Meniu

Operatie tunel carpian Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat vreodata cu senzatia de amorteala la nivelul degetelor sau cu o slabiciune la nivelul mainii care tot persista in ultima vreme si suspectezi ca ar fi vorba de sindromul de tunel carpian? In Timisoara, exista cateva clinici catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa soliciti parerea unui medic specialist. De obicei, diagnosticul este sustinut de investigatii de specialitate, prin intermediul carora medicul stabileste concret daca suferi sau nu de acest sindrom. In unele clinici, se efectueaza injectarea ghidata cu cristale, procedura cunoscuta sub denumirea de Test Block. In cazul in care dupa injectare nu mai experimentezi niciun simptom neplacut la nivelul mainii, inseamna ca suferi de aceasta afectiune. Daca ai fost diagnosticat de curand cu sindromul de tunel carpian, cel mai bine ar fi sa tii cont de indicatiile medicului specialist.

Citeste mai departe si descopera care sunt cele trei clinici din Timisoara catre care iti poti indrepta atentia pentru a afla daca suferi de aceasta problema de sanatate, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator. Afla, de asemenea, care este pretul tratamentului chirurgical.

Cat costa interventia chirurgicala pentru sindromul de tunel carpian in Timisoara?

Daca vrei sa fii la curent cu preturile practicate pentru operatia sindromului de tunel carpian in Timisoara, te invitam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos. Afla, de asemenea, si care sunt denumirile clinicilor din oras la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie tunel carpian
Rating
Website
Dr. Gyebnar
Clinica-Verificata
4.000 Ron
 • Pretul Operatiei de tunel carpian porneste de la 4.000 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Solutii personalizate
 • Atitudine amabila
 • Implicate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Tratament eficient
 • Rezultate excelente
 • Recuperare rapida
Clinica Casa Austria
5.000 Ron
 • Pretul Operatiei de tunel carpian este 5.000 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Medcom
5.500 Ron
 • Pretul Operatiei de tunel carpian este 5.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Implicare si pasiune
 • Profesionalism
 • Rezultate excelente
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie exemplara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in operatia sindromului de tunel carpian in Timisoara

Stim cat de important este pentru tine sa mergi la un cabinet de incredere, unde sa beneficiezi de servicii de calitate, asa ca te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt clinicile din Timisoara la care te poti adresa pentru operatia sindromului de tunel carpian. Iata tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Dr. Vladislav Gyebnar

Cabinetul Dr. Vladislav Gyebnar, din Timisoara se adreseaza pacientilor care au nevoie de ajutorul unui medic chirurg pentru tratamentul chirurgical al sindromului de tunel carpian. Dr. Vladislav Gyebnar este fondatorul Vitta Clinic si medic primar in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, specializat in chirurgia mainii, doctor in stiinte medicale care isi desfasoara activitatea alaturi de o echipa profesionista. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara in 1999, a fost medic rezident in Clinica de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, Timisoara, devenind ulterior medic specialist, iar apoi, medic primar. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, reusitele interventiilor chirurgicale sunt garantate. 

Pretul pentru tratamentul chirurgical al sindromului de tunel carpian este intre 4.000 lei si 5.500 lei, in functie de severitate. Inainte de toate trebuie sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care costa 300 lei, iar pachetul format din consultatie si investigatii EMG pentru ambele maini variaza intre 800 si 900 lei.

Chirurgul plastician este apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le desfasoara, comunicand eficient cu pacientii si asigurand solutii personalizate, indiferent cat de complexa sau dificila este problema pe care o intampina. Medicul are o atitudine amabila, da dovada de implicare, profesionalism, o buna pregatire in domeniu si se asigura ca fiecare persoana primeste tratamentul corespunzator. Rezultatele dobandite in urma interventiei chirurgicale sunt intotdeauna excelente, iar recuperarea este rapida.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vladislav Gyebnar
Vezi Pareri

2. Clinica Casa Austria

Clinica Casa Austria din Timisoara este locul potrivit catre care sa iti indrepti atentia daca vrei sa beneficiezi de tratamentul chirurgical al sindromului de tunel carpian. Unitatea medicala si-a inceput propriu-zis activitatea in anul 1987, avand ca ocupatie principala chirurgia plastica. A fost fondata de prof. dr. Tiberiu Bratu, la parterul cladirii principale a Spitalului Judetean din Timisoara, urmand ca in 2003 sa se desfasoare in cladirea Casa Austria la initiativa Profesorului Johannes Poigenfurst din Viena. Echipa este formata din medici primari si specialisti in chirurgie plastica, competenta in stabilirea unui diagnostic corect cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie.

Pretul pentru tratamentul chirurgical al sindromului de tunel carpian este de 5.000 lei. Inainte de a recurge la procedura, trebuie sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, care costa 250 lei, si in cadrul careia vei primi un diagnostic precis. 

Amabilitatea, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile de care echipa de medici da dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Doctorii au competenta de a stabili un tratament personalizat in functie de necesitatile pacientului, astfel incat procesul de vindecare sa fie unul sigur. De mentionat ca atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila. Cu toate acestea, nu se tine cont de programari. 

3. Clinica Medcom

Clinica Medcom este o unitate multidisciplinara din Timisoara unde poti beneficia de interventia curativa a sindromului de tunel carpian. Unitatea medicala a fost infiintata de dr. Raul Chioibas, medic primar in chirurgie plastica reconstructiva si estetica, doctor in stiinte medicale, avand o teza de doctorat sustinuta in anul 2010 pe tema chirurgiei estetice a sanului. Echipa pluridisciplinara de medici, care a absolvit universitati de prestigiu si care a participat la numeroase congrese, conferinte si cursuri de perfectionare, are competenta de a stabili un diagnostic precis cu ajutorul aparaturilor performante care se afla in cadrul clinicii. Acestia sunt specializati in chirurgie estetica, tratamente estetice noninvazive, dermato-venerologie, chirurgie plastica reconstructiva (chirurgia mainii, chirurgia nervului periferic, chirurgia tumorilor segmentare), chirurgie vasculara, chirurgie generala, neurochirurgie, ortopedie, ginecologie-obstetrica, ecografie-imagistica medicala. 

Pretul pentru tratarea sindromului de tunel carpian este de 5.500 lei. Pentru o consultatie de specialitate, in care medicul stabileste concret diagnosticul si care sunt urmatorii pasi pentru realizarea operatiei, se achita un pret de 300 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile de calitate pe care le asigura tuturor pacientilor. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, implicare, pasiune si profesionalism in desfasurarea interventiilor chirurgicale, rezultatele obtinute fiind de fiecare data excelente. De mentionat ca unitatea medicala este amenajata placut, atmosfera este primitoare, iar curatenia exemplara.

Concluzii

Vrei sa soliciti parerea medicului chirurg cu privire la posibilitatea de a te confrunta cu sindromul de tunel carpian? In Timisoara, cele trei clinici pe care ti le-am prezentat anterior sunt unele dintre cele mai apreciate optiuni la care poti apela atat pentru a primi un diagnostic corect, dar si tratamentul corespunzator.