Meniu

Operatie tunel carpian Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca simti furnicaturi la degetele I-IV de la maini, insotite de dureri, mai ales pe timpul noptii, este posibil sa ai nevoie de o operatie de tunel carpian. In Cluj sunt cateva clinici in care se efectueaza aceasta interventie si le vei putea cunoaste in acest articol.

Aceasta problema, numita sindrom de tunel carpian, poate sa apara din mai multe cauze, printre care se numara si factorii ereditari. Pentru a trata afectiunea, este nevoie sa te adresezi unui chirurg specializat in chirurgia mainii, din Cluj, care va efectua un examen clinic sau examinari paraclinice. Daca se impune tratamentul chirurgical, acesta va necesita si o anumita perioada de spitalizare.

Cat costa o operatie de tunel carpian in Cluj?

Tariful pentru o operatie de tunel carpian in Cluj variaza, in functie de mai multe aspecte si  prezentate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie Tunel carpian
Rating
Website
Dr. Muntean
Clinica-Verificata
500 Euro
 • Pretul unei operatii de Tunel carpian porneste de la 500 de Euro
 • Medic foarte bine pregatit
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Numeroase interventii chirurgicale
 • Tehnici avansate si de ultima ora
Dr. Cojocaru
450 Euro
 • Pretul unei operatii de Tunel carpian porneste de la 450 de Euro
 • Numeroase tratamente si interventii chirurgicale
 • Medic cu experienta
 • Colectiv profesionist si amabil
 • Conditii bune de cazare dupa interventii
Dermavision
500 Euro
 • Pretul unei operatii de Tunel carpian porneste de la 500 de Euro
 • Medici primari si specialisti cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Echipa numeroasa pe partea de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Timpi mari de asteptare
Clinica Venart
450 Euro
 • Pretul unei operatii de Tunel carpian porneste de la 450 de Euro
 • Numeroase servicii medicale
 • Medici cu experienta
 • Tratamente de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Curatenie
MedLife
500 Euro
 • Pretul unei operatii de Tunel carpian porneste de la 500 de Euro
 • Numeroase servicii medicale, gama vasta de specialitati
 • Personal bine pregatit
 • Aparatura de ultima ora
 • Preturi mari
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o operatie de tunel carpian in Cluj

Daca ti s-a recomandat o operatie de tunel carpian in Cluj, iata clinicile si medicii pe care trebuie sa-i ai in vedere:

1. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este cunoscut in Cluj-Napoca. A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Cluj-Napoca  si este medic primar in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva. Experienta acestui medic este una bogata, colaborand cu institutii renumite din tara si din strainatate. Pe langa numeroasele interventii chirurgicale ce se realizeaza in spitalul Humanitas, in care isi desfasoara activitatea, se numara si cea de canal carpian, folosind tehnici avansate si de ultima ora.

Pretul unei astfel de operatii porneste de la 500 de euro.

Opiniile sunt apreciative la adresa acestui medic, pe care multi il considera ca fiind printre cei mai buni din Cluj pe partea de chirurgie estetica sau microchirurgie reconstructiva. Comunicarea deschisa cu pacientii, respectul si experienta sa sunt laudate de cei care au beneficiat de diverse interventii, cu rezultate foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Maximilian Muntean
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Cojocaru

Pentru dr. Radu Cojocaru, estetica este ridicata la rang de arta. Experienta si pregatirea acestui medic, alaturi de colectivul sau profesionist sunt atu-uri care fac diferenta in serviciile de calitate superioara. Gama interventiilor variaza de la chirurgia fetei, la chirurgia sanilor, siluetei sau la procedee estetice minim-invazive, dar si chirurgia mainii, printre care se numara tratarea chirurgicala a sindromului de canal (tunel) carpian.

Pretul unei operatii de tunel carpian la aceasta clinica porneste de la 450 de euro. Pentru a afla tariful exact, este nevoie de o programare la dr. Radu Cojocaru.

Cei care au efectuat diverse tratamente sau interventii chirurgicale la dr. Radu Cojocaru spun ca rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Pe langa interventia in sine, care s-a desfasurat in conditii impecabile, oamenii mai sunt multumiti si de conditiile de cazare de care au beneficiat.  Rabdarea, profesionalismul si siguranta medicului se transmit la pacienti, care se deschid si privesc toata experienta cu optimism.

