Meniu

Implant dentar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai pierdut unul sau mai multi dinti si vrei sa iti pui implant dentar in Craiova? Din acest articol, vei putea afla care sunt cele mai bune clinici stomatologice unde poti beneficia de acest tratament avansat de reconstructie a danturii si care sunt preturile pentru un implant.

Implanturile dentare sunt considerate a fi cea mai avansata solutie de inlocuire a dintilor pierduti, deoarece ajuta la redobandirea completa a functiei masticatorii si au un aspect natural. Acestea sunt personalizate astfel incat sa se integreze perfect printre dintii vecini si sa nu poata fi diferentiate.

Unde iti poti pune implant dentar in Craiova

Din motive ce tin de functionalitatea si estetica danturii, multi pacienti din Craiova aleg sa isi puna implanturi dentare dupa pierderea unui dinte natural. Daca te numeri printre acestia si vrei sa identifici o clinica stomatologica unde sa obtii rezultate pe masura asteptarilor, poti folosi urmatorul tabel ca punct de plecare. Acesta surprinde numele celor mai bune clinici dentare si cateva informatii utile despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Programare Online
Dent Priority
1 Clinica-Verificata
2.000-4.000 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 2.000-4.000 Ron
 • Clinica la standarde internationale
 • Locatie centrala
 • Servicii de calitate
 • Mediu placut si primitor
 • Medici profesionisti si implicati
 • Personal amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rezultate excelente ale tratamentelor
Clinica Zambetul
2
2.000-2.500 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 2.000-2.500 Ron
 • Calitate excelenta a serviciilor
 • Personal amabil
 • Comunicare medic-pacient foarte buna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi rezonabile
CriniDent
3
1.988-2.485 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 1.988-2.485 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Preturi accesibile
 • Clinica bine organizata
 • Medici cu experienta
 • Comunicare buna medic-pacient
Dent Estet
3.875-5.267 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 3.875-5.267 Ron
 • Tratamente stomatologice de inalta calitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie si aparatura de ultima generatie
 • Proceduri moderne
Dinti Fericiti
2.235-2.733 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 2.235-2.733 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie si amabilitate
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
Dental 32
2.000-2.500 Ron
 • Pretul pentru un Implant dentar variaza intre 2.000-2.500 Ron
 • Tratamente calitative
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica pentru implant dentar in Craiova

Locuitorii orasului Craiova se bucura de o diversitate remarcabila de clinici stomatologice, in cadrul carora se pun si implanturi dentare. Fiind un tratament mai complex, necesita expertiza unor medici specializati in implantologie dentara, care folosesc tehnici moderne si sunt la curent cu ultimele noutati din domeniu.

Exista suficienti medici care pun implanturi dentare in Craiova si care sunt renumiti pentru succesul tratamentelor. Iata care sunt clinicile unde ii poti gasi si in cadrul carora se pune accent deosebit pe calitatea actului medical stomatologic:

1. Dent Priority

Clinica Dent Priority din Craiova, infiintata in anul 1995 de catre dr. Radu Anghelina, se adreseaza pacientilor cu o gama diversificata de servici: pedodontie, proteze dentare, implant dentar, coroane dentare, fatete dentare, albire dentara, estetica dentara, endodontie, parodontologie, profilaxie dentara, restaurari protetice si ortodontie. Implanturile dentare se realizeaza aici cu tehnologie de ultima generatie si implica parcurgerea unor etape bine determinate, incepand cu o consultatie, urmata de planificarea detaliata a procedurii si lucrarilor necesare, dupa care se trece la interventia chirurgicala de inserare a implantului. Tipurile de implant dentar includ implant dentar Osstem, implant dentar Bredent, implant dentar Straumann, implant dentar Nobel Biocare, implant dentar Alpha Bio, Mis, Adin. La cabinetul specializat, poti conta pe experienta dr. Cicerone Radulescu, medic specialist chirurgie oro-maxilo faciala si implantologie digitala. Brandul de servicii stomatologice Dent Priority, care a efectuat pentru prima oara in Oltenia lucrari dentare din portelan, s-a extins astazi si dispune de clinici dentare si in Bailesti, Caracal si Slatina.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru un implant dentar, tarifele se situeaza in intervalul 2000 – 4000 de lei, in functie de tipul de implant utilizat.

Pacientii considera ca Dent Priority este o clinica la standarde internationale, amplasata intr-o locatie centrala, cu servicii de calitate, un mediu placut si primitor, personal amabil, medici profesionisti si implicati, aparatura de ultima generatie. Persoanele care au lasat recenzii pentru cabinetele dentare de aici mentioneaza ca au beneficiat de rezultate excelente ale tratamentelor.

Vezi parerile pacientilor despre Dent Priority
Vezi Pareri

2. Clinica Zambetul

Clasamentul celor mai bune clinici dentare din Craiova pe care le poti alege pentru implanturi dentare incepe cu o locatie al carei nume este sugestiv, anume Clinica Zambetul. Sunt oferite servicii stomatologice variate, din mai multe ramuri ale medicinei dentare. In cadrul acestei clinici, medicii cu pregatire complexa pun pe primul loc o experienta confortabila a pacientului, obiectiv bifat cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie.

