Meniu

Ortodontie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru persoanele care vor sa-si alinieze perfect dintii, exista optiunea tratamentelor de ortodontie in Craiova. In acest oras sunt clinici moderne, dotate cu aparatura si tehnologie noua si in care isi desfasoara activitatea medici cu o pregatire solida in domeniu.

Tratamentele ortodontice nu vizeaza doar aspectul estetic, ci merg mai departe de atat, contribuind la prevenirea unor boli grave, Dintii strambi, inghesuiti sau care nu sunt aliniati corect prezinta un risc mai crescut de a dezvolta carii, se pierd mai devreme din acest motiv si supun muschii masticatori la un efort mai mare, ceea ce duce la dureri de cap, de gat, umeri si coloana sau la disfunctia articulatiei temporo-mandibulare. Mergi, asadar, la un ortodont din Craiova pentru a beneficia de un tratament de specialitate!

Cat costa o prima consultatie la un medic specializat in ortodontie, din Craiova

Pentru o consultatie de ortodontie, in Craiova sunt percepute tarife diferite, in functie de clinica, de medic si de multe alte aspecte. In tabelul acesta poti vedea care sunt preturile principalelor clinici, in privinta acestui serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Zambetul
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Tratamentele ortodontice se realizeaza cu aparate dentare de diverse tipuri
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal profesionist si amabil
 • Numeroase recenzii pozitive in mediul online
CriniDent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Servicii de diagnostic si tratament stomatologic
 • Diverse tratamente ortodontice
 • Ambianta placuta si primitoare
 • Se respecta programarile
Dent Estet
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • 12 cabinete modere: 4 pentru copii si 8 pentru adulti
 • Echipamente si tehnologii de ultima ora
 • Echipa multidisciplinara de medici
 • Personal bine instruit, cu focus pe pacient
 • Solutii de diagnostic si tratament personalizate
Dent Priority
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice premium pentru persoane fizice si companii
 • Tratamente ortodontice de diverse tipuri
 • Echipa amabila si profesionista
 • Medici cu experienta
 • Materiale si aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera relaxata
Dinti Fericiti
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente ortodontice diverse
 • Echipa medicala profesionista
 • Garantia calitatii lucrarilor
 • Tratamente in conditii sigure de igiena
 • Ambianta placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde te poti programa la ortodontie, in Craiova

Sunt cinci clinici foarte bune din Craiova ce ofera consultatii si tratamente de ortodontie.  Le poti descoperi in cele ce urmeaza:

1. Clinica Zambetul

La Clinica Zambetul, din Craiova, este un medic specializat in ortodontie: dr. Valentina Badoi, care alaturi de colegii sai ii ajuta pe pacientii de toate varstele sa-si recapete zambetul pierdut sau ascuns in spatele buzelor inchise. Clinica isi propune sa-i faca pe oameni sa se simta confortabil cu tratamentele pe care le efectueaza aici, iar in acest sens s-a investit in aparatura de ultima ora, in materiale de buna calitate si in diverse dotari care sa contribuie la imbunatatirtea experientei pacientului. In cele trei cabinete sunt oferite tratamente dentare numeroase, din toate specialitatile medicinei dentare. Spre exemplu, cele de ortodontie se realizeaza cu aparate dentare de diferite tipuri, in functie de necesitatile si preferintele utilizatorului.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 100 de lei. Pentru un aparat dentar metalic fix, costul este de 2.500 de lei, la Clinica Zambetul.

Numeroase persoane vorbesc, in mediul online, despre calitatea serviciilor stomatologice oferite de aceasta clinica. Potrivit acestor review-uri, medicii sunt deosebiti, dand dovada de atentie, rabdare si pofesionalism si fata de micii pacienti, dar si fata de cei mari. Se mai spune si ca in clinica este o curatenie impecabila, ca aparatura este de ultima generatie, ca mediul este unul relaxant sau ca personalul de la receptie este foarte amabil.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Zambetul
Vezi Pareri

2. CriniDent

CriniDent este o clinica stomatologica din Craiova infiintata in anul 2000, de catre doi medici stomatologi cu experienta: dr. Cristiana Nicolae si dr. Cristian Nicolae. Clinica pune la dispozitie servicii de diagnostic si tratament stomatologic: implanturi clasice, implanturi Fast & Fixed, protetica dentara, parodontologie, endodontie sub microscop electronic, chirurgie dento-alveolara, estetica dentara si ortodontie. In acest ultim caz, se folosesc mai multe tipuri de aparate, in functie de problema care se doreste corectata, dar si de preferintele sau bugetul purtatorului.

