Meniu

Psihiatru Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile mintale sunt foarte frecvente in randul societatii moderne, iar pentru diagnosticarea si tratamentul acestora este nevoie in primul rand de vizita la un cabinet de psihiatrie. In Cluj, sunt disponibile numeroase cabinete unde profeseaza medici psihiatri care au competenta de a prescrie tratament medicamentos atunci cand este necesar in gestionarea unei boli psihice.

Diferenta dintre psihiatru si psiholog este ca acesta din urma identifica, impreuna cu pacientul, cauza problemelor si il ajuta sa le constientizeze, in vreme ce psihiatrul este medic si pune diagnostic in functie de simptome, fiind cel care poate prescrie tratament sau recomanda internarea.

Care este cel mai bun cabinet de psihiatrie din Cluj?

Persoanele care au nevoie de sfatul unui medic psihiatru din Cluj pentru ca se confrunta cu simptome ce ar putea indica existenta unei tulburari mintale se pot adresa unui numar mare de clinici si cabinete specializate in psihiatrie. Daca esti in cautarea unui astfel de specialist pentru tine sau pentru o persoana draga, poti alege una dintre variantele prezentate in tabelul de mai jos, acestea constituind alegerile de top din judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Hope
Clinica-Verificata
230-250 Ron
 • Pret Consultatie 230-250 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil si comunicativ
 • Relatie buna medic-pacient
Dr. Vaida Ildikó
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Pasiune pentru meserie
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
Dr. Loredana Suatean
360 Ron
 • Pret Consultatie 360 Ron
 • Servicii de calitate
 • Pasiune pentru meserie
 • Atentie deosebita pentru pacient
Mind Reset
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Colectiv profesionist
 • Amabilitate si rabdare
Dr. Remus Traistaru
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Profesionalism
 • Grija pentru pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Psihiatrie Cluj: clasamentul celor mai bune clinici

Situatiile in care o persoana se poate adresa unei clinici de psihiatrie sunt diverse, iar in Cluj exista numerosi specialisti capabili sa gestioneze orice caz. Poate fi nevoie de sfatul acestora in cazul persoanelor care prezinta simptome ca pierderea atentiei si a capacitatii de concentrare, insomnii si/sau prezenta unor ganduri pesimiste, care pot duce la auto-vatamare.

Cand vine vorba despre sanatatea mintala, este important sa colaborezi cu medici a caror experienta este vasta si care au ajutat deja numerosi pacienti in identificarea metodei de tratament potrivite. Asadar, cautarea celui mai bun medic psihiatru din Cluj poate incepe prin consultarea clasamentului de mai jos, unde sunt prezentate optiunile favorite:

1. Clinica Hope

Una dintre cele mai bune clinici de psihiatrie localizate in Cluj este Clinica Hope, unde se ofera servicii integrate de sanatate psihica pentru intreaga familie. Serviciile acestei clinici se aliniaza standardelor impuse de medicina internationala, fiind liderul clinicilor de sanatate mintala din tara, prin prisma programelor de tratament unice pe care le asigura. In 2018, clinica obtinea premiul pentru cele mai bune practici medicale, fiind singura din Romania care detine acest premiu.

Pretul unui consult initial la medic primar este de 250 lei. La medic specialist, consultul initial costa 230 lei in cadrul acestei clinici de psihiatrie din Cluj.

Cativa pacienti si-au impartasit parerile despre serviciile clinicii si in mediul online. Acestia au oferit un feedback pozitiv, spunand ca au avut o experienta placuta. Personalul este profesionist, deschis, pozitiv, atent si acorda o importanta deosebita relatiei medic-pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Hope
Vezi Pareri

2. Dr. Vaida Ildikó

Un cabinet de psihiatrie cu reputatie foarte buna este Dr. Vaida Ildikó, din Cluj. Aici, pacientii beneficiaza de sprijinul unui medic specialist in psihiatrie cu experienta vasta in domeniu, care ii permite sa puna corect diagnosticul si sa recomande cel mai eficient tratament pentru a trata orice tulburare de ordin psihic.

