Meniu

Albire dinti Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oricine isi doreste un zambet frumos si stralucitor, insa contactul cu diferite alimente si chiar factorii ereditari fac ca uneori dintii sa se ingalbeneasca si atunci este nevoie de o interventie profesionala de albire dinti. In Craiova, aceasta se poate realiza la una dintre clinicile dentare de prestigiu, iar rezultatele dorite de client nu vor intarzia sa apara.

Procedura de albire a dintilor este nedureroasa, si efectuarea ei de catre un profesionist la un cabinet dentar din Craiova nu implica riscuri pentru sanatatea orala.

Unde poti face albire dinti in Craiova?

Experienta dentistului, substantele folosite si eficienta procedurii sunt cateva dintre aspectele pe care clientii le iau in considerare atunci cand aleg un cabinet stomatologic sau de estetica dentara, pentru albire dinti in Craiova. Clinicile din tabelul de mai jos si-au dovedit atuurile care fac sigura si lipsita de riscuri procedura albirii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Albire dinti
Rating
Website
Programare Online
Dent Priority
1 Clinica-Verificata
1.250 Ron
  • Pretul pentru un tratament de Albire a dintilor porneste de la 1.250 Ron
  • Act stomatologic ireprosabil
  • Atmosfera primitoare
  • Servicii premium
  • Tratament personalizat
  • Echipamente de ultima generatie
  • Albire ireprosabila a dintilor
  • Curatenie impecabila
Clinica Zambetul
2
1.000 Ron
  • Pretul pentru un tratament de Albire a dintilor porneste de la 1.000 Ron
  • Prestatie excelenta
  • Medici cu experienta si amabili
  • Aparatura performanta
  • Atmosfera destinsa
CriniDent
3
1.200 Ron
  • Pret Albire dinti 1.200 Ron
  • Clinica moderna si bine dotata
  • Servicii de nota 10
  • Buna comunicare doctor-pacient
  • Interventii fara durere
  • Rabdarea si blandetea medicilor
  • Punctualitate in respectarea programarilor
Dent Estet
1.850 Ron
  • Pretul pentru un tratament de Albire a dintilor porneste de la 1.850 Ron
  • Servicii la superlativ
  • Profesionalism
  • Tratamente complexe incununate de succes
  • Echipament ultra-modern
  • Atmosfera primitoare
Dental 32
1.000 Ron
  • Pretul pentru un tratament de Albire a dintilor porneste de la 1.000 Ron
  • Profesionalismul medicilor
  • Amabilitatea intregului personal
  • Materiale de buna calitate
  • Pacientii sunt abordati cu rabdare si empatie
  • Curatenia impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti beneficia de albire dinti in Craiova

Poti obtine nuanta dorita de alb fara eforturi, fara produse ineficiente achizitionate si folosite acasa, alegand unul dintre cabinetele stomatologice din clasamentul urmator.

1. Dent Priority

O clinica stomatologica de incredere la care poti apela cu incredere in Craiova este Dent Priority pentru procedura de albire a dintilor. Unitatea medicala a fost infiintata la initiativa dr. Radu Anghelina, medic specialist in protetica dentara, in anul 1995, din dorinta de a le asigura pacientilor sansa de a fi tratati corect, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta. Multumita lampii Philips Zoom, o tehnologie de ultima ora, efectele incep sa fie vizibile dupa doar 90 de minute, fara durere si disconfort. Pentru ca se folosesc aparaturi de ultima generatie, rezultatele au o durabilitate generoasa, fiind resimtite 1-3 ani de la aplicarea tratamentului. Poti opta si pentru albirea profesionala cu laser EPIC™ BIOLASE, cu ajutorul caruia rezultatele dorite se obtin in doar 20 de minute. Echipa medicala este intotdeauna atenta la necesitatile pacientilor, asigurand tratamente personalizate, astfel incat rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor.

Pretul pentru o albire profesionala porneste de la 1.250 lei (lampa Philips Zoom) si ajunge la 1.500 lei (laser Epic Biolase).