Tariful pentru o consultatie de specialitate este de 100 de lei. Pentru un aparat dentar metalic fix se va achita suma de 2.000 de lei.

Conform recenziilor postate pe internet, aceasta clinica este foarte apreciata de ce care i-au trecut pragul, datorita numeroaselor avantaje: diversitatea serviciilor, medici foarte bine pregatiti si atenti ca pacientii sa se simta cat mai bine, mediu de lucru curat si primitor. In plus, se mai spune si ca se respecta programarile sau ca  tratamentele sunt realizate fara durere.

3. Dent Estet

Prima clinica dentara marca Dent Estet a aparut in 1999 si de atunci au urmat multe altele, printre care si in Craiova, unde, printre altele sunt puse la dispozitie si tratamente de ortodontie. Aceasta este chiar cea mai mare clinica din cadrul grupului, ce a fost inaugurata in mai 2022. Clinica este dotata cu 12 cabinete moderne – 8 pentru adulti si 4 pentru copii si adolescenti. Tehnologia digitala integrata si solutiile de diagnostic si tratament personalizate sunt puse la dispozitie printr-o echipa multidisciplinara de medici stomatologi.

Pretul pentru o consultatie la ortodont este de 230 de lei.

Multi dintre cei care au ajuns la aceasta clinica spun despre ea ca are o estetica moderna, este dotata cu aparatura de ultima generatie, iar mediul este foarte placut si profesionist. In plus, oamenii mai sunt incantati si de echipa medicala de aici, despre care afirma ca este implicata si mereu cu zambetul pe buze. Aprecieri primeste, de fapt, intreg personalul, despre care se spune ca acorda atentia cuvenita fiecarui pacient, fiind foarte bine instruit in acest sens.

4. Dent Priority

Clinica Dent Priority a fost infiintata in anul 1995, de catre dr. Radu Anghelina care si-a dorit pentru craioveni servicii stomatologice premium, inclusiv de ortodontie. La acea vreme, cabinetul efectua lucrari dentare din portelan, o premiera pe piata acestor servicii. Acum, prin tehnologia de ultima ora, echipa de medici bine pregatiti si materialele de calitate, clinica Dent Priority din Craiova pune la dispozitie tratamente diverse, atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Tratamentele ortodontice se realizeaza aici cu aparate dentare de diverse tipuri: invizibile, mobile, fixe, aparate de contentie.

Pretul pentru o consultatie ortodontica este de 100 de lei si include: diagnostic clinic, planul de tratament, poze diagnostice si model de studiu. Tariful pentru un aparat ortodontic metalic este de 1.800 de lei.

In privinta calitatii serviciilor, aproape toti cei care au postat recenzii pe internet par sa se fi pus de acord: medicii de aici sunt un exemplu pentru ceilalti, prin grija, profesionalismul si bunatatea de care dau dovada in relatia cu pacientii. Oamenii mai spun ca apreciaza la Dent Priority si: tehnicile de ultima generatie folosite, aspectul elegant al clinicii, atmosfera relaxata.

5. Dinti Fericiti

De ce sunt dintii fericiti la aceasta clinica? Simplu! Pentru ca echipa medicala este dedicata si profesionista si lucreaza cu aparatura de ultima ora, pentru a oferi tratamente fara durere pentru frumusetea si sanatatea danturii. Printre numeroasele servicii in care medicii s-au specializat se numara si cel de ortodontie, atat pentru copii si adolescenti, cat si pentru adulti. Pe langa aceste tratamente, mai sunt si urmatoarele: manopere de preventie a cariilor si a bolii parodontale, lucrari protetice diverse, tratamente restaurative, lucrari pe implante, tratamente de chirurgie orala.

Pretul pentru o consultatie ortodontica la Dinti Fericiti este de 100 de lei. Tariful pentru un aparat fix metalic este de 2.000 de lei.

Persoanele care au ajuns in aceasta clinica stomatologica pentru diverse probleme si tratamente apreciaza, in majoritate, calitatea serviciilor. Ei spun ca medicii sunt implicati 100% si ca sunt calmi, atenti si cu adevarat profesionisti. De asemenea, este punctat si faptul ca atmosfera este deosebit de placuta, astfel incat oamenii se simt in siguranta, indiferent de complexitatea procedurilor efectuate.

Concluziile noastre

Dintii strambi, inghesuiti, distantati nu mai sunt o problema in ziua de astazi, cand problemele se pot corecta printr-un tratament de ortodontie, in clinicile din Craiova. In acest oras, dupa cum s-a putut observa in acest articol, medicii sunt foarte bine pregatiti si dispun de tehnologia, echipamentele si materialele necesare pentru a oferi tratamente ortodontice eficiente, personalizate si confortabile.