Pretul unui implant dentar este de 2.000 sau 2.500 lei, in functie de brand.

Clinica este foarte apreciata de pacientii din Craiova, lucru dovedit de numeroasele recenzii pozitive si cuvinte de lauda exprimate in mediul online de catre cei care i-au trecut pragul. Calitatea serviciilor este excelenta, iar mediul din clinica este unul placut. Personalul de la clinica este amabil si comunica eficient cu pacientii, iar medicii sunt bine pregatiti, rabdatori, atenti si explica toate procedurile pe inteles. Standardele inalte ale clinicii sunt sustinute de aparatura moderna, de ultima generatie. Curatenia este exemplara si preturile rezonabile.

3. CriniDent

Infiintata in 2000, clinica stomatologica CriniDent este una dintre optiunile de top ale persoanelor din Craiova ce intentioneaza sa isi puna implanturi dentare. Activitatea clinicii acopera mai multe arii stomatologice, serviciile fiind puse la dispozitia pacientilor de personal specializat. Calitatea actului medical este consolidata de investitiile constante in aparatura moderna, cu ajutorul careia tratamentele sunt nedureroase si mai rapide. Dr. Cristian Nicolae, unul dintre fondatori, este certificat John Maxwell Team USA si pune accent pe ingrijire de calitate inclusiv in perioada postinterventie.

Pretul unui implant dentar variaza intre 1.988 si 2.485 lei.

Feedback-ul din partea pacientilor este mai mult decat pozitiv, acestia spunand ca serviciile sunt de inalta calitate. Preturile sunt accesibile, clinica este bine organizata, programarile se respecta, iar atmosfera este placuta si relaxanta. Personalul medical este foarte apreciat, pe fondul unor calitati precum experienta, rabdarea, amabilitatea, punctualitatea si buna coordonare. Comunicarea medic-pacient este foarte buna, fiind oferite raspunsuri la toate intrebarile.

4. Dent Estet

Daca locuiesti in Craiova si iti doresti implanturi dentare de calitate superioara, una dintre clinicile dentare pe care le poti alege este Dent Estet. Din grupul Dent Estet fac parte mai multe clinici stomatologice, localizate in orase mari din Romania, in cadrul carora se ofera servicii medicale stomatologice premium ce se ridica la standarde internationale. Echipa supraspecializata si multidisciplinara asigura o calitate superioara a tratamentelor si se axeaza pe inovatie continua, folosind tehnologii high-end pentru diagnostic si tratament.

In functie de model si brand, pretul unui implant dentar variaza intre 3.875 si 5.267 lei.

Parerile venite din partea pacientilor sunt pozitive, acestia mentionand foarte multe avantaje de care au beneficiat la clinica. Medicii sunt atenti la nevoile pacientului si ii ofera solutii potrivite din punct de vedere medical si financiar, remarcandu-se prin calitati ca profesionalismul, amabilitatea si empatia. Clinica este curata si dotata cu aparatura de ultima generatie, iar atmosfera este placuta. Procedurile sunt moderne si planurile de tratament detaliate.

5. Dinti Fericiti

In Craiova, un cabinet stomatologic potrivit pentru tratamentul cu implanturi dentare este Dinti Fericiti. Sunt oferite servicii complexe si proceduri restaurative de inalta calitate de catre o echipa de profesionisti. Calitatea tratamentelor este garantata de pregatirea complexa a medicilor stomatologi, precum si de folosirea unor echipamente performante. Activitatea cabinetului cuprinde mai multe ramuri ale medicinei dentare, astfel incat pacientii sa beneficieze de solutii pentru orice probleme de natura stomatologica.  

La aceasta clinica, tariful pentru un implant dentar variaza intre 2.235 si 2.733 de lei.

Majoritatea pacientilor spun ca au avut o experienta placuta si ca au beneficiat de servicii de calitate. Medicii sunt profesionisti, atenti, calmi si amabili. Atmosfera din cabinet este placuta si aparatura moderna.

6. Dental 32

O clinica preferata de multi pacienti din Craiova pentru implanturi dentare si pentru alte tratamente stomatologice este si Dental 32. Aceasta a fost infiintata cu scopul de a oferi servicii de inalta calitate si o gama completa de proceduri stomatologice. Clinica este formata din 2 cabinete dentare, dintre care unul pentru adulti si unul dedicat copiilor. Personalul este alcatuit din medici cu pregatire vasta in domeniu si care se afla intr-o dezvoltare continua, fiind interesati de ultimele tehnologii si de tratamente moderne.

Implantul dentar are un tarif cuprins intre 2.000 si 2.500 de lei la acest cabinet stomatologic.

Personalul din aceasta clinica este apreciat de pacienti pentru amabilitate si profesionalism, asa cum reiese din feedback-ul exprimat pe internet. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia.

Concluzii

Implanturile dentare constituie o solutie moderna si implica o procedura nedureroasa pentru inlocuirea dintilor pierduti, iar medicii stomatologi din Craiova au adoptat cele mai noi tehnici de tratament pentru a asigura confort in timpul procedurii chirurgicale.

Avantajele principale pe care le ofera tratamentul cu implanturi dentare sunt rezistenta, aspectul natural si redarea functiilor danturii, care se pierd treptat atunci cand unul sau mai multi dinti cad.