Echipa de medici dentisti prioritizeaza sanatatea orala a pacientilor, asigurand de fiecare data un act stomatologic ireprosabil, o atmosfera primitoare si servicii premium atent personalizate in functie de necesitatile fiecaruia. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, procedura de albire a dintilor este de fiecare data ireprosabila, rezultatele obtinute fiind excelente. De asemenea, a mai fost apreciata si curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Priority
Vezi Pareri

2. Clinica Zambetul

Clinica Zambetul din Craiova promoveaza atat un zambet sanatos, cat si frumos, prin servicii de medicina dentara si de estetica dentara, printre care si albire dinti. Cabinetul se recomanda prin profesionalism, calitate, aparatura moderna si posibilitatea achitarii in rate a procedurilor.

Tarifele clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru albirea dintilor, se percepe un pret de 1000 lei.

Clientii care au beneficiat de serviciile acestui cabinet stomatologic din Craiova considera ca este cea mai buna clinica din oras, cu o prestatie excelenta, medici pregatiti si profesionisti, intreg personalul amabil. De asemenea, se spune ca experienta la dentist a fost placuta, ca se comunica transparent pretul si atmosfera este destinsa. Multe dintre recenziile care au dus la scorul de 5 stele din 5 amintesc si de aparatura performanta.

3. CriniDent

Procedura profesionala de albire dinti poate fi realizata in Craiova si la CriniDent, o clinica recomandata de experienta de peste 20 de ani in servicii stomatologice, infiintata de dr. Cristiana Nicolae. Grija pentru pacient si actul medical performant face ca la acest cabinet sa se investeasca in permanenta in aparatura si materiale de ultima generatie, precum si in pregatirea profesionala a medicilor, asistentelor si personalului administrativ.

Preturile practicate aici sunt afisate pe site-ul clinicii. Albirea profesionala a dintilor costa 1000 lei.

Rating-ul acestei clinici este de 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Pacientii consemneaza dedicarea si profesionalismul personalului medical, serviciile de nota 10, o buna comunicare pacient-doctor, punctualitatea in respectarea programarilor. De asemenea, se amintesc aspecte precum lipsa de durere in executarea interventiilor, rabdarea si blandetea medicilor.

4. Dent Estet

Clinica Dent Estet din Craiova este locul potrivit unde se poate face albire dinti. Este parte a unei vaste retele de medicina dentara din Romania. Centrul din Craiova are peste 23 de ani de experienta, timp in care aproape 150.000 de pacienti au fost consultati si tratati, in ramuri ale stomatologiei precum: implantologie, parodontologie, endodontie, ortodontie si estetica dentara.

Tarifele Dent Estet pot fi verificate pentru fiecare oras in parte cu ajutorul unui calculator de pret. Pentru o albire dentara se va plati suma de 1300 lei.

Clientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici din Craiova. Ei vorbesc despre servicii la superlativ, profesionalism, tratamente complexe incununate de succes, echipament ultra-modern. De asemenea, opiniile consemneaza aspectul placut si atmosfera primitoare a acestui cabinet.

5. Dental 32

Proceduri de albire dinti incununate de succes se pot realiza si la Clinica Dental 32 din Craiova, infiintata cu scopul de a oferi pacientilor un spatiu relaxant si confortabil, unde teama de medicul stomatolog dispare. Cele doua cabinete din cadrul Dental 32 trateaza atat problemele adultilor, cat si pe ale copiilor, cu tehnologie moderna si medici aflati intr-o continua formare profesionala.

Tarifele sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o albire profesionala a dintilor, clientul va plati suma de 850 de lei.

Din putinele recenzii lasate la aceasta clinica reiese ca pacientii sunt in general multumiti de serviciile prestate aici. Ei scriu despre profesionalismul medicilor, de amabilitatea intregului personal, de rabdarea si empatia cu care abordeaza pacientii de orice varsta si de curatenia impecabila.

Concluzii

Pentru rezultate impecabile si servicii ireprosabile, locuitorii judetului Dolj pot alege albire dinti in Craiova la una dintre clinicile stomatologice si de estetica dentara din clasamentul de mai sus. Efectuata corect, de personal calificat, cu tehnologie moderna, albirea dentara profesionala este un tratament neinvaziv, nedureros, care nu presupune riscuri asupra dintilor si care garanteaza zambetul stralucitor pe care oricine il viseaza.