La acest cabinet de psihiatrie din Cluj, consultatia costa 200 lei.

Potrivit recenziilor de pe internet, un numar mare de persoane recomanda serviciile cabinetului, pe care le noteaza pozitiv. Acestia descriu medicul ca fiind profesionist si pasionat de meserie. Dedicarea, seriozitatea si atentia pe care o ofera pacientului sunt alte trasaturi foarte apreciate.

3. Dr. Loredana Suatean

Loredana Suatean este un nume de referinta din Cluj in domeniul psihiatriei, aceasta desfasurandu-si activitatea in propriul cabinet de psihologie si psihiatrie inca din 2010. A studiat la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF “Gr. T. Popa” din Iasi si a absolvit in anul 2000, iar 8 ani mai tarziu a sustinut examenul de licenta in cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie, Universitatea Spiru Haret Bucuresti. In 2012, sustinea examenul pentru obtinerea gradului de medic primar.

La acest cabinet, prima consultatie/evaluare costa 360 lei, iar un control 150 lei.

Pacientii spun despre doamna doctor ca este profesionista si pasionata de meserie si ca au avut o experienta buna, deoarece s-au simtit ascultati cu adevarat. Calificativele denota o calitate inalta a serviciilor, la fel si recomandarile.

4. Mind Reset

Un centru medical din Cluj pe care il poti alege in gestionarea problemelor ce tin de ramura medicala a psihiatriei este Mind Reset. In cadrul acestuia activeaza un colectiv cu experienta vasta, specializat in domenii precum psihiatrie adulti, psihologie clinica si psihoterapie. Persoanele care trec pragul cabinetului pentru rezolvarea problemelor de sanatate mintala beneficiaza de o abordare integrata, deoarece personalul colaboreaza cu medici din specialitati conexe, precum ORL si neurochirurgie.

Consultatia costa 250 lei.

Persoanele care si-au impartasit experienta in mediul virtual recomanda serviciile clinicii si descriu personalul ca fiind profesionist, serios, amabil si rabdator. Sunt apreciate calitatea actului medical si abordarea specialistilor, care sunt pasionati de ceea ce fac.

5. Dr. Remus Traistaru

Una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientii din Cluj aflati in cautarea unui cabinet de psihiatrie este dr. Remus Traistaru, psihiatru cu un parcurs profesional si academic complex. Acesta a absolvit la UMF Cluj in 1977, iar cunostintele sale au fost consolidate prin cursuri postuniversitate desfasurate atat in tara, cat si in strainatate. Acesta profeseaza ca medic primar psihiatru din anul 2009 si colaboreaza din 2016 cu Institutul de Medicina Legala Cluj, fiind de asemenea psihoterapeut la EEPSSA Strasbourg.

In ceea ce priveste tarifele, o consultatie initiala are pretul de 250 lei, iar controlul costa 100 lei.

Cativa pacienti au oferit feedback in mediul online, spunand ca au beneficiat de tratamente potrivite si ca medicul intotdeauna cauta solutii eficiente. Profesionalismul si grija pentru pacient sunt cele mai apreciate calitati.

Concluzii

In Cluj, persoanele care au nevoie de sfatul unui specialist in psihiatrie au foarte multe optiuni si se pot adresa unor clinici sau cabinete cu prezenta indelungata pe piata serviciilor medicale. Nu este o decizie usoara, insa constituie primul pas spre solutionarea unor probleme de ordin emotional si psihic, pe care oamenii nu le pot gestiona singuri.

Daca ai nevoie de un psihiatru bun din Cluj il poti gasi destul de rapid, insa nu te grabi atunci cand faci aceasta alegere. Este nevoie de o colaborare bazata pe incredere pentru ca obiectivele sa poata fi atinse.