3. Clinica Dermavision

Clinica Dermavision a aparut in 2010, iar fondatoarea sa este dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog cu numeroase competente in medicina estetica. Sunt numeroase specialitati medicale ce functioneaza in aceasta clinica, printre care se afla: dermatovenerologie, estetica medicala sau chirurgie plastica. In cadrul acestui departament se realizeaza si interventii de chirurgia mainii, prin care se trateaza afectiuni comune, cum ar fi sindromul de canal carpian sau sindromul de tunel cubital, dar si multe alte probleme.

Preturile interventiilor in cazul sindromului de tunel carpian incep de la 500 de euro si se stabilesc de medicul specialist in urma consultatiei.

Clinica Dermavision este bine vazuta de pacienti, acestia spunand ca au avut parte de serviciile unor specialisti dedicati si cu experienta. Tratamentele de ultima generatie, interventiile chirurgicale realizate cu instrumentar si materiale de calitate superioara, precum si profesionalismul personalului sunt aspecte pe care clientii le admira aici. Sunt si persoane nemultumite de experienta traita la aceasta clinica, spunand ca nu se respecta orele de programare, comunicarea cu anumiti medici lasa de dorit sau ca anumite tratamente nu au dat rezultate.

4. Clinica Venart

Clinica Venart si-a inceput activitatea in 2013, din dorinta de a le oferi pacientilor servicii de chirurgie vasculara venoasa in regim ambulator, pe modelul clinicilor moderne din strainatate, in care aceste metode au rezultate remarcabile. Gama de servicii s-a dezvoltat in timp, oferind servicii de chirurgie laparoscopica, minim-invazive si endoscopice pentru diverse specialitati chirurgicale, fara durere sau disconfort. Echipa medicala este una numeroasa, ce activeaza in departamente precum: chirugie generala laparoscopica, chirurgie vasculara, chirurgie ORL, chirurgie plastica, ginecologie, ecografie etc.

In timpul consultatiei se stabileste pretul pentru operatia de tunel carpian, pret care incepe de la 450 de euro.

Printre cele mai intalnite pareri despre Venart este ca aceasta clinica privata din Cluj este foarte atenta la normele de igiena si ca personalul este profesionist si amabil. Oamenii mai apreciaza si dotarile clinicii, precum si tratamentele de ultima generatie. A mai fost punctat in review-uri si faptul ca exista o curatenie impecabila.

5. MedLife

Reteaua de clinici Medlife este prezenta si in Cluj, prin mai multe unitati medicale. Spre exemplu, in Hyperclinica din Cluj-Napoca, marca Medlife, sunt puse la dispozitie numeroase servicii, dintr-o gama vasta de specialitati medicale. Printre acestea se numara si departamentul de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, in care se efectueaza chirurgia mainilor, pentru imbunatatirea fortei, functiei si flexibilitatii. 

Pretul unei consultatii la specializarea chirurgie estetica si reparatorie porneste de la 250 de lei, iar in functie de complexitate se va stabili si un tarif exact pentru operatie de tunel carpian in Cluj, la Hiperclinica Medlife, preturile incepand de la 500 de euro.

Parerile sunt impartite in legatura cu acest centru medical. Unii spun ca au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului bine pregatit si profesionist si ca rezultatele tratamentelor si interventiilor au fost cele dorite. Alte persoane spun ca au fost consultate cu superficialitate, ca serviciile sunt prea scumpe pentru ceea ce ofera sau ca timpii de asteptare sunt mari.

Concluziile noastre

Pentru o operatie de tunel carpian in Cluj, te poti programa la oricare dintre clinicile amintite in acest articol. In cadrul consultatiei, medicul specialist stabileste si un tarif pentru aceasta interventie si iti va spune cu exactitate in ce consta si ce trebuie sa faci postinterventie.  

Avantajul este ca in Cluj-Napoca sunt medici chirurgi foarte buni, unii dintre ei formati in clinici universitare din strainatate, care te pot ajuta sa scapi de amorteli si furnicaturi la anumite degete de la mana sau de simptome mai severe ale sindromului de tunel carpian, cum ar fi neindemanare sau atrofia unor muschi.