Meniu

Chirurgie cardiovasculara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre specialitatile medicale care salveaza vieti este chirurgia cardiovasculara. In Cluj, exista mai multe clinici care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul chirurgical al afectiunilor din sfera cardiovasculara, fie ca sunt congenitale, dobandite, afectiuni ale vascularizatiei cordului, disectii sau ocluzii ale trunchiurilor cranio-braheo-cefalice, ale venelor, arterelor, limfaticelor sau anevrisme.

Prin chirurgia cardiovasculara se trateaza complicatiile bolilor cardiace ischemice, se face corectia afectiunilor congenitale ale inimii si se trateaza bolile cardiace valvulare. Chirurgii vasculari din Cluj sunt recunoscuti in Romania pentru interventiile realizate in cele mai bune conditii.

Top clinici din Cluj cu departamente de chirurgie cardiovasculara

O interventie de chirurgie cardiovasculara, in Cluj si in toata lumea, este o operatie de maxima importanta, de ale carei rezultate depinde, de foarte multe ori, viata pacientului. Alege o clinica buna si un medic chirurg recunoscut pentru activitatea sa dintre clinicile de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Institutul Inimii
Clinica-Verificata
150-200 Ron
 • Pret Consultatie 150-200 Ron
 • Cinica de referinta in Romania in chirurgia cardiovasculara
 • Tratamente neinvazive, invazive si chirurgicale pentru toata patologia cardiovasculara
 • Tehnici foarte avansate de interventie
 • Serviciu de urgenta cardiaca, pe 6 linii de garda
 • Baza de invatamant a UMF Cluj
 • Nu se respecta programarile
Union Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Focus centrat pe pacient
 • Tehnici si aparaturi medicale de top
 • Curatenie si atmosfera primitoare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Regina Maria
285 Ron
 • Pret Consultatie 285 Ron
 • Cadre medicale bine pregatite si cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Numeroase servicii de cardiologie
 • Unii spun ca raportul calitate-pret nu este unul avantajos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Chirurgia cardiovasculara din Cluj, foarte populara in Romania

Chirurgia cardiovasculara este un domeniu provocator, care necesita pricepere, stapanire de sine si o pregatire solida. In clinicile din Cluj, chirurgia cardiovasculara este reprezentata la cel mai inalt nivel, prin medicii chirurgi cu experienta bogata, ce folosesc materiale si instrumente de ultima generatie pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Iata 3 clinici de top din Cluj, unde se pot face interventii cardiovasculare:

1. Institutul Inimii Niculae Stancioiu

Institutul Inimii este un nume de referinta in chirurgia cardiovasculara din Cluj. S-a dezvoltat in anii `90, pornind de la Clinica de Cardiologie ce activase cu un deceniu inainte, din initiativa si eforturile regretatului profesor doctor Niculae Stancioiu. In timp, institutul a tot progresat, iar la momentul actual are capacitatea de a diagnostica si trata neinvaziv, invaziv si chirurgical toata patologia cardiovasculara, cu ajutorul celor mai avansate tehnici de interventie. Totodata, institutul este recunoscut si pentru urgenta cardiaca, desfasurata pe 6 linii de garda, dar si pentru faptul ca este baza de invatamant a Universitatii de Medicina din Cluj.

Pretul pentru o consultatie este cuprins intre 150-200 de lei. In sectia de chirurgie cardiovasculara se trateaza chirurgical afectiunile vasculare, cardiace si toracice, atat la adulti, cat si la copii. De asemenea, este asigurat tratamentul chirurgical de urgenta.

Majoritatea pacientilor care au fost tratati sau operati la Institutul Inimii s-au declarat multumiti de modul cum a decurs experienta lor cu aceasta institutie medicala. Cuvintele de recunostinta curg in parerile exprimate pe internet de catre pacienti. Sunt insa si persoane care reclama lipsa de profesionalism a unor medici, dar si probleme legate de nerespectarea programarilor sau de functionarea serviciului telefonic de relatii cu clientii.

Vezi parerile pacientilor despre Institutul Inimii Niculae Stancioiu
Vezi Pareri

2. Union Medical

Clinica a fost infiintata in 2012 si a mizat pe deschiderea continua catre progres medical si inovatie, prin cadre medicale pasionate de ceea ce fac. Pacientii se afla in centrul preocuparilor echipei Union Medical, oferindu-li-se acces la servicii medicale profesioniste, in care sunt integrate tehnici si aparaturi medicale de top.

Pretul unei consultatii este de 150 de lei. In cabinetul de cardiologie de la aceasta clinica profeseaza medici care au competenta si in ecocardiografia generala. In cadrul clinicii sunt oferite urmatoarele servicii: consultatii cu EKG, controale, ecocardiografii, montare holter EKG si holter TA, precum si teste de efort.

Chiar daca in general parerile in legatura cu aceasta clinica sunt unele care subliniaza calitatea serviciilor, sunt si clienti care isi doresc ca personalul sa mai lucreze la capitolul profesionalism. Sunt apreciate in special curatenia si atmosfera primitoare, dar si faptul ca Union este o clinica moderna, cu un personal amabil si dedicat. La polul opus, sunt „taxate” de catre oameni lipsa de amabilitate a personalului de la receptie si faptul ca unele cadre medicale nu trateaza cu respect unii pacienti.

3. Regina Maria

Clinicile Regina Maria reprezinta un etalon in medicina privata din Romania, prin cadrele medicale foarte bine pregatite si cu experienta vasta in sfera de activitate, dar si datorita conditiilor oferite. In Cluj, sunt 3 policlinici, un centru de medicina muncii si un spital privat Regina Maria.

Pretul unei consultatii la Regina Maria Cluj este de 285 de lei. Printre serviciile puse la dispozitie in cabinetele de cardiologie se numara: consultatii, adeverinte medicale, consult in urgenta, ecografie de cord si Doppler color, EKG cu interpretare, EKG traseu, interpretare analize, injectie IM/SC, interpretare holter EKG/TA, test de efort, Tilt test.

Din parerile exprimate de persoanele care au beneficiat de serviciile medicale de la Regina Maria Cluj reiese ca sunt apreciate in mod special conditiile din polilinici. Oamenii apreciaza, de asemenea, buna pregatire si profesionalismul medicilor. Unii pacienti spun insa ca sunt nemultumiti de modul cum au fost tratati si de faptul ca preturile serviciilor medicale sunt in unele cazuri foarte mari, raportat la ce ofera.

Concluziile noastre

Pentru a te asigura ca ai parte de cele mai bune servicii de chirurgie cardiovasculara din Cluj, este necesar sa cauti informatii despre clinicile din acest judet si despre cei mai buni chirurgi. Interventiile din acest domeniu sunt unele dificile, ce trebuie efectuate in cele mai bune conditii, astfel ca decizia trebuie luata dupa o documentare amanuntita.