pretutindeni care trebuie sa faca operatie de tunel carpian il pot alege pe dr. Daniel Vilcioiu, care este medic specialist in ortopedie si traumatologie. Are supraspecializare in chirurgia mainii si este doctor in stiinte medicale. Pregatirea si experienta dobandita in timpul anilor de facultate si de rezidentiat au fost consolidate prin numeroasele stagii si cursuri internationale de supraspecializare in chirurgia mainii, desfasurate in tari precum Spania, Germania si Elvetia.  

La Clinica de Chirurgie a Mainii Dr. Vilcioiu, operatia de tunel carpian costa 420 de euro, tarif in care sunt incluse si controalele postoperatorii.

Persoanele care l-au ales pe dr. Vilcioiu pentru efectuarea interventiilor sunt multumite de rezultate, iar cateva dintre acestea si-au exprimat aprecierea prin intermediul unor recenzii postate pe internet. Medicul da dovada de profesionalism si explica in detaliu procedura, oferind indicatii utile si pentru etapa postoperatorie. Intreaga echipa alaturi de care acesta lucreaza este amabila si prietenoasa. Conditiile din clinica sunt foarte bune si pot fi comparate cu cele dintr-un hotel.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniel Vilcioiu
Vezi Pareri

2. Clinica ARK

In Bucuresti, una dintre cele mai bune clinici spre care te poti orienta pentru operatia de tunel carpian este ARK, unde se efectueaza numeroase interventii din sfera chirurgiei plastice si reconstructive. Constiinta profesionala este unul dintre principiile in jurul carora graviteaza activitatea clinicii, unde profeseaza medici cu o experienta de peste 15 ani. Acestia se aliniaza standardelor internationale in privinta serviciilor medicale oferite, din perspectiva calitatii si a caracterului personalizat.  

La aceasta clinica, pretul pentru operatia de tunel carpian porneste de la 500 euro si poate varia in functie de complexitatea cazului si de tipul anesteziei utilizate.

Calitatea serviciilor este reflectata prin parerile pozitive exprimate in mediul online de pacienti. Medicul explica interventia pas cu pas si comunica in permanenta cu pacientul, lucrand cu profesionalism. Sunt apreciate grija acestuia pentru pacienti, empatia si calmitatea sa. Clinica este primitoare si foarte curata, iar tarifele practicate sunt corecte, dar si mai mici decat cele practicate de alte clinici.

3. ArcaLife

Pe lista optiunilor de clinici localizate in Bucuresti unde se face operatie de tunel carpian se afla si ArcaLife. Din perspectiva performantei, este una dintre cele mai bune clinici de tratamente si operatii estetice din tara. In cadrul ei profeseaza o echipa din care fac parte chirurgi esteticieni renumiti datorita experientei si calitatii actului medical pe care il asigura. Acestia si-au consolidat experienta prin practica profesionala desfasurata in strainatate, in tari ca Marea Britanie si Franta, iar in activitatea lor integreaza tehnologii avansate cu ajutorul carora garanteaza reusita interventiilor.

Tariful operatiei este de 500 euro.

Majoritatea pacientilor care si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica se declara multumiti de rezultate si recomanda clinica mai departe. Medicii sunt bine pregatiti si disponibili sa raspunda la toate intrebarile, oferind sfaturi utile. Intregul personal manifesta grija fata de pacient. Exista si cativa pacienti a caror experienta nu a fost cea mai buna, unii dintre ei spunand ca au platit prea mult.

4. Dr. Tarek Nazer

Dr. Tarek Nazer, medic ortopedie si traumatologie, este unul dintre cei mai buni medici din Bucuresti pe care ii poti alege pentru operatia de tunel carpian. Din experienta care se intinde pe parcursul a mai mult de 10 ani, 5 sunt reprezentati de cei in care a practicat ortopedia in Marea Britanie. A lucrat in cele mai mare spitale din Anglia, unde si-a perfectionat cunostintele, publicand ulterior articole care au contribuit la imbunatatirea protocoalelor de tratament in cadrul spitalelor de acolo. Este membru in numeroase societati medicale, printre care si Royal College of Surgeons si European Resuscitation Council.  

Operatia pentru sindrom de tunel carpian costa 400 euro.

Dintre persoanele care au fost tratate de dr. Tarek Nazer, multe au ales sa isi impartaseasca parerile in mediul online, unde au oferit feedback pozitiv. Acestia spun ca serviciile sunt de calitate si il descriu pe medic ca fiind un profesionist. Sunt apreciate empatia si rabdarea acestuia, precum si faptul ca explica interventia chirurgicala intr-o maniera detaliata, oferind toate informatiile necesare. De asemenea, intregul personal este amabil si bine pregatit.

5. Estetica-Med

Estetica-Med este un cabinet de chirurgie estetica din Bucuresti, unde lista de servicii cuprinde numeroase tratamente nechirurgicale si chirurgicale, printre care si operatia de tunel carpian. Aici isi desfasoara activitatea dr. Ivan Vatamanesku, medic primar si doctor in stiinte medicale. Acesta a colaborat cu nume de referinta din domeniul chirurgiei estetice si are peste 16 ani de experienta, mizand pe o pregatire continua si pe integrarea tehnologiilor de varf in activitatea sa.

Operatia de tunel carpian costa intre 500 si 1.000 de euro la aceasta clinica.

Potrivit opiniilor pacientilor, aceasta clinica ofera servicii de calitate superioara. Pacientii apreciaza confortul de care au beneficiat, iar alte aspecte notate pozitiv sunt pregatirea medicala a personalului, amabilitatea, atentia si empatia acestuia. Dr. Ivan este descris ca fiind un profesionist desavarsit, apreciat pentru profesionalismul de care da dovada.

Concluzii

Mai multi medici de renume din Bucuresti includ in lista lor de servicii si operatia de tunel carpian, care trebuie efectuata atunci cand alte metode de tratament nu se dovedesc utile pentru pacientul diagnosticat cu aceasta afectiune.

Pentru a identifica o clinica potrivita pentru tine, aspectele de care trebuie sa tii cont sunt experienta medicului si reputatia acestuia sau a unitatii medicale respective, precum si tarifele practicate. De altfel, atitudinea personalului cantareste la fel de mult atunci cand vine vorba despre servicii